Ljepota

Novo čudo jastuka Lancôme u potpunosti živi do svog imena

Novo čudo jastuka Lancôme u potpunosti živi do svog imena

Sad sam konačno dobiti ono sve frka sa prevlakom kompakta.

Prije nego što sam pokušao Lancôme je novi, pod nazivom Miracle Jastuk, počeo sam da mislim da je to sve samo hype.

Svi će se sjetiti koje sam pregledao u Holika Holika jastuk, koja je gusta, krede bijele i uzima tortu za greasiest izgleda šminke koje sam ikada probali u životu.

load...

Onda sam test vozio Aqua BB jastuk iz 3LAB, koji su prošle bolje. To je prekrasan čista formulu koja odlično leži na koži ali opcije hlad su upitnikom i srednja nije baš meč za mene.

Imam i pregled dolazi za Amorepacific, koji je originalni jastuk kompaktni (su izmislili kategoriju). Znam da ljudi obožavaju njega, ali miris! Ne mogu otarasiti miris. Više o tome uskoro. U međuvremenu.

Cue zvuk anđela, jer ovaj proizvod je pobjednik:

Vi znate da je 99 posto vremena, nije ništa stajati na putu mojoj lojalnosti Make Up For Ever lice i tijelo, aka moja omiljena temelj svih vremena. (Sappho čini moje fave organski jedan.)

Ali Lancôme Miracle Jastuk je sada ozbiljan kandidat, pogotovo za putovanja i ako treba da donese nešto u torbi, jer niko ne želi nositi čašu temelj bocu i četkom (Novo!). Ona također ima SPF 23, što ga čini zgodno opciju za on-the-go za zaštitu od sunca.

Ovdje je glam slučaj. Jednom mi se Lancôme pakovanje! (Ponekad one mornarice kompakta možete osjećati jeftino, ali ne i ovo.)

Unutra, izgleda kao i svaka druga jastuk kompaktni ste vidjeli:

Sama spužve, koji je zasićen temelj, je vrlo mekan, lagan i gnjecava. Samo dodirom će izostaviti neki proizvod ne morate da gura teško.

load...

Postoji šest nijansi u Kanadi i 11 u SAD-u mi je brend je dao tri pokušati.

Nažalost, Lancôme je odlučio da stvari ekstra-zbunjujuće, jer ova imena hlad su za Kanadu samo u SAD-u su potpuno drugačiji. Ali pretpostavljam da su stvarne boje su isti u svakoj liniji. Ovo je moja najbolja pretpostavka onoga što su:

  • 01 Pure Porculan = 110 Ivoire C: Najlakši i moji najbliži utakmicu. Ovo je opisano kao "za tehniku ​​kožu hladnom / roze tonovima." Ne bih opisao kao porculan, samo svjetlo, ali ima da vrlo blago lean na pinkishness. 
  • 02 Beige Rosé = 220 Buff C: Ovo je "za svjetlo kožu hladnom / roze tonovima." Osnovi tamnija verzija Pure porculana 01.
  • 04 Beige Miel = 420 Bisque N ?: Nije 100 posto siguran ovdje, ali to se čini više neutralan. Opis SAD je "za srednje duboke kožu s neutralnim tonovima."

Pokrivenost je svjetlo do srednje, i vrlo građevinsko. To me stvarno podsjeća na mog voljenog MUFE za lice i tijelo, jer je jastuk tečnost ima sličan tanke dosljednost i na svojoj koži, to je vrlo svježe i bestežinski. Mrzim kad sam se kao da sam nosio punu masku temelja! Dakle, ovo nije takav.

Morat ćete koristiti korektor na vrhu, što je u redu sa mnom. Puder u skladu sa ličnim željama. Kao što možete vidjeti, finiš je malo svjež, međutim, to nije masna i mislim da je to još uvijek nosiv na vlastitu. (Shoutout na Dior Cheek i sjaj za usne sam i nosim ovdje! Pregled koji ovamo.)

Moja jedina zamerka je što želim Lancôme će prestati koristi toliko roze! Ovo je stalan problem sa brendom da je većina njihovih fondacija imaju roze tonovima umjesto neutralne ili žute. Ako pogledate na bradi u odnosu na vrat i grudi, možete vidjeti gdje to jastuk nije se baš poklapaju 100 posto. Tako da ću morati koristiti malo mat bronzera čak i stvari. (Razlika u boji zapravo izgleda gore na fotografiji nego u stvarnom životu, jer digitalni fotoaparati su toliko ljubazni kao da.) 

Druga stvar je, za razliku od drugih jastuk kompakta, ne dobiti punjenje. Ali u 48 €, pretpostavljam cijena se može uporediti sa 3LAB je 100 € kompaktan, odakle ti dva. Oko 50 €, čini se, ide stopa po high-end jastuk.

The Bottom Line

Sve u svemu, ja sam impresioniran! Lancôme definitivno napravio odličan posao dovođenja jastuka kompaktni trend mainstream zapadno tržište. Ako ne možete pronaći svoj hlad u ovoj postavi, ja ne mislim da će zažaliti!

Gdje kupiti

Nađi Lancôme Miracle Jastuk na:

  • Kanada: Sephora, Nordstrom, Hudson Bay, Lancome.ca
  • SAD: Sephora, Nordstrom, Lancome.com, Ulta Beauty, Macy, Bloomingdale

Neka vaše Say

Jeste li još odjavila Lancôme Miracle jastuk? Koji ti je omiljeni jastuk kompaktni?

load...