Ljepota

Kako oblikovati dugu, talasastu, frizziju kosu

Kako oblikovati dugu, talasastu, frizziju kosu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill. Rekavši hi od Michigan! Pitam se što sam mogao učiniti da bi moja kosa mi odgovara bolje. Ovo je moja kosa u svom prirodnom stanju. 

load...

Ja u suštini nikad ništa da ga osim ispraviti to s vremena na vrijeme. To je prirodno negdje između kovrčava i valovit, oko srednje debljine, i to dobiva neposlušnu stvarno lako. 

Za sedam godina, obojen sam jarko crvene (ali nikada nije beljeno), ali prestao sam da je prošle godine. Sada, to je moja prirodna gotovo crne boje na vrhu, ali je nestao crvenkasto smeđa kao što ide prema dnu. Kao slučajno ombre.

Osjećam se kao rez imam sada nije najlaskavijih bi mogao biti. Ja sam također razmatra boja, previše, kao što ja više volim toplije nijanse crvene i smeđe na moju prirodnu boju. Oh, a ja još uvijek ne mogu dobiti ove kovrče pod kontrolom. Cijenim bilo kakav savjet možete mi dati. Hvala ti puno! - Cristina

A: Cristina, hvala vam na zahtjeve.

Prvo, kovrča-zajednički problem sa valoviti i kovrdžave kose. Svaki kosu ima različite potrebe u kontroli ovaj problem sa proizvodima i stilom alata.

Pošto imate savršenu talas prirodno, moj prijedlog je da se koristi stajling krema. 

Kaput sve vaše kose od korena do krajeva. Češlja kroz s glavom naopako. Ostanite u tom položaju i SCRUNCH suvo sa difuzorom, dok vam je kosa jako suha.

Ne trčite prstima kroz da razdvoji kovrče. To će vratiti frizz. Umjesto toga, ruffle samo korijene.

load...

Predložio bih deo bliže centru za više ravnomjerno rasporediti težinu vaše kose:

To će uokviriti vaše lice bolje ako imate jednaku količinu kose na obje strane lica.

Ovaj off-centar dio će učiniti isto balansiranje akt, ali dodajte dugo slojeva i duge šiške za malo visine:

To bi bilo tako lijepo na tebi. Moje fave.

Umjesto preko cijelog topla boja, aplikacija kao što je ovaj pokazuje kretanje valova:

Jednobojna često pokazuje siluetu kose, ali uz ovaj stil, možete vidjeti dubinu i podtekst kose, čineći ga više privlačan.

Neka bude dugo sigurno. Nije svako ima tako prekrasnom prirodnom talas... To je vijoriti-dostojan!

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...