Njegu kože

Na raspolaganju su najbolje kreme za uklanjanje krpelja

Na raspolaganju su najbolje kreme za uklanjanje krpelja

To je vrlo uobičajena za većinu nas da se štavljenih ili sunce spaljen, posebno kada se izađe na suncu s nepokrivenih ruke i lice. I mada mi to znamo, možemo izaći bez upotrebe kreme za sunčanje ili bilo koji drugi proizvod za zaštitu od sunca! To je nakon svega ovoga nepažnje da shvatimo nam treba pomoć da riješi to grozna ten.

Mnogo kuće pravnih sredstava pomoći u lečenju preplanula, ali zapravo nisu dovoljno efikasan da ga spriječi da dođu ponovo. Na sreću postoji širok spektar Sun Tan kreme za uklanjanje lako dostupni za spašavanje.

Najbolje Tan uklanjanje kreme u Indiji

Pokušajte bilo koji od sljedećih top 7 Tan uklanjanje kreme.

1. Prirode Essence Lacto Tan Clear

Kupiti Lakto Tan Obriši Priroda za ₹ 385.00 @ www.amazon.in/nature's-lacto-tan-clear

Lakto Tan Clear je pored savršen protiv ten krema koja je obogaćena proteinima mlijeka, meda i geranija ulja. Ona pomaže u uklanjanju epidermisa sunčanje, dok obnavljanje prirodne pravičnosti kože. To takođe sprečava pigmentacije uzrokovane zbog štetnih sunčevih zraka.

load...

2. Lotus Herbals WhiteGlow kože za izbjeljivanje i osvjetljuje gel krema

Kupite Lotus Herbals Whiteglow kože izbjeljivanje I osvjetljujući gel krema za ₹ 293.00 @ www.amazon.in/lotus-herbals-whiteglow-skin-whitening-and-brightening-gel-cream

Ovaj proizvod Lotus Herbals je 3 u 1 tan uklanjanje krema koja također nudi kože izbjeljivanje i osvetljavanjem svojstva. To je obogatio grožđa ekstrakata, dud ekstrakti, i mlijeko enzima, koji su dobro poznati pravičnosti agenata. Krema također sprečava kožu od budućih oštećenja i zatamnjenja koji je uzrokovan zbog štetnih UVB i UVA zraka.

3. Auravedic Pure osvjetljavajuće za izbjeljivanje Radiance Sunblock SPF 30

Kupiti osvjetljivajuća ulje, poljski i osvjetljavajuće Sunblock losion za ₹ 420,00 @ www.amazon.in/skin-lightening-oil-polish-and-brightening-sunblock-lotion

load...

Ovaj losion dolazi kao idealno rješenje za vaše sunce oštećenu kožu. Takođe održava kožu hidratizirana za zdravlje i sjaj. Ona pomaže u izbjeljivanje kože bez davanja bilo neželjenih efekata i pogodan je za sve tipove kože. Za razliku od drugih losioni, ovo je nelepljiva losion, koji radi kao maska ​​za štiti kožu od štetnih sunčevih zraka.

4. Makari protiv UV za izbjeljivanje krema

Makari protiv UV izbjeljivanje krema je proplanak krema, koja ne samo da pomaže u koži izbjeljivanje, ali i ponovo sprečava stvaranje tan, na taj način olakšavaju održavanje jasno ten. Ova krema je pogodan za sve tipove kože i dermatološki ispitan previše.

5. VLCC Anti-Tan Kit lica

Kupi VLCC Anti Tan Jedan lica Kit za ₹ 150.00 @ www.amazon.in/vlcc-anti-tan-single-facial-kit

VLCC anti-tan komplet lica je anti-tan tretman koji popravlja oštećene i sunce preplanule kože, ostavljajući kožu čistom i fer. Koristi starost ayurvedska receptima koji su zaista vrlo efikasno.

Komplet sadrži pet proizvoda:

  • VLCC Oatmeal, pilinga
  • VLCC Melawhite gel, a Detan gel
  • VLCC Melawhite Pack, a Detan paket
  • VLCC Pista koja, masaža krema
  • VLCC Melawhite u prahu, a Detan prahu

6. Sajam i besprijekoran ten Removal Cream

Ovo je jedinstvena i super efikasna krema zna da poboljšanje tonusa kože, posvijetliti oštećenja kože, uz smanjenje neželjenih hiper-pigmentacije. Ona također pomaže da ponudi uniformi sjaj kože uz obnavljanje elastičnost i sjaj.

7. Auravedic Pure Nježna Šlag maslac za tijelo s Mango Peach

Ova krema za uklanjanje za sunčanje sadrži aktivne voća enzima koji pomažu u popravljanju oštećenih i sunce preplanule kože. To je pogodan za sve vrste kože, čini kožu glatkom i leči sve nosi i suze ga. Sadrži prirodne sastojke što ga čini sigurnijim za korištenje na koži.

Također pročitajte zanimljivu činjenicu - Je li kokosovo ulje dobro za sunčanje?

Nadam se da ovaj članak će vam pomoći izabrati najbolje tan krema uklanjanje vam je potrebno za pravo za njegu kože rutinu!

load...