Ljepota

Bryce Dallas Howard, pre i posle

Bryce Dallas Howard, pre i posle

Za razliku od, recimo, Kim Kardashian ili Renée Zellweger, Bryce Dallas Howard nije prva osoba koja mi pada na pamet kada pomislite "Želim da je vidim Prije i poslije!" 

U stvari, samo sam pretpostavio s njom prirodno crvenom kosom i struktura-da delikatne kosti ona bi uvijek izgledala ovako. 

load...

Pa, ne baš. 35-godišnja glumica nije samo eksperimentisao sa nekim dramatične promjene kosa tokom godina, ali ona je možda otišao pod nož.

Hajde da izbliza:

Bryce u 2003. Godini

Kicking stvari sa je Bryce u dobi od 22, a izgleda da po Hollywood standardima je kasnila na zabavu operaciju nosa. Nije da mislim da je "potrebno" da se to uradi. To je beba šiške i oštre eyeliner imam više problema sa. Ha!

Bryce u 2004. Godini

Naredne godine, Bryce je izgledala daleko odrastao. Kraći, shaggier kosu tamnija nijansa čini da izgleda zrelije od svojih 23 godina. Šminka je bolje, s njom waterlining tehnikom znatno poboljšana. Njen nos je definitivno širi nego što izgleda danas.

Bryce u 2005. Godini

Sada je frizura je pretvorila u "tumačenje 00s grupe" The Rachel. " Bryce i obasjao šminku paletu; ove meke, čista, peachy nijanse izgledaju sjajno na nju. 

Bryce u 2006. Godini

Iznenađenje! Za vruće minute u 2006. Godini, Bryce je plava ali samo za svoju ulogu u Spider-Man 3. Mislim da se svi možemo složiti da to nije dobar kao crvenu, i pere da joj je ton kože. Sve to izgleda vrlo Holly Madison. Osim toga, nikada neću biti ljubitelj cut gužvanja sjenilo. Ona i dalje ima šire nos ovdje.

load...

Bryce u 2007. Godini

Naredne godine, bilo je natrag u Auburn, au slučaju da se pitate, Bryce je bila trudna ovdje. Odmah joj je koža izgleda više Głowy i svježe. Neverovatno koliko kose može učiniti, zar ne? Volim šiške bočni prolazi i čista roza rumenilo i sjaj za usne. 

Bryce u 2008. Godini

Iznenađenje broj dva! U 2008. Godini, u dobi od 27, Bryce potpuno odbacio je crvenu kosu i nosio tamne brineta nijansu, zajedno sa čela-skimming šiške i duge valove. Ja sam također sensing moguće promene u obliku nosa u ovom trenutku; most izgleda uži.

Bryce u 2009. Godini

A sada Bryce počeo da izgleda mnogo više od sjajnog-takva je moć A-liste ljepotu tim! Crvenokosa još jednom, ona je naglašena njena bojenje (umjesto borbe protiv njega) sa podebljano crvenom usne, puno mekši šminke oko očiju, i bez rumenila. Osim nje novi nos, usne punijima ovdje, iako to može biti samo preko-postava.

Bryce u 1998. Godini

Bryce zadržao kestenjastu kosu u 1998. Godini; njena boja je nevjerojatno svježe, sjajna i vitalno. Volim kako se čini njen pop kože, iako možda ona prašnjavom na TAD previše rumenila. Od kad je nasmijan ovdje, nozdrve izgledaju šire, ali primijetiti kako vrh izgleda rafiniran.

Bryce u 2004. Godini

Do 2004. Godine, Bryce je bio 30 godina. Ja samo volim ovaj snimak-pomalo fazi valova, vidljive pjege i naizgled temelj bez kože su tako lijepa (i ugodna promjena tempa od uobičajenih crvenom tepihu težine). Ona je također uzbudjen joj crveno na još sjajnije nijanse, i bacio na par lažnih trepavica; iznenađujuće, volim oboje! Nos izgleda izuzetno petite ovdje. 

Bryce u 2009. Godini

Zatim, u 2009, on se vratio u tamno Auburn-i bleđe izgled kože, kao rezultat. Električni pink ruž za usne je stvarno zabavno, ali ja više volim Bryce kao jagoda plavuša sa mekšim šminke.

Bryce u 2009. Godini

Još jedna godina, još jedan veliki kosu promjene. Ovaj put, Bryce sjeckani ga u dugu bob, nosi ravno, s prekidima, trepavicu-skimming šiške. Mislim da je postrojilo oči i crveni ruž čine ovo izgleda pomalo "intenzivan" i pravokutni. 

Bryce u 2016. Godini

Drago mi je Bryce omekšao stvari u 2016. Godini jagoda plavuša je moj apsolutni favorit kose za nju; Volim i meke, glam talasa. Šminka joj je najsofisticiraniji ikad: Pinky-smeđe do oblikovati oči, sa peachy usne i obraze, i zrnasto crne maskare. Ja se pitam da li je možda već počela sa malo Restylane u usne i obraze do sada-usta je napućene, a lice joj definitivno čini šire oko visini očiju.

Bryce 2018. Godine

I to nas dovodi do 2018. Godine! Bryce je 35 sada, i (po mom mišljenju) više prekrasna nego ikad. Je novost ove godine je resa, ovdje s velikim nositi, brušeni od valova. Volim shimmer zadimljene oči (iako možda ne Falsies) i prigušenim roza rumenilo i ruž za usne. Opet, nos je super-uske u odnosu na gdje smo krenuli. I mislim da joj je usne i obraze da punijima. 

Update: Bryce u 2019. Godini

To je najprirodniji i opušteno smo vidjeli Bryce pogled u dugo vremena! Ona je sada 36, ​​i čini se da su stekli malo težine na njenom licu, koji omekšava njene crte. Ja definitivno mislim da je ona još uvijek ima punilo u obraze i gornju usnu, ali to je suptilan i ukusno učinio. 

Zaključak

Jasno, Bryce je divan ali nema sumnje, kao ona Hollywood vršnjacima, imala je pomoć velikog ljepote tim i veliki hirurg. 

Evo ono što profesionalci imaju da kažu. "Izgleda kao da je imao rinoplastike," Dr. Michelle Copeland, a New York plastični kirurg, rekao Life & Style. "Bryce nos je tanji i vrha je više rafiniran. Njene usne punijima, što ukazuje na punila kao što su Juvederm ili Restylane." 

"Punilo u jabuke obrazima joj je pružio prekrasan oblik lica", kaže dermatolog David E. Banke. "To je proširio svoje lice na jagodice, dajući joj mladenački izgled. Bryce [i] Izgleda da je imao Botox, koja je otvorila i razvedrio oči i držao čelo glatko."

Dakle, to nije puno poboljšanje-i samo posao nos trajnim, ali to je sve pogubljen STVARNO vješto. Posebno sam impresioniran kako prirodno punila proširio njeno lice, umesto da joj mačji izgled koji smo vidjeli na toliko Prije i poslije predmeta (kao što je Courtney i Megan, na primjer). Mislim da je Bryce ljepote Tim je odradio odličan posao! Reci mi, ako se slažete.

Kako mislite o Bryce ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...