Ljepota

Chanel les beiges sada dolazi u super-čistoj osnovi

Chanel les beiges sada dolazi u super-čistoj osnovi

Chanel Les Beiges zdravi sjaj fluida.

Ja ne znam za vas, ali ja se ljepoti leptira svaki put Chanel objavljuje novi šminke kožu. Svaki put.

Ovog mjeseca, novi klinac na blok Les Beiges All-in-One zdravi sjaj fluida, ultra-čista fondacija koja je trebalo da izjednači kožu dajući joj blistav, zdrav izgled sjaj. Otuda i ime.

load...

Evo spoljnoj ambalaži:

I očito sam morao da napravite Slika ovih dvaput Cs sve u nizu:

Oni su prva tri najlakši nijanse u kolekciji, br 10, 20 i 30.; kolekcija uključuje 40, 50 i 60, tako da možete odabrati od šest nijansi u potpunosti.

Vjerovatno se sjećate prošle godine Les Beiges u prahu, prozračnu, Luminizing formula koju smo vidjeli fer malo na crvenom tepihu (na Keira Knightley nedavno). Zdrava Glow Fluid je na isti način: to je takođe Luminizing i ima soft-fokus 'retuširanje' efekt.

Iako je cijev može izgledati malo mali, dobiješ 30 ml / 1 sp. Oz., standardne veličine temelj.

load...

Bih opisao formulu kao pomalo poput gela. Ne onoliko koliko je Pixi H2O SkinTint (ovdje komentar:), ali definitivno manju težinu i manje masne nego možda ste navikli u temelj. Suve-down je divno a ne mastan na sve.

Evo kako su tri najlakši nijanse izgledaju na mojoj koži:

Odmah, jer ja smatram da sam bleda, mislio sam broj 10 bilo za mene. Međutim, na Chanel medijski događaj nekoliko tjedana, pitao sam nacionalni šminkera brenda u hlad-odgovara meni, a ona preporučuje broj 20.

Hmmm. Pitam se da li je to zbog toga što je proizvod namijenjen da vam dati nagovještaj boje. Na kraju krajeva, komplet mnogo govori o tome kako prenosi "suptilne auru u prirodi na koži." (Moraš ljubavi Chanel jeziku). I nije Coco Chanel da sunčanja kul?

Bez obzira na to, ja osobno radije ne dodati boje sa temeljima. Samo nisam osjećati ugodno u 20 kao i ja sa 10-Osjećam se kao 10 pokriva više crvenilo, što je moja glavna pokrivenost briga, a ja to ne želim ekstra boju 20.

Dakle, 10 je bilo. Evo kako to izgleda pomešan out:

Možete vidjeti da je pokrivenost je VRLO minimalna. Definitivno više minimalno od Chanel CC krema (komentar: ovdje). U stvari, to je tako minimalna da sam bio primoran da vam pokažem kako to zapravo radi na nečije lice.

Na lijevoj je moj no-makeup fotografija (eeks!). Kao što možete vidjeti, moja koža nije bez mane; Ja imam crvenilo oko nosa i brade, nekoliko nepravilnosti i sam sebe i spalili na čelu s curling željeza. Ahhh.

Na desnoj strani, jedina razlika je što nosim Les Beiges zdravi sjaj fluida. Nisam koristio korektor na vrhu jer sam hteo da ti pokažem ono što može učiniti za sebe. Bio sam prilično zadovoljan s koliko dobro se oslobodio crvenilo-ja bih verovatno samo dodati mala dodatna količina korektora oko nosa, ali bi definitivno mogao izvući bez. Ti i dalje treba uočiti-sakrije tamnije crvene oznake, mrlje, itd

I znate šta? Ja sam 100 posto u redu s tim. Uvijek sam se kao da je bolje da odaberete sheerest pokrivenost možete izvući s, a zatim radite svoj prikrivanje samo na mestima gde je to potrebno-nasuprot nosi veći pokrivenost formula svuda, koja nastoji izgledati i osjećati se pretežak za dan- to-day wear. Većina nas da imamo mnogo gore kožu nego mi stvarno, tako smatraju da ne treba da sakrije koliko možda mislite. (Naravno, ako imate puno nesavršenosti da pokrije, ja bih preporučio nešto poput Make Up For Ever HD Invisible Foundation Cover umjesto.)

Takođe sam voleo blistave ove, koji osećam je ljepše nego ono što ćete dobiti s visokim pokrivenost temelja. To je suptilan, ali mislim da to čini razliku. Ono što je najvažnije, i dalje osećao kao što sam ja, a ne neka osoba nosi šminku masku. Ako si isti, mislim da ćete voljeti ovo.

Evo istinu o sastojcima:

Tu je i malo mirisa ovdje, što je tipično za Chanel proizvode, ali može biti odbojno za neke. (Ne volim ga, ali ne mogu da se naviknem na to.)

Također imajte na umu da je SPF 15 je mineralno, woohoo! To je titan dioksid, iako je riječ "nano" ne daj mi pauzirati. U svakom slučaju, ne bih predlažemo da se oslanjaju na šminku za zaštitu od sunca; bolje je da sloj ovo više antioksidansa u serumu kao Phloretin CF i vaš proizvod za zaštitu od sunca izbora. Upravo sada, ja volim Cyberderm Jednostavno cink.

Bih da čujem šta mislite!

Gdje kupiti

Nađi Chanel Les Beiges zdravi sjaj fluida online na sljedećim trgovaca:

  • Kanada: Hudson Bay
  • SAD: Nordstrom, Neiman Marcus, Bloomingdale, Macy

Neka vaše Say

Jeste li proverio zdravi sjaj fluida još? Da li šminkam da je ovo čista? Imate bilo koje druge lake pokrivenost temelja za preporuku?

load...