Ljepota

Šminka Andrea Claire na svojim potrebnim proizvodima za ljepotu i još mnogo toga

Šminka Andrea Claire na svojim potrebnim proizvodima za ljepotu i još mnogo toga

Šminkera Andrea Claire.

Danas bih da vam predstavim Andrea Claire, šminker Singapur-based (ona također čini kosu!) Čiji je dole na zemlji način prikriva svoje impresivne biografije i INSANE talenta.

load...

Prvi put sam sreo Andrea u njenog bivšeg rodnom gradu Toronto, gdje sam je intervjuisao za priču magazin pre nekoliko godina. Ne mogu se sjetiti puno o temi, ali se sjećam da je meni vrlo velikodušno pozvao u svoj dom za maraton šminke sjednicu! 

Doveo sam haul proizvoda, što je ona prošla kroz jedan po jedan, mi govori što da zadrži i koji me nije odgovaralo. Na kraju, ona je moja šminka-a do današnjeg dana, to je i dalje jedan od mojih omiljenih izgleda ikad. 

Sve dok ona izdaju nestvarnom iznos od savjeta-u stvari, Andrea je bio prvi koji će mi pokazati kako veliki boji liner mogao gledati, a ja sam ga tada volio.

Pitao sam Andrea podijeliti s nama njom svih vremena omiljene proizvode, savjete i još mnogo toga.

Koji su neki od vaše karijere Izdvajamo bismo trebali znati?

Ja sam licencirani frizer i šminker sa štampom, piste i makeover iskustvo na zrak u Torontu, Singapur, New York i dijelova između njih. 

Televiziji i na zrak makeover kredita uključuju Kanade Stylin 'Cigani, So Chic, kanadski Idol, i razne TV gostovanja. 

Moj rad je viđeno u kampanjama za L'Oréal Paris, Revlon, Lancôme, Unilever i P & G, a ja sam vodio timove za nedeljama mode u New Yorku i Torontu. 

Moji klijenti osoba su uključeni Lady Antebellum, Great Big Sea, Kelly Rowan, Miranda Richardson, Sarah Slean, Alanis Morissette, Bill Nighy, The Veronicas, Natalie Imbruglia, Dayle Haddon, Hot Hot Heat i drugi.

Ko su ikone ljepote?

Katherine Hepburn, Audrey Hepburn i Veronica Lake. Volim Adamovog rebra i Roman Holiday.

load...

Koji su kozmetički proizvodi ne možete živjeti bez?

L'Oréal Paris Obimna zapremine Building Maskara nikada krvari, a vi vidite trepavice. Uz maskare, nositi-nemoj da te to-i nose ne biti previše suptilna o tome.

Koristila sam Jemma Kidd Make Up School Dewy Glow All Over Radiance već godinama. To je najbolji marker za povrh rumenila, na čelo kosti gdje god želite veliki sjaj. 

FACE atelje Ultra Foundation je temelj na bazi silikona koji daje veliku pokrivenost, ali izgleda kao koža-bestežinskom i diše. Nosim ga i to teži da bude moj broj jedan go-to u mom kit za pogodak, previše. 

Ako niste pokušali tereta EyeLighter onda dobiti jedan! To je posvetljavanje-ako vidite malo blještavilo u suzne kanale koji celebs imaju na crvenom tepihu, to će ti to! To je savršen kompliment bilo šminke oko očiju, ili na svoju uljepšati se umorne oči. Ja sam zapravo dao novi na celeb sam radio na nedavno tako da moram da se drugi.

NSRS rumenilo u Orgazam je predivno rumenilo za većinu tonova kože i sigurno posvjetljuje se bilo lice. 

MAC Powerpoint olovka za oči u sivo Utility je suptilniji od koristi crna, a ja nisam ljubitelj smeđe eyeliner-čak i ne imate jedan, a ne u sminku ni za ličnu upotrebu. Gray je veliki dan hlad. Ili, ako želite da se pokuša dima oko, ali su u strahu, pokušajte ga sa sivim kako bi se olakšao u drami crno. 

Ove omiljene sve u kombinaciji čine veliki dan šminka za svakoga.

Koji kozmetički proizvodi mislite da možete uštedjeti na?

Štedi na maskara sigurno! Za trendi izgleda da nećete koristiti u dužem vremenskom periodu, ja bih štedi, ali za osnovne svakodnevne go-to ljepota torba, ulagati u nju.

Koji je bio vaš prvi parfem?

Dior Poison. Praktično sam kupala u njemu.

Koji parfem nosiš sada? 

Ne nosim miris sada. Godinu dana, za moju 32. Rođendan, svi moji prijatelji mi je kupio parfem. Mislim da sam dobio osam boca tog dana. Pitao sam se da li da češće tuš od jednom dnevno. Mislio sam da je to nagovještaj! 

Ono što je vaš najveći ljepotu ne?

Ja sam bio tinejdžer u 80-ih, tako da sam učinio sve ljepote ne uspije! Je velika kosa, asimetrične Sassoon rezove, Stalni, naglašava, flertuj gel boju kose, pacov-rep (ok, to je bio ne!). Jedino što mi je žao je to pacov-rep!

Koja je vaša najveća ljepota ljubimac ozlovoljiti?

Obrve. Stalno ponavljanje loših. Postoji dovoljno tekstova o tome kako-tos, mislim. Dame, hajde! To rives me do ludila. Teško je ne smeta savršen stranac i rekao: "Ovo je moj karticu, molim vas, to je na mene, pusti me da ih popraviti." Skoro bi trebalo da bude pod pokroviteljstvom objavljivanja javnog servisa.

Koji je tvoj broj jedan najbolje ljepota savjet?

Uzimam vitamine i pića puno vode. Kliše, ja znam, ali to čini veliku razliku. I ne prestaju hidratantnu kremu na lice. Krema celo telo. 

I biti sretan-sreća ne zrači sa svojim spolja sjaj. To je zaista ono što je unutra računa. Dobro, plus dobar obrve!

Pronaći više od Andrea na Twitteru i Instagram. 

load...