Ljepota

Moj testni test papira je ultra-umjetnički papirni trepavice

Moj testni test papira je ultra-umjetnički papirni trepavice

Lažne trepavice. Kako ja mislim o njima? Nije li to super, s obzirom da sam ih nositi samo u dva navrata u mojim 23 godina (na prom i svadbi mog brata), au drugom slučaju su postali peely katastrofe do trenutka kada je prvi kurs stigao bio sam tako očajan.

load...

Oba puta, moj promašaj cils su primijenjene od strane profesh dok ja udobno sedeo u šminke stolicu. Tako da je pošteno reći da nisam baš dobro upućen u primjeni Falsies. Ali kad Michelle predložio sam pokušati lijepljenje ovih malecko djela papira umjetnosti na kapcima, kako sam mogao reći ne nešto tako otkačeni i potpuno COOL? Ja obvs nije mogao, pa sam stavio na moj najbolji Beauty Urednik saradnik lice, i krenuo da se ove trepavice na. To ne može biti tako teško, zar ne?

Pogrešno. Moji pokušaji primjene ove su malo katastrofalno zamućenja, ali sam stavio nije grijeh Paperself, strašan kompanija koja stoji iza papir (da, papir !!!) trepavice. (To je moja čista nedostatak bičem-talenata koji me zaista zeznuo s njima primjenu, ali više o tome u sekundi.) Prvo, dozvolite mi da vam reći nešto više o njima. Paperself je društvo sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji jasno radi stvari drugačije malo i mnogo više kreativno. Kao vodeći svjetski papir-art brand za trepavice, oni koriste specijalni papir, tehnike precizno rezanje i složene dizajne stvoriti nosive umjetnička djela. Impresivno, njihov dizajn čak zaštićeni patentom i pravo intelektualnog vlasništva.

Paperself trepavice su nosile Rihanna i Anne Hathaway, te su čak nosili Hunger Games lik Effie Tričarije. I mala stara me da probam par, previše! Ja sam poslao ove predivne, zamršene trepavice, pod nazivom Merry-Go-Round, koji imaju konje, srca, suncobranima i balonima. Hm, slatko.

load...

Dakle, kao što sam spomenuo, ja sam manje nego elegantan kada je u pitanju nanošenja lažne trepavice. Srećom, to je kao da Paperself to znao, i tako već imaju pri ruci malo kako da VID.

Trepavica dolaze vrlo zakrivljene, skoro kao cilindar, pa sam morao da lagano poravnati ih prstima.

To stvarno nije bilo lako dobiti ovo. Imam trepavica ljepilo ne samo po mom kapke i eyeliner sam primjenjuje, ali iu mom trepavice, nanoseći im da se drže zajedno u većini ne-divan način ikada. Govoriti o glavnim propasti.

Lagano sam ih skinula i ponovo nanositi, nakon što je radio ljepilo iz moje trepavica. Jer su Paperself trepavice su super-delikatna, jedva sam htio da ih uzmem da ih pozicionira na mom poklopcu-I osjetio kao da bi gestikulaciju rip ili suza, i mislim da je to njihov najveći pad. Srećom, nisu, ali osjetio sam se kao jedan loš potez i da bi. Nakon što je malo znoja (doslovno sam se majorly frustrirani), na kraju sam ih na desno oko. Ali, onda je moj brod počeo ljuštenja, a unutarnji kut trepavica stalno podizanje. OMG, zar ne? U pravu.

Ali šta god, imao sam još jedno oko da radim i utvrđeno je da se ove prilično male stvari. Drago mi je da prijavi to oko dva otišla puno glađe. Iako je to uradio da me dobro 30 minuta ukupno pre nego što sam iz kupatila, nakon što je pokušao da se prijave više ljepilo i popraviti moje liner (što ljuskicama na drugom oku). Odricanje od odgovornosti: moja eyeliner će definitivno biti neispravan na ovim slikama, tako da ne sudi.

Pa ćete 100 posto vidim ove trepavice podizanje off moje lice, ali ipak dobiti ideju, ipak. Pokušao sam, momci.

Kada su na, mislio sam izgledao potpuno fenomenalno i čudno na najbolji mogući način.

Bili su tako cool, ali nisam baš navikao da maleni konje na mom poklopcima. Dok sam nikada ne bih nosila, reci noći djevojčica ili uljoskam, ja bih ih definitivno rock za tematske događaj ili Halloween.

Aplikacija je mogao otišao način glatko, ali ja kriv moje potpuno neiskusan samo za to, a ne trepavice. Kladim se da ti postati lakši za korištenje sa praksom, ili bi bio lak za nekoga ko zaista zna ono što oni rade. Koncept je apsolutno fenomenalno, da ne spominjemo jedinstven, i oni su neverovatno vidjeti u osobi. Mini umjetnička djela možete nositi-to stvarno je najbolja stvar od svih!

Gdje kupiti

Nađi Paperself trepavice u paperselfstore.com ili na trgovaca ispod. (A kompletnu listu prodavaca možete pogledati ovdje.) Shu Uemura takođe predstavlja dva Paperself dizajnira ovog meseca!

Neka vaše recimo

Da li ste lažne trepavice-ih nosi? Šta mislite o Paperself? Da li ste ikada nositi ove? Ako je tako, gdje?

load...