Ljepota

6 najboljih ulja za kosu protiv frizera

6 najboljih ulja za kosu protiv frizera

The Fashion Week piste predstavljamo mnogo različitih izgleda kose, ali meka maše DKNY bile potpuno moje fave. Opće tekstura, sjaj i glatkoću brava modela je ono što ja tražim da se postigne dnevno. Ali ja nekako propasti, jer, osim ako je to posebna prilika, odbijam da troše više od 10 (u redu, pet) minuta sa fen u ruci.

load...

Ja sam više klima-suvo Žena-što znači da sam uvijek u potrazi za proizvod koji mogu glatko na moj mokru kosu i otići. Mousses, gelovi (hrskave kovrče, anyone?), Prah i sprejeve: Sve sam ih pokušao, ali se i dalje vraća superstar moć nafte. To je potpuno fab na mom tanku kosu kad želim da idem au naturel, a takođe stijene kada sam zagristi metak i posvete dajući sebi pucanja. Volim i zaglađivanje ulja na suhu kosu prikriti ispucale vrhove i pitome kovrče kad sam u bijegu.

Ali nakon godina testiranja raznih ulje za kosu prodz, postao sam vrlo oštre kritičar. Očekujem puno od ovih beba! Zato sam sretna da izvještavaju o šest koja je napravila rez. I da moja kosa tražim bolje nego ikad! Povjerenje.

PROIZVOD:

OBECANJE:

TEST-DRIVE:

PRESUDE:

KUPITI IT

PROIZVOD: Live čistom Egzotične Nectar arganovim uljem TreatmentTHE OBEĆANJE: Ovo silikona, paraben-, phthalate- i fosfata šteta formula popravke, vraća sjaj i sjaj i bori se protiv efekte vlage koristi 100 posto čisto arganovo ulje, sjemenki grožđa ulje i maslinovo loz ulje TEST-DRIVE: volim da je to prirodno i napravio sa održivim biljnih sastojaka. Jasan ulje odlično miriše i napravio mi je kosa mekana i shiny.THE PRESUDA: A sjajno prirodno ulje za kosu po fab cijeni point.BUY IT: Na Well.ca za 13 €. (Besplatna dostava u Kanadi bez minimalnog reda!)

PROIZVOD:

OBECANJE:

TEST-DRIVE:

PRESUDE:

KUPITI IT

PROIZVOD:

load...

OBECANJE:

TEST-DRIVE:

PRESUDE:

KUPITI IT

PROIZVOD: Matrix Total Results Silk Wonder Smoothing OilTHE OBEĆANJE: Ovaj ultra-light formula upija odmah i koristi shea maslac i maslinovo ulje za borbu protiv kovrča, stanje i vratiti sjaj i sleekness.THE TEST-DRIVE: Ovaj ima jači miris koji sam nije uživao koliko i drugi, ali to nadoknađuje u faktor sjaj. Moja kosa je uglađen i kovrče bez cijeli dan i ja volio da se to ne ostavljaju nikakve masne residue.THE PRESUDA: Ovo mid-range proizvod je odličan za zabranom frizzies i dodavanje shine.BUY IT: U saloni za 15 € ili matrixcanada.ca.

PROIZVOD:

OBECANJE:

TEST-DRIVE:

PRESUDE:

KUPITI IT

Elizabeth Oborne je pisac a Vancouver-based i holistički nutricionista. Prati je na Twitteru: @elizabethedits.

Recite nam:

Jeste li ikada pokušali izvesti ulje za kosu? Koja je vaša Omiljeno kovrče-borac? Da li imate neke druge savjete za dobijanje svilenkasto glatka brave?

load...