Njegu kože

Najbolje klinike za njegu kože u Mumbaiju - naši top 10 odabira

Najbolje klinike za njegu kože u Mumbaiju - naši top 10 odabira

Za Mumbaikar, kožnih problema u vezi poput prištića, ožiljaka, štavljenje, pigmentacije, i neujednačen ton kože dati, zahvaljujući povećanju razine zagađenja i nedostatak me vreme '. To je kao da su prinuđeni da žive s dosadan i beživotan kože. Prestani brinuti o vašoj koži i dobiti pomoć iskusnih stručnjaka, koji koriste najnoviju tehnologiju ne samo za rješavanje problema kože u vezi, ali i da vaša koža postati blistava i zdrava. StyleCraze donosi vrhunske klinike za njegu kože 10 u Mumbai, grad snova.

Utvrditi koji je najbolji Skin Clinic u Mumbai iz ovog Top 10?

1. Blush klinike:

Rumenilo klinika je započeo Dr.Jamuna Pai, koji se smatra potpuno sama. Ona je pionir u ovoj oblasti, poznata po svom dugogodišnjem iskustvu i stalnim upgradation znanja i tehnologije. Dobitnica je brojnih nagrada i zajednički lice među glavešinama modne industrije. Neke od svojih jedinstven i prekrasan tretmana i usluga za njegu kože su Thermage CPT, Age Freeze, Frakcije Laser i plazme bogate trombocitima.

Adresa:

6, Vrt Homes, Chitrakar Durandhar Rd, Khar West, Mumbai 4000 Kontakt: 8080025874 E-mail-ID: [email protected]

2. Kaya Skin Clinic:

Sa preko 100 klinika širom Indije i 20 plus u Skin Clinic Bliskom istoku, Kaya je catering za nevjerojatnih pola milijuna plus jaku bazu klijenata kroz Kaya Skin Clinic, Kaya Skin Bar (store maloprodajnog formata sa preko 100 tačke prodaje u Indiji, uključujući i shop u shop i prodavnice), i on-line (http://shop.kaya.in/). Počela je 2002. Godine, Kaya Skin Clinic pruža personalizovan tretmane za njegu kože jer čvrsto vjerujemo da svaki kožu i svoje potrebe su jedinstveni i različiti. Oni koriste state-of-the-art tehnologiju da se otarasi podočnjaka, akne i fleke. Uz Kaya potpis lica terapija, Face krema za učvršćivanje, bora smanjenje, Age Control Fill, Derma Filler, i krema za učvršćivanje procedure, klinici ne ostavlja kamen na kamenu da te izgledati lijepo.

load...

Adresa:

Kaya Skin Clinic - Andheri (E), INSIDE Siddhesh Zgrada Shere Punjab Društva, Jogeshwari E PORED Tolani College SUPROTNO St Dominic Savio škole. Telefon: 02265318271, 72, 919324405686

3. Skin & Clinic ste:

Osnovao dr Gita Oberoi, Skin & You klinici nalazi se na Nariman Point, jedan od najvrednijih adresama u Mumbaiju. Klinike za njegu kože u Mumbaju obećava tretmana bezbolno nakon detaljnog kompjuterizovanim analiza kože. Ovi tretmani uključuju Mezoterapija, Oxy Revive, Botox i filere, osim gel piling / Hemijski piling. Klinici poboljšava unutrašnju lepotu pretvarajući svoj vanjski sebe u raskošnim i sjajna ličnost.

load...

Adresa:

Skin & You klinika, 115 B Mittal suda, Nariman Point, Mumbai - 21. Kontakt: +91 99200 33331 E-mail-ID: [email protected]

4. Trasi Kozmetika i Laser Centar (TCLC):

Vodi majke i kćeri dvojac, klinika je zamišljen za pružanje rješenja za većinu pitanja koja se odnose na koži pod jednim krovom. Nudi state-of-the-art estetske medicine, koja upravlja kvalificiranih i iskusnih lekara. Sa dugogodišnjim iskustvom iza njih, na klinici provodi odgovarajuće procedure kao Soli-Tone, Micro dermoabrazija, Foto Tretmani lica, mikro struja, Botox i fileri će vam pomoći da se vijoriti da nevjerovatan i čudesno podatna koža.

Adresa:

Hiranadani bolnici Powai Ex. Šef Dept. Nair bolnice TN Medical College, Mumbai - 400 008. Kontakt: 022 2430 2773 E-mail ID: [email protected]

5. ETERNESSE Anti Aging Clinic:

ETERNESSE Anti Aging Clinic je jedan od najboljih ovlašćenog estetske operacije, kozmetički tretman kože i anti-age centar za svakoga. Klinika nudi holistički i sve oko pristupa vas potpuno transformiše u samopouzdanja i mladalački osoba. Oni koriste najnaprednije tehnologije za obavljanje podmlađivanje lica, BHRT Therapy, Laser Foto lica, i dermaroller.

Adresa:

A - 3 Gurukrupa, 2. Cross Road, Lokhandwala Complex, Andheri West, Mumbai Kontakt: 9490209020

6. Ageless Medica Health Management Pvt Ltd:

Ageless Medica Health Management je bio razlog mnogim pojedincima koji pouzdano pokažu svoje zdrave kože. U proteklih 2 desetljeća, klinika je nastojao teško osigurati optimalnu i prilagođene usluge pojedincima i korporativnim kuće. Nekoliko njihovih izvanredne paketa uključuju Marks Removal, Botox i fileri, estetsku kirurgiju, anti-age tretmani, i Plastic Surgery.

Adresa:

45-46, Powai Plaza, Prizemlje, Opp. Pizza Hut, Hiranandani, Powai, Mumbai - 400 059 Kontakt: 02225709006-25709007 mail-ID: [email protected]

7. Krasa:

Krasa Laser Hair Removal & Skin Care Clinic je zamisao dr Vishrut. Klinika nudi stručne savjete i kombinacije različitih tretmana za najbolje rezultate. Neki od postupaka koji kliniku slijedi da ti je to zdrava i sjajna ten su Laser za obnavljanje kože i pomlađivanje, Nehirurške Face Lift, YAG laser za ablativnu obnavljanje i kozmetici Dermatology.

Adresa:

3-407, 1. Kat, Shiv Darshan Opposit Mini Panjab Hotel, 33. Povezivanje Road, Bandra (zapad), Mumbai - 400050 Kontakt: 022 - 3088-7658 mail-ID: [email protected]

8. Cutis:

Dr. Apratim Goel osnovana Cutis u 2004. To je jedan od prvih opremljene dermatologije, laserske i estetske klinike u Južnoj Mumbaiju. Najbolji klinika za njegu kože u Mumbaiju koji nudi skrojena tretmani svaka osoba koja posjeti njihovu kliniku. Tretmani za njegu kože koje je preduzela klinici uključuje ubrizgavanje botoksa, obnavljanje kože, Laserski tretmani za lice i Filler injekcije.

Adresa:

Cutis kože Studio, Sadgurusadan, Opp Babulnath hram 15 Babulnath ceste, Girgaum Chowpatty Mumbai, Maharashtra 400007, India Kontakt: 022 2367 2627 E-mail-ID: [email protected]

9. Evana Multi vrste Cosmetic Clinic:

Evana Multi vrste Cosmetic Clinic je jedan od poduhvate Evana Zdravlje i ljepota Pvt Ltd. Sa preko 20 godina bogato iskustvo, klinika je nastao kao super specijalista u ne kirurških - neinvazivna kože kose i tretmane. Njihove usluge su uspravno i jedinstven, koji uključuju CO2 laser obnavljanje, DOT terapija, lift Razlomak očiju, za Surgical vilice korekcija i Madonna lift.

Adresa:

Ahimsha Aditya Anirudh CHS, Ahimsha Marg, Chincholi Bunder Road, Off Link Road, Malad (zapad), Mumbai - 400064, Maharashtra, India. Kontakt: 97690 04695

10. Dr Rachita kože, Trichology i estetski centar:

Dr Rachita kože, Trichology & Aesthetic Centar je specijalizirana u pružanju niz dokazano, sigurno i vrlo uspješne medicinske / estetski usluga, bez obzira na pol. Možete riješiti sve vaše probleme sa kožom kao što su suhe kože, bora i fleka preko njihove vrhunske tretmane poput podmlađivanje lica, zatezanje kože, hidratantna kože, smanjenje Fine Lines (Botox), Acne Scar Revizija i filere.

Adresa:

Shubham Flora, 204, 2. Kat, Opp- Basant Park Chembur policijske stanice, Chembur Naka, Chembur, Mumbai 400071. Kontakt: 9870390057

Dakle, čekati više ne. Vrijeme prolazi brzo i ljepotu i zdravlje vaše kože nestaje brzo. Pokupiti vaš telefon sada i birate jedan od tih klinika za njegu kože u Mumbai na sebe transformiše od Eww u wow! Zapamtite, zdrave kože je uvijek u stilu! Nemojte zaboraviti da napuste svoje vrijedne komentare.

load...