Ljepota

Almay CC krema i tečni balzam za usne Zadovoljan sam u poslednje vreme

Almay CC krema i tečni balzam za usne Zadovoljan sam u poslednje vreme

Kada ste neko ko isprobava kozmetički proizvodi za život, samo nikad ne znaš šta će se dogoditi kad uzmete novu šminku u svijet za test-vožnje. Ponekad, tvoja majka vas pita da li se ne osjećate dobro kada je zapravo pogrešan nijansu temelja. (True story!) Drugi puta, dobijate komplimente odavde nigdje o tome kako lijepo izgledate. (Također je istinita priča.)

load...

Rekao pohvale su dobili od starog prijatelja nedavno sam naletio na zabavi, gdje sam nosila novi CC kreme i tečnost balzam za usne od almay. Očigledno je to bilo zbog šminke. Sada, jer ja nemam predviđanje da fotografiše sebe pred takvim značajnom navrata, ja ću ponovo upravo ono što sam učinio, tako da možete vidjeti prije i poslije.

Ovdje je prije, u kojoj nosim najtužnije izraz moguće i nula šminke, osim vrlo malo korektora da pokušam sakriti moje podočnjake. (Zato što sam stvarno da šamaraju se fotografiju sebe na internetu sa podočnjaka? Ovo mug shot je dovoljno loše već.)

Trudim se da ne boj se kod mene ne postoji trepavice. Ja nisam jedan od onih "bez šminke" ljudi. UVIJEK Trebam šminku. U svakom slučaju, stvar je u tome da postoji blotchiness i neravnine događa ovdje. Ja sam malo glup sa Photoshop-nemam pojma kako kako to škripac crvenilo tako da je ovo prava stvar, yo.

Strpite se za veliki otkriti, jer prvo želim da ti kažem ono što sam čak i moju kožu. Upoznajte novi almay CC kremu:

Almay Smart Shade CC krema Ten korektor, 16 €, dostupno na trgovaca drogom i mase širom zemlje.

Razmišljajte o tome kao hibrid Treatmentpodloga / kože. To zapravo ima pristojnu količinu pokrivenost-kao što je isto kao i dobar ovlaživač u boji ili svjetlo temelj-ali to je stvarno lagan i našao sam da ne trebaju nikakve dodatne korektor preko vrha do krijem crvenilo, kao i ja sa puno drugi BB i CC proizvode tamo. Ona također sadrži sastojke koji, tokom vremena, pomoći da se uljepšati, pa čak i iz ton kože, sve dok štiti kožu od budućih promena boje. Kao i svi almay proizvoda, dizajniran je za osjetljivu kožu i potpuno je antialergijski i nekomedogeno (nešto što stavlja svoj um na jednostavnost na velika vrata, jer sam reagirati na mnogo stvari).

load...

Dolazi u tri boje, svjetlo, svjetlo / srednje i srednjih. Koristio sam Light. Spreman da vidiš?

Ok, evo ja se mnogo bolje. Pogledajte kako dobro je postigao izjednačujući pogodak moju kožu? Ja se stvarno primjenjuje sa temelj četkom za više efekta temelj nalik, a zatim obrisa oko mokrom spužvom da omekša ga i stvarno guraju u moju kožu, ali bi mogao isto tako lako prstima i dobiti dobar rezultat. Obratite pažnju na rosne kraja. Možda zato mi je moj prijatelj kompliment! Definitivno vam daje sjaj sigurno.

Na usnama, nosim almay tečnost balzam za usne:

Almay Color + Care Liquid Lip Balm, 8 €, dostupni na trgovaca drogom i mase širom zemlje.

To je krst između zatamnjena balzam za usne i sjaj (sjaj-balzam), i to izgleda zapanjujuće. Nije ljepljiv na sve, miriše i čuva vaše usne osjećajući hidratizirana satima. To je antialergijski, dermatolog testiran i bez glutena, i dolazi u 10 nijansi. Nosim svijetle boje fuksije jedan (Pink Pout) i crvena (jabuka dnevno) je moj drugi favorit. Moje usne su prilično pigmentirana prirodno, tako da su više kao obična nijanse na mene, ali u zavisnosti od vaše prirodne boje usana, oni mogu biti intenzivnije. Ja sam fan!

Sada natrag na zabavu. Kada sam došao kući, naravno, sve što sam htio da uradim je da uzmem PJs na i uzmem šminku off. (Zovi me baka, ali to je uvijek najbolji dio noći.) Dao sam još jedan almay proizvod vrtlog. Ovo su njihove nove šminke oko očiju za uklanjanje obloga:

Almay Lash Njega Nježni odstranjivač šminke sa očiju jastučići, 7 €, dostupno na trgovaca drogom i mase širom zemlje.

Oni dolaze u četiri verzije: Lash Care (prikazano ovdje), umirujuće i De bora, ulje i Longwear i vodootporan. One Longwear su tradicionalne ulja-prožet jastučići koji rade kao san da izađu heavy-duty stvari. The Oil Free oni zapravo rade iznenađujuće pristojan posao, s obzirom na nedostatak ulja, te su odlični za osobe koje nose kontaktne leće jer kako nervira je to da se masna šminke u oku? Za svakodnevnu upotrebu, ja gravitiraju umirujuće i Lash Care one. Oni nisu masne na sve i da su prilično osvježavajuće; plus, ne moram trljati da se šminka da se pravo isključiti. Oh, i svi ovi su antialergijski, bez mirisa i dermatološki testiran.

Ovaj post je pod pokroviteljstvom almay.

Reci mi:

Da li ste se odjavio bilo koji od ovih proizvoda još? Jeste li na brodu CC kreme vlak? Šta je hibridni usne proizvodima kao što su sjaj-balzam?

load...