Ljepota

Kako zaustaviti kosu da se okreće na krajevima

Kako zaustaviti kosu da se okreće na krajevima

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Ja sam otvoren za sve sugestije za boju i rez. Imam blijedo kože sa zelenim očima, a moja kosa je u redu i neposlušnu, sa neravnim prirodnim pregib da sam ispraviti s okruglom četkom svaki dan. 

load...

Moja boja kose trenutno Auburn, ali moja prirodna boja je Mousy smeđe. Ja bih da prelazak na lakšu boju kose sa naglašava.

Moj najveći prigovor je da je moja kosa ne uvijek drži svoj stil. Da li sam ga osuši pravo ili tako da plače pod, ona će se okrenuti na dnu, bez obzira. Hvala vam - Carey

A: Carey, hvala vam na zahtjev za konsultacije.

Žao mi je što niste zadovoljni sa svojim Flippy kosu. Slučajno da je vrlo atraktivan na tebe. To čini čuda za vaše vilice, jer alineje na odlično mjesto za uokviruju lice.

To je rekao, ako ste mrtvi protiv toga, jedini način da se riješi to-sa svojim trenutnim metodom stajling-je skratila kosu iznad ramena. Kada udari u ramena, to je igra više... Preklop događa.

Nema garancije da će se ponašati na kraće dužine, ali to smanjenje bi ti odgovaralo:

Alternativno, ako ste išli sa svojim prirodnim kovrče, mogli napumpati glasnoću uz pomoć figaro. Ovakav način stajling ne bi uzrokovalo okretanje na svoj trenutni dužine. Okrugle četke feniranja donosi na preklop.

load...

Dobro, kovrčava kosa ne uzeti izbjeljivač naglašava vrlo dobro, i oni mogu biti super sušenja. A bogatije jednobojna ovako bi bio najbolji izbor:

Bilo bi lepo na tebi. Međutim, znam da kada žena želi ističe, želi naglašava...

Ovdje je dodatak ističe urađeno sa lakšim nijansu boje, a ne izbjeljivač:

Ova tehnika će vam poslužiti dobro. Ako se odlučite za kraći rez ideja, onda samo napred i koristite izbjeljivač. Trebat će manje vremena da izraste i odsekao oštećenu kosu.

Nadam se da ovo pomaže u potrazi za velike kose.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst dlake na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...