Ljepota

Najbolja frizura za Ombre

Najbolja frizura za Ombre

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Moja kosa je trenutno prilično dug sa ombre završava. Od korena oko brade je moja prirodna boja, svetlo bronzy-smeđe. Osim krajevima ombre, nemam boje u kosi.

load...

Pronalazio sam Ombre samo stvarno izgleda u redu da mi je kosa u najmanju ruku talasasta. Ali ja ne želim da se uvijaju moju kosu da izgleda dobro, jer mi je kosa toliko ravna i duga, curling obično me vodi više od pola sata, a oko pola kile lak za kosu.

Moja kosa ima tendenciju da bude zdrav i ja trenutno oprati samo svakih tri do pet dana, koristeći suhi šampon od tri dana. Volim da ga nositi u punđu kada počinje previše prljavo. To je vrlo blagi val da sam neka klima suha, ali ispravlja vrlo lako sa ravnanje kose, fen, ili čak i ako se oprati ga dok se suši. Moja kosa je u redu u teksturi (trebalo bi da me vidi na vjetrovit dan!), Ali imam tonu toga.

Nisam udata za čuvanje duge moju kosu, ali ja bih da znam šta misliš. Hvala vam puno na pomoći! - Courtney

A: Dakle, Courtney... 

Ja razmišljam o kraći rez za tebe, držeći krajeve mekano, kao što su trenutno. 

Novu dužinu i slojevi će objaviti težinu i dati vam malo podizanje i kretanje. Ako nosite ove dužine ravno ili koristite štapić za dodavanje tekstura, od vas će rock novi ukupni stil.

Big napomenu da se ukaže na suptilan podtekst ovaj izgled. Dio počinje od malo van centra, a zatim ide dijagonalno da postane centar deo na kruni. 

Također pokušajte ušuškava kosu iza uha, s jedne strane da se otvori područje oko očiju i da vidimo više čelu.

Ovo je prava verzija ovog šišanje.

Je uvijen verzija je bila da ilustruje kako da iznese svoj prirodne ljepote izlažući svoj veliki strukturu kostiju i svijetle oči. Možete napraviti istu ekspoziciju lica sa ovim ravno frizuru.

load...

Za svoju boju, preporučujem strateški postavljene naglašava i lowlights. 

Lowlights će produbiti krajevima za ravnotežu tamne naspram svjetlosti, ali ipak treba imati na krajevima malo lakši od korijena da oponaša prirodnu boju. 

Onda predlažem karamele ispiranja da obradim i uklopiti sve tonove. Ćete imati bogatije boje da će uokviriti vaše lice i učiniti tvoje oči pop.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...