Ljepota

Christina Hendricks, pre i posle

Christina Hendricks, pre i posle

Kada 'Mad Men' prvi je debitirao 2007. Godine, svi su govorili o Christina Hendricks-posebno, njen jarke crvene kose i pješčani sat lik. U moru generičkih celebs, bila je dašak svježeg zraka!

load...

Dobro, mislim da smo svi shvatili da joj je boja kose dolazi iz boce, a ne prirode. I da li joj krive su zapravo pravi, ja ću ostaviti na tebi da odlučiš.

Ali šta je sa ostatkom? Da li je mogla su se promijenile njene crte lica, poput mnogih svojih vršnjaka, na putu do slave?

Hajde da pogled na nju dramatične ljepotu transformacije tijekom godina.

Christina u 1990-ih

Kao 90-gimnazijalac, Christina je punopravni Goth girl! To je nekako sladak. Ona je rekla da je odrastao "osjećaj ružan, neugodno i užasno" i počela farba kosa crvena, zatim ljubičasta, s početkom u 10 godina. 

Bilo je to nakon što je visoka škola koja je počela da eksperimentiše sa perikama. Nosila je za dolazak u takmičenju model Seventeen poklopac (i izgubio), ali tada je shvatila da zapravo mogao "osjećati lijepo." Imajte to na umu dok gledamo kroz ove slike!

Christina u 2004. Godini

Prema starosti 29, Christina je i dalje u potrazi za njene velike glumačke poluvremenu, nisu imali sve najbolje stilisti na brzo biranje, kao i ona sada. Kao što možete vidjeti, njena ofarbana crvena kosa je malo korjenit i sigurno ne kao sjajna i obiman kao što smo navikli da vidimo sada. Njeno lice izgleda isto, iako.

Christina u 2005. Godini

Mislim da je ovo ujedno i njen prava kosa, u 2005. To je, naravno, fino i ravno (možda i više tako da od svih boja).

Christina u 2007. Godini

load...

Dvije godine kasnije, Christina je bio u pravu na pragu na slavu. Već je stajling je poboljšana zahvaljujući 'Mad Men'. Pažljivo pogledate frizuru, iako. Možete vidjeti nju skalp oko dio, a tu su i ravne i kovrdžave komada kroz dužine. Pretpostavljam da je koristila periku (koji se naziva pad) koja se nalazi na kruni dodati pojavu sitosti. Ali to nije tako visoke kvalitete kao i one nosi kasnije.

Christina u 2008. Godini

Za ovaj događaj, Christina je nosila kosu i vrlo teksture, u življe, događaj crveno. To je mnogo više uniformi-ja bih nikada pretpostavljam da nije bilo sama! 

Mislim da je ovo ponovo njena prava kosa, samo ispuhuje za malo više punoće. Ona izgleda neodoljivo ovdje-vrlo svježe i prirodno. Usne mrlja je posebno lepa!

A ovaj izgleda kao da joj je prava kosa bez stajling, a kojima je potrebna korijena touch-up! To je samo malo iznenađujuće s obzirom da nisam vidio Christina tražim ništa manje od savršeno njegovan ovih dana. 

Christina u 2009. Godini

Nadogradnje ljepote nastavio uz uspjeh "Mad Men". Poznata šminkeri su mi rekli da su zvezde razloga izgleda da bolje obučen i zgodniji je jer je sve plaća studija. Kad su na hit seriji, oni na posao sa najboljim kose i šminkera za bilo koji crveni tepih događaja. I to stvarno pokazuje! Od sada, nećemo vidjeti Christina bez perike ili periku. 

Christina u 1991. Godini

U ovoj, pažljivi posmatrač može otkriti dodavanjem volumena perika. Šiške su vrlo dobro, tu je malo vidljivih vlasišta, a zatim ogroman Bouffant! Čak i dalje, Uvijek sam voljela taj pogled, posebno eyeliner i ruž za usne. 

Ovo je jedan od najpoznatijih Christina snimke, koje ćete sigurno sjećate iz Zlatnog globusa. I dalje mi se, nakon svih ovih godina! Mislim da je to perika, jer je boja toliko svjetlija, i to je tako gusta i puna, bez skalp viri kroz. Pošto većina fine kose vrste bore sa musevi, sprejevi korijen podizanja i okrugle četke u nadi da će se postižu slični volumen, mislim da je stvarno važno da se zna da to nije realno.

Christina u 1998. Godini

Za narednu godinu niz perika su još očitije, do onih obraćao pažnju (nisam bio, tada!). Christina je 36 ovdje, a možete jasno vidjeti da ima dodatni komad kose-nalik combover-na vrhu. Čelo je vrlo, vrlo glatko, pa je možda počela Botox do tog vremena.

Zatim, kosa joj je iznenada pretvara u lakši crveni, u poskakivala stilu valovit! Gledajući unatrag, kako se to nije palo na pamet da to nije bila njena kosa? Istina, to ne izgleda neverovatno, posebno kako je to matchy sa bojom karmina. Pitam se kako se može stajati nosi perike cijelo vrijeme, iako-glava bi mi se toliko vruće i svrbi!

Christina u 2004. Godini

Sada smo se vratili na duže, curlier stilu. Ja stvarno volim ovaj jedan. Njena koža izgleda tako svježe; ako je ubrizgavanje, nije otkriti.

Obratite pažnju kako Christina je bila u stanju da se postepeno proširiti periku garderobu. Ovo pravo, side-rastali stil može biti moja omiljena. Oni su tako realno, ne mogu ni zamisliti koliko koštaju da su napravili! I ja volim crveni ruž, crni liner i rumenilo.

Christina u 2009. Godini

U redu, prvi jako loše perika pojavio u 2009. To je previše svijetao, i nekako jeftino izgleda, mislim. Također pitajući se da li je učinila nešto za usta? Nisam siguran da li je to samo njen izraz ovdje ili ako je dobila nekoliko jabs zbog kojih je bilo teško kretati tom području.

Sada, pogledajte kako je otišla iz te jarko crvene i šiške u ovom kratkom, gusta, talasasta jagoda plavuša. Mislim da ne moram nikome da uvjeriti u ovom trenutku, zar ne?

Još jedna perika u svojoj kolekciji je to valovit dugo stil bob. Mislim da je tamnije crvene ovako su najljepše s njom ten.

Christina u 2009. Godini

Evo fotografija koja je inspirisala ovaj Prije i poslije na prvom mjestu. Sam bio diveći joj čudesnu sposobnost da nikada korijene. Tada sam shvatio zašto!

Update: Christina u 2016. Godini

U 2016. Godini, Christina je nastavila da prkosi proces starenja (ili još ima stvarno dobar doktor), kao što je koža joj je i dalje izgleda u odličnom stanju. Ona je bila 40 ovdje. Iako je ovo perika je prilično svijetla, tekstura i dužinu da izgleda blizu prirodno.

Update: Christina u 2018. Godini

Izgleda da Christina se udaljava od njenog potpisa vatrogasna kola nijansu i opredjeljuju za lakši, mekši crveno. Šiške čine periku izgleda kao svoju kosu.

Update: Christina u 2019. Godini

I to nas dovodi do 2019. Christina izgleda da se starenje vrlo prirodno, bez velikih procedura za lice (za sada). Periku igra je također došao dug put od kada je prvi krenuo na crvenom tepihu!

Zaključak

Ne znam za vas, ali gledajući Christina, ne vidim nikakve dokaze kirurških poboljšanja (barem od vrata!).

Ako je ona pokušala injekcije, oni su bili izuzetno konzervativni i dobro. Dakle, čini se da je jedini pravi "poboljšanja" događa ovdje je kosu!

Ona spremno priznaje da koristi lažne kose, usput. U 2008. Godini, izjavio je Christina New York Post ", nosim malo wiglet komada [za emisiju], a zatim se uklapaju moju kosu u. Postoji samo toliko dosadan i izgradnju, moja kosa će samo biti raskidanjem. U samo pokušati sačuvati kosu, malo pomoći stvari. "

To ima smisla samo da bi ih nose na crvenom tepihu kao dobro. Dakle, ako ste imali kosu zavist, to je vrlo korisno znati da-i shvatiti da celebs nisu ove genetske nakaze rođena sa više kose nego bilo ko drugi. 

Kao i svaki frizer će vam reći, sve je to dim i ogledala. Hairpieces, perike i ekstenzije su sveprisutni u Hollywood-a treba ti vreće novca da priušte najkvalitetnije, one uvjerljivi izgleda.

Tako da, prijatelju moj, kako oni čine kobasica osoba. Javite mi što mislite!

Kako mislite o Christina ljepotu evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...