Ljepota

Spustite crni eyeliner i umesto senke pokušajte Oliviju Munn

Spustite crni eyeliner i umesto senke pokušajte Oliviju Munn

Olivia Munn na 2018. Godinu Samsung događaj.

Olivia Munn je novi Olivia Wilde, barem kada je u pitanju preuzimanje rizika šminke. Baš kao što je moj originalni Olivia ljepote zaljubio (Wilde), moj novi (Munn) zna da pomeri granice dovoljno ali uvijek držite da izgleda potpuno svježe i lijepo.

load...

Svi mogu sjetiti kada sam zadnji put išao Gaga preko Munn crveni tepih izgled, njen ljubičasta maskara na premijeri 'Mortdecai'. Sada, ona je još jednom razbija kroz svijetle boje, ali na način da je to malo manje očigledan.

Evo glave do pete na nedavnom događaju za Samsung:

Volim sve što se dešava ovdje-mješovite otiske, elegantan kose, sako bacio preko ramena.

Evo iznenađenje kad se približi:

Smaragdno zelene eyeliner, a samo nagovještaj to! To je tanka linija izvući preko njenog gornjeg liniju trepavica, ali ne baci ili preuveličana na bilo koji način tako efekat je suptilan. U stvari, s njom kapuljačom oblik ociju, vidi se samo boje na vanjskim rubovima, ili ako ona spusti pogled. 

Ovo je fantastičan način da se uvede svijetle boje u šminku i bez nje preuzima čitav svoj izgled (recimo, ako želite da nose zelenu eyeliner u ured bez svaka druga osoba komentirajući na njemu). Beba treperi zelene dovoljno samo dodati zanimljiv element šminke, bez odvratiti pažnju.

Za sada nema informacija o tačnom hlad Olivia šminkera, Shane Paish, koriste kako bi dobili izgled, ali ja bih ići na vodootporne ili mrlje-dokaz olovka kako bi se osiguralo zeleni ne završava se sve preko poklopaca. Nekoliko nijansi pokušati:

Smashbox Uvijek Sharp Waterproof Kohl za usne u Cabana. Imam to u crno, i to mi je go-to vodootporan liner u ovom trenutku. Ostaje staviti i ne možete pobijediti ugrađeni oštrač (u poklopac)!

load...

ArtDeco Soft Eye Liner u Jade. Ovo je novi-ish njemački brend na Shoppers i zaista sam impresioniran izdržljivost njihovih brodova ", i nekonvencionalne boje.

Yves Saint Laurent Crayon Yeux Haute Tenue sijede olovka za oči u 9 tirkizna. Oni mogu prekinuti te uskoro dato je samo ova nijansa dostupni na Sephora, ali ovo je stvarno dobar eyeliner! Jedan od prvih dugotrajnu koje sam se zaljubila u.

Dolce & Gabbana The Eyeliner Crayon Intense u Emerald 7. Tako luxe, i ima mrlje zlata uz nešto nešto.

Pobrinite se da uparite zelene sa puno crne maskare, a možda čak i crni liner u gornjem vodena linija kako bi bili sigurni oči i dalje pop.

Nije siguran da je potrebno toliko puno rumenila, ali sve u svemu ja sam stvarno kopanje ovo odstupanje od uobičajenog, predvidljivog crno. Kakav zabavan način za doček proljeća, zar ne?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Olivia je pogled ovdje? Da li ga kopirati? Imaš li Omiljeno zeleni eyeliner?

load...