Ljepota

Kako se lako kočiti u kosi

Kako se lako kočiti u kosi

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo, Bille! Nadam se da ti ide. Uvijek se radujem čitanje konsultacije za dame ovdje, a ja sam veliki fan ove stranice u ukupnom poretku. Nadam se da me savjetovati; ono što su izgled (stil-mudar i boju-mudar) koji bi mogli raditi za mene?

load...

Ovo je moja prirodna crna boja kose u slike. Pokušao sam med plavuša sa naglašava i onda čokoladno smeđa, ali odrastao sam ga i isecite ga nekoliko puta nakon toga, tako da sad je Back to Black.

Moja prirodna tekstura je nešto između valovite i kovrčave, ali ja uvijek imaju tendenciju da to pravo, pošto je moj valovi / kovrče neće prirodno izgledati lijepo, a ja ne znam kako da ih prihvate (Volio bih da mogu!). Dakle, ja idem za jednostavno rješenje i poravnajte ih. Moj glavni kosa problemi su: to je suho, kovrdžava, tanke, i dosadno.

Najekstremniji frizuru Pokušao sam je kratko do ušiju-ali ja ne mislim da ću ponovo uzeti taj rizik. Dugi bob je najkraća da mogu da imaju za cilj. A ja sam nedavno je snizila šiške kod kuće nakon što je vidio Michelle postove na marginama.

Hvala unaprijed i moj najbolji odnosu na Michelle! Love iz Kuvajta! - Eman

A: Eman, hvala vam na lepim rečima.

Pričajmo o teksturu i smanjiti prvi...

Dodao bih više slojeva sa kosom. Long slojeva.

Ovo smanjenje je savršen za ravne ili valovite kose:

S obzirom da imate pravo stvar dole pat, evo roba na postizanje lijen talasa.

Spavati sa vrha čvor da se talasa u jutro, ili nositi vrhu čvor tokom dana za valovitu kosu u večernjim satima.

Distribuirati malu količinu styling kreme širom kosu prije stavljanja u gornjem čvor. Vaša kosa može biti malo vlažna, ali ne mokra.

load...

Malo kovrdžanja sa talasima je prilično kul sada, tako da nije previše glatke se možete odmarati i pustiti neke kovrdžanja iskočiti. To će dodati volumen i teksturu.

Ovo su primjeri vrhunske čvorove koji će vam dati čvršće pregib na meku vala kad ih skinem:

Divlje kovrče (lijevo): Onaj na lijevoj strani će biti divlje kovrče koje su ravno u pod-sloja, s pregib sa početkom u vrhu kose. Ova twist set omogućava kosi da se druži duže, sa svim krajevima ima kovrče. Za glatke kovrče, pobrinite se da krajevi omotan oko i uvučen u čvorova.

Messy valovi sa pravim krajevima (u sredini): Druga opcija je za ravno-top, neuredne valove i ravno krajevima. Neka krajevima poke iz čvor za ovaj efekat.

Loose valovi (desno): Treća opcija bi trebala biti postavljena na vrh glave da stvori čak, labav valova.

Ovo je primjer ne-slojevite rez. To pokazuje kako se kovrče padaju od težine-stoga zašto slojevi su važne.

Ovaj izgled je sličan, ali ne kao uniformu talasa, i Messier teksture. Ovo je vrlo un-stilu izgled je super za narednu sezonu mode:

Da bi se to, twist ostvariti ili pletenicu kosu, a zatim zagrijati ga s ravnim željeza:

Za više ekstremno čekanje, pokriva dio koji želite talasasti sa foliju, a zatim topline. Ostavite ga da se potpuno ohladi za najbolji čekanje.

Ovo je kraći rez koji će raditi dobro sa kosom, i da će se potrebna minimalna stajling:

Krajeve povijene stil će pokazati bolje ako su lakši u boji. Slojevi nestati s tamnom kosom. Međutim, ako želite da izbegnete kovrča, onda ne preporučujem ide upaljač.

A sjaj sa toplim tonom će zatvoriti zanoktica i dodati više sjaj vašoj kosi, kao što je boja na slici gore.

Zabavite se rade svoj valova. Za najbolje rezultate, nemojte ih oprati; koristite samo prste da ih opustiti.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...