Njegu kože

Shilpa Shetty je otkrio šminku i lepotu

Shilpa Shetty je otkrio šminku i lepotu

Nisu svi dovoljno sreće da se rodi na ljepotu. Shilpa Shetty kaže da nije bio jedan od onih sreće duša ni. Njena majka bi rekla da je bila ružno pače koji su odrasli u elegantnu labuda. U njoj raste godina, bila je nezgrapan visoka mlada djevojka sa odbojku modrice na nogama. Morala je da rade vrlo teško biti ono što je danas. Sada ovo nije dobra vijest za nas? Kako pitate se? Pa to znači da svi možemo izgledati jednako dobro kao i ona dok mi to želimo dovoljno da jos radim na tome stalno !! Ona dijeli svoje tajne i savjete s nama.

Shilpa Shetty je Make Up Savjeti

Shilpa Shetty ljepota tajne uključuju osnovno pravilo koje je uvijek bio manje je više! Nikada nećete naći nju tražim cakey sa slojevima i slojevima šminke na licu! Evo njene smjernice:

  • Naglašavaju samo jednu mogućnost. Ako, poput mene, želite privući pažnju na vaše oči držati ruž sasvim understated. Ako imate lijep, napućene usne, nosite tamniji sjaj i drži oči suptilan.
  • Kovrdće može otvoriti oči i dati im definicija bez potrebe za slojeva maskare. Koriste lažne trepavice za više glamurozne noćne izgled.
  • Nikada ne lice u javnosti. Možete iskrivljuju svoje lice da se prijave kozmetiku i to nije atraktivan izgled, što je razlog zašto sam se prijavila moja daleko od kamera u Big Brother kupatilo.

Shilpa Shetty je Beauty Secrets

Pokazati svoju kožu ljubav i brigu koju zaslužuje i to će ostati lepa vjeruje. Ona kaže u intervjuu za Julie Mccaffrey i Fiona Cummins, "Ne opterećujte kožu sa fancy proizvodima. Moja mama, koja je 57 i ima nevjerojatan kožu, kaže da je više koristite kad si mlad, gore postaje kada doba "Savjeti za njegu kože ona preporučuje i prati.:

load...
  • Bez obzira koliko je kasno dođem kući, uvijek sam skinem šminku. Ja mix čisto kokosovo ulje s maslinovim uljem / Johnson baby ulje, fina ga preko kože i obrišite ga vatom. To je prirodno umirujuće na kožu.
  • Pokušajte spavati najmanje osam sati dnevno i nikada ne koristite sapun na licu - to je previše grubo.
  • Probaj da obrve navojem u salon da se izbegne u rastućem dlaka.

Shilpa Shetty je za njegu kose Savjeti

Njen standardne savjete naći ćete je držati prirodno! Uvijen, prskaju i sve što želite učiniti vaša kosa izgleda previše prepečen.

  • Ona čini da ona ShampoO svaka dva dana, a mijenja šamponi često u izbjegli nakupljanje.
  • Feniranja kosa joj pravo je njen stil. No grijani ravnanje za nju!

Ovo su neki od Simple Beauty tajne Shilpa Shetty, jedan od najljepših dama u B'Town! Da li ih prati previše devojke? Koja od ovih Shilpa Shetty Beauty Tips ćete uključiti u svakodnevnu rutinu?

load...