Ljepota

Nova maskara Maybellineova maska će vam uzdahnuti

Nova maskara Maybellineova maska će vam uzdahnuti

Maybelline Brow Maskara može biti najbolja obrva proizvod ikad.

Konačno! Mogu vam reći momci o obrva maskaru sam bio zaljubljen u od juna! 

Da, juna. Tada Maybelline imali press preview za novi Obrve Drama Brow Sculpting Mascara, koji je upravo udario trgovine u posljednjih tjedan ili tako. U suštini, ja sam umirao sve ovo vremena za razgovor o tome, ali Zar nije-jer bi to bilo dosadno da sam sve, "Ovo je neverovatno! Get it!" a ti ne bi mogao.

load...

Ali sada možete, tako da mi dozvolite da šire ljubav. 

Ovo je Maybelline prvi obrve maskaru-ne brow gel i to je sasvim Multitasker. To ne samo da će pomoći postaviti vaše obrve u mjestu pa tako imaju svoj oblik cijeli dan, ali to je također vrlo impresivan u odjelu bulk-zgrada, za one od nas koji vole debele, čupave obrve. 

Primijetit ćete da ima loptu četkom, koja je do sada smo vidjeli samo u maskara za trepavice:

Oni to zovu "detaljima loptu", i to ne pomogne formulu pričvrstiti na svaku dlaku. Ja sam bio ekstra-impresioniran sa nedostatkom grudica, što može biti problem sa drugim čela izgradnju formule (što ću više govoriti o u sekundi). 

Ova stvar takođe dodaje boju obrve, a dolazi u tri nijanse: Dark Brown, Soft Brown i Plava. 

Kako se prijaviti Maybelline Obrve Drama

Sada, Lemme vam pokazati trik morate znati da biste dobili najbolje rezultate. Ako sam bio na svim tehnološki pamet, ja bih napraviti GIF ove.

Šta želite da uradite je "brisača" tehniku. Početi na vanjskog ruba obrva i četkom preko unutrašnjem kutu, tako da ideš u odnosu na rast kose. Jednom kada dođete do unutarnjeg ruba, sada se vratimo i operi prema repa, oblikovanje obrva na svoje mjesto. 

Možete ponoviti ako je potrebno, i volim da doplatiti pažnju na izgradnji unutrašnje "navijači" (koji može raditi bolje ako mi dozvolite da se prvi sloj postavljen za 30 sekundi ili tako). Onda, samo ponovite postupak na drugoj čelo.

Gledali smo obrva stručnjak Maybelline je Maribeth Madron učiniti na modelu na konferenciji za novinare, i OMG-kunem se da je zvučni uzdah kada je završila. Efekat je bio toliko dramatična; u osnovi udvostručila veličinu obrva. Ime Brow Drama nije šala!

load...

Maybelline Brow Drama prije i poslije

Evo moje rame uz rame usporedbu:

Čini veliku razliku, zar ne? A ovo je sa NO olovka, NE u prahu, nijedan drugi obrva proizvoda, osim za obrve Drama u Movie. 

Osobno, mislim da je efekt možete dobiti pomoću obrva maskara je daleko prirodnije nego olovke i prah, koji sam uvek smatrao da izgledaju previše očigledno i oštra, sa tvrdim rubovima. (Sooooo mnogi ljudi na YouTube-u imaju taj pogled, i nikada neću shvatiti zašto.)

Ono što ovaj radi pridaje sama na vlasi a ne kožu ispod-a šta bi moglo biti prirodnije od toga?

Evo izbliza:

Čak sam pronaći boja to mi daje izgleda tako ljepše nego moja prirodna, pepeljasto miša obrve-it usklađuje bolje sa kosom. 

Ako želite još dramatičniji izgled, uvijek možete ići za sljedeću nijansu tamnija. Ali jedan upozorenje: izbor hlad naginje toplo, tako da ako imate pravi kul tonova (Azijski crna kosa, na primjer), te možda neće raditi za vas. Nadam se da će proširiti uskoro!

Druga stvar koju treba znati je to može dati svoje obrve malo hrskavi osećaj na dodir, ako se desi da pokrenete prste preko obrve nakon što je formula je postavila. Ništa strašno, ali, s obzirom da ne obrađuješ ili ništa.

Maybelline Brow Drama u kontekstu

E sad, možda mislite-odakle Obrve Drama štandu u odnosu na sve ostale obrva proizvode sam bulaznio o? 

  • Benefit Gimme Brow (ovdje komentar:): Ja sada koriste samo to da se izgradi unutrašnje "navijači", jer je i dalje najefikasniji proizvod za to. (To je drugi formulu za Brow Drama To pridržava maleni vlakna dlake.) Ja ga ne koristim na ostatak obrve, jer mi ne treba većinu tamo, a grudica može biti dosadno.
  • Tarte boji Clay obojeni Brow gel (ovdje komentar:): Ovo je dnevna / vikend proizvod za mene, kao što sam se kako to izgleda super-soft i efekat je vrlo prirodno. Ali ako idem van, verovatno žele nešto mračniji i dramatičan.
  • Dior Diorshow Brow Styler: Ipak mislim da je to najbolja olovka daleko, jer skreće najsitnije dlačice. Ja ga koristim na unutarnji kut kada imam više vremena, ili na lukovima kada sam zakasnio za obrve imenovanja i treba da lažni bolji oblik.
  • Givenchy Mister obrva: Još volim ovaj vosak olovkom. I imaju tendenciju da ga koristim kad mi je obrve rastu od ali ne sasvim spreman za obrve imenovanja; to je velika ih drži u brušenog-up oblik.

Dakle, to je moje obrve repertoar! Ja miješati i utakmicu u zavisnosti od dana, ali ja volim kako je Maybelline Obrve Drama potpuno proizvoda u jednom koraku. Jesi li ga pokušao još? Go! Sad!

Gdje kupiti

Nađi Maybelline Brow Drama čelo Sculpting Mascara na sljedećim online trgovaca:

  • Drugstore.com
  • Ulta Beauty
  • Meta
  • Amazon.com

Neka vaše Say

Jeste li isprobali ove obrve maskaru još? Znam bilo sličnih proizvoda? Koji su vaši Omiljeno obrve proizvode?

load...