Njegu kože

Najbolji gel za tuširanje za suvu kožu - naš top 10

Najbolji gel za tuširanje za suvu kožu - naš top 10

Suha koža treba dodatnu njegu i dodatnu njegu. Hladnih vjetrova tokom zime imaju tendenciju da se naša koža suha i za sve prekrasne dame sa suvom kožom, situacija pogoršati. Zbog toga je vrlo važno da odaberete odgovarajući i prikladan kozmetički proizvodi za vašu kožu. A to uključuje i sapun ili gel za tuširanje koje koristite! Govoreći o gelovi za tuširanje, trebali biti vrlo oprezni, jer utječu na cijelo tijelo i opredjeljuju za pogrešan gel za tuširanje ne može biti najbolja stvar za vašu kožu. Ovaj članak će se popis najbolje gelove za tuširanje za suhu kožu.

Ovdje je popis gelove za tuširanje koji najbolje odgovara za suhu kožu.

1. Fiama Di Wills oživljavajući perle gel za tuširanje:

Fiama Di Wills oživljavajući perle gel za tuširanje čini čuda na suhu kožu. Ja sam običan korisnik ovog gela za tuširanje i mogu reći da stvarno daje gladak, očišćenu i meku kožu. Ona ima dugotrajan efekt koji daje luksuznu njegu kože, zajedno sa zanosnim mirisom. U njoj se čuva kožu hidratizirana za cijeli dan, dok ga držite zdrava i sjajna. Ovo je za mene osobno je najbolji gel za tuširanje za suhu kožu.

load...

2. Body Shop Strawberry gel za tuširanje The:

Ovo jagoda gel za tuširanje od The Body Shop čisti i vlaži kožu pružajući slatki jagoda kao miris ceo dan. Obogaćen je sjeme jagoda ulje koje se zna da pomladiti suhu kožu.

3. Organska Surge gel za tuširanje:

Iako je ovaj gel za tuširanje odgovara svim tipovima kože, to najbolje radi na suhu kožu. Ima glicerin, aloe vera, eteričnog ulja lavande, geranija Eterično ulje, aloe list barbadensis sok i vitamin E, koji su poznati da omekša i njegovati kožu. Njegov sastav je potpuno prirodna i nema neželjenih efekata.

load...

4. H2O Plus Sweet Berry gel za tuširanje:

H2O Plus uvijek pruža izuzetan i luksuznih proizvoda. Ovaj gel za tuširanje popravke i štiti kožu od oštećenja životne sredine i nježno revitalizira kožu. Sadržaj vitamina E u tome pomaže u održavanju vaše suhu kožu hidratizirana cijeli dan. Također sadrži ekstrakt ploda kajsije, mineralna ulja, limonen i kivija ekstrakt voća koje čine kožu podatnom i mekom.

5. Aloe Veda Cedarwood Luksuzni gel za tuširanje:

Kao što su ime, ovaj gel za tuširanje podiže raspoloženje vi pružajući osvježavajuće i luksuzno kupatilo. To je obogaćena vitaminom E, glicerin i eteričnih ulja koja očistiti i čađ kožu dok ga držite hidrirana i zdrava.

6. Prirode Co Sunflower gel za tuširanje:

To je sapun sredstvo za čišćenje koji je vrlo efikasna. Ona ima hidratantna, anti-upalni i čišćenje svojstva koja pomažu da vaša koža blistava, meka i hidrirana.

7. Kruške Pure i nježni gel za tuširanje:

Kruške čist i nježan gel za tuširanje je antialergijske i nekomedogeno gel za tuširanje koji blago čisti kožu i ne začepljuje pore kože. To je pH uravnotežena, što znači, vaša koža je zdrava i čista cijeli dan.

8. VLCC Shape Up učvršćivanje tijela Gel za tuširanje:

To je posebno tijelo učvršćivanje gel za tuširanje za suhu kožu koja čisti kožu prirodno. Ona sadrži crni papar ulje, grožđa voće ulje, ekstrakt algi i nima kore ekstrakte koji ne samo da štite kožu, ali i poboljšati elastičnost kože.

9. Palmolive Aroma Absolute Relax gel za tuširanje:

To će ukloniti sve nečistoće i prljavštine iz kože. To je ylang ylang eteričnog ulja, ulje lavande i drugih hranljivih materija koje vašu kožu energičan, hidratizirana i nahranjena tijekom cijelog dana.

10. Khadi Herbal gel za tuširanje:

Posljednje, ali ne i najmanje važno na našoj listi je Khadi biljni gel za tuširanje koji je obogaćen ruže i med ekstrakata. To revitalizira kožu, obnavlja i čuva prirodno zdrav.

Nadam se da ste pronašli ovaj članak informativno da dobije da znate najbolje gelove za tuširanje za suhu kožu. Sada svoje vrijeme za vas da izaberete onu koja odgovara vašoj koži.

load...