Ljepota

Hoće li vam inhibirati da preskočite brijanje i depilaciju?

Hoće li vam inhibirati da preskočite brijanje i depilaciju?

Uklanjanje dlaka: to je totalna bol u znaš već šta. Dok ništa nije bolje od nekih svilenkasto glatka noge, ponekad nije niko dobio vremena za to. Bilo da je depilacija, brijanje, laserskog ili epilaciju daleko kose, cijeli proces je nešto što bismo svi željeli da ukinu iz naše ljepote rutine.

load...

Unesite Inhibitif. To je novu paletu proizvoda tijela, a tvrdnja da se smanji i izraženosti i gustoća neželjenih dlačica tokom vremena. Zvuči neverovatno, zar ne? Nedavno pokrenuta u Kanadi, raspon ima serum za tijelo (proizvod zvijezda, ona također dolazi u prirodnoj verzija):

A dezodorans:

I serum za lice:

Nakon osam tjedana korištenja, ovi proizvodi bi trebalo da se smanji stopa rasta kose, tako da ne morate da ga ukloniti tako često. The (više o njima u sekundi) sastojci ciljati folikula usporiti njihovu proizvodnju; postoje i umirujuće agenti koji minimiziraju uraslih dlačica i iritacije kože.

Zvučalo je prilično dobro za mene! Bio sam super uzbuđen da isprobate serum za tijelo. Mislim, bezbolno, gotovo bez napora rješenje za uklanjanje dlaka? Da molim.

Sam počeo proces testiranja s obrijane noge. Inhibitif preporučuje koristite serum na bilo svježe obrijan ili, još bolje, voskom kože. U usred zime, ja definitivno ne izigram gotovine na vosak, pa brijanje je bilo.

Serum mora se primjenjivati ​​dva puta dnevno za dva mjeseca. Twice.Daily.I'll priznati da se činilo upravljati kada sam prvi put pročitao, ali to je ubrzo postao glavna problema. Kada jedva da se iz kreveta u cik zore, a kamoli primijeniti ovu stvar, a onda samo želim da sruši kad dođeš kući noću? Ne događa. (Mislio sam ujutro i noću rutinski će me držati na pravom putu. To se nije desilo.)

Dakle, da rezimiram: Morao sam da obrijem dnevno, što budimo iskreni, samo se ne događa u prosincu, a zatim primijeniti ovaj 120 puta u 60 dana. Pokušao sam, momci, stvarno jesam. Ali to je bilo najteže ostati dosljedan.

load...

Osim toga moja pitanja usklađenosti, drugi problem je da nemate pojma da li je to čak i radi, jer su uputstva da brijati svaki dan, kako bi se primijeniti na svježe obrijanu kožu. Očigledno, vi početi dobivanje rezultata već dvije sedmice u proces, ali nisam imao ni na koji način znati šta ako ništa-se događa.

Što se tiče sastojaka, oni ih navesti na web stranici, ali samo na skrivenu stranu (zahvaljujući Sastojci Style za praćenje tragova).

Ključni one su dihydromyricetin i na lauril isoquinolinium bromid, i pri visokim dozama postoje neke toksičnost zabrinutosti, koji Sastojci stil je temeljno je navedeno ovdje.

Da rezimiramo, ovaj proizvod ostavio me na cedilu-zvučalo kao čudo u serumu, ali ispostavilo se da je smetnja. Hvala, Inhibitif, ali ja ću se držati moje britve.

Inhibitif je dostupna na Shoppers Drug Mart i kreće se od 9 € -29,99.

Neka vaše recimo

Jeste li pokušali Inhibitif? Šta mislite o rast kose-usporavanja proizvoda kao što su ovi? Kako se nosite s uklanjanje dlaka?

load...