Ljepota

Mischa Barton nije izgledala sveže i sjajno u godinama

Mischa Barton nije izgledala sveže i sjajno u godinama

Mischa Barton je imao makeover. I to je jako, jako dobra stvar, jer svaki put sam vidio njene fotografije u posljednje vrijeme, to je navelo tiho "WTF?" u mom mozgu. Yours previše nemoj laž.

Naravno, tu je još jedan razlog da budemo sretni što Mischa je ispravila propust u ljepoti (iako možda ne mode) presude. U intervjuu prošlog mjeseca sa OK! magazin, ona je priznala da se ona bori s depresijom, ali je na kraju u "bolje mjesto".

load...

Dakle, ovo je čista špekulacija ovdje, ali mislim da to pokazuje. Kada se osjećate dobro, vi ste skloniji žele da izgledaju dobro. Jer (sorry Mischa) ovog frizuru je očigledno nije dizajnirao srećna osoba:

Mrzim da šutne Žena kad je dole, ali čisto poučne svrhe mogu sam upravo rekao? To su vrlo definicija Bad Hair Extensions. Loša boja, prije svega, ali što je najvažnije, losoj formi i teksture. Oni samo vrište jeftino, zar ne, kada se druže kao da bez sužava na dnu. Pretpostavljam da bih se kao one grozne sintetičkih perika kupiti na Halloween trgovinama.

Ali to je ono što čini Mischa je novi izgled sve više divno. To je kao da je ustao iz pepela kao neka vrsta Beauty Phoenix:

Nevjerovatno, zar ne?

Prije svega, ona izgleda kao kajillion puta bolje bez svih lažnih kosu Prenaponom lice. (Iako je šta tačno, kosa joj se sada radi je i dalje nejasno-ja pretpostavljam da je oštećen od godina proširenja, tako da nisu imali drugog izbora nego da joj dam ovo slojevite, prozirnim, rez. Nadam se kako raste van ona će čak i da se s lijepim, tupim lob. Ne bi to izgledalo sjajno?)

Boja je također bolji, jer je tamniji, topliji i više zlatnih, kao i raznovrstan u tonu umjesto Girls Next Door-ovski čvrste plavuša mase.

Druga stvar je da je za jednom, Mischa je bez ukrasa sa za kosu. Ko zna koliko dugo će to trajati, jer kao što svi znamo, Mischa je malo svraka i uživa sve vrste ukrasima, uključujući rajfovi, trake za glavu, marame i fascinatori. Jednostavan crne elastične bend će učiniti-ne za Mischa.

load...

Nije da ja ne volim kosu pribor-oni su zapravo bili jedan od mojih fave stvari Toronto S / S '11 fashion week Ali oni mogu vrlo lako postati costumey sa prenaprezanja. I mislim da ću bez njih. Bez svih smicalica. Čini Mischa izgledaju mnogo više svježe.

I crvene usne, dobro, šta više da kažem osim da su sjajno?

Dobro, možda preporuku proizvoda. Za boju ove bogate i mat, proizvod koji želite da koristite ovo bucmast olovka iz NSRS:

Možeš li da veruješ ljepotu transformacije Mischa je? nije bilo joj je kosa ekstenzije tragičnog? Da li joj novi izgled ne čini želite slikati na mat crveni usne, kao što je, upravo sada?

load...