Ljepota

Uma Turman, pre i posle

Uma Turman, pre i posle

Kada Uma Thurman pojavio na premijeru svog novog šou 'The Slap "u 2018. Godini, ona izgledala. Ništa kao Uma Thurman.

Neki pripisao ga jednostavno "starenje". Uma je stara 44 godina, ali je bio u centru pažnje, jer joj je bijeg ulogu, starosti 18, u 1998. Godini je 'Dangerous Liaisons'-pa čak i prije toga je po uzoru za Glamour i britanski Vogue. Naravno da neće izgledati isto preko karijeru raspona od 30 godina.

load...

Drugi pripisuju joj novi izgled za šminkera, koji su više nego malo off-brand za Uma sa crvenim usnama, hrabar obrve i potpuno odsustvo maskaru i eyeliner. 

Me? Ja kažem da je isti stari kozmetičkih intervencija koje vidimo celebs se opet vremena i vremena. (Ali na sreću, samo privremeno!)

Razmotrimo Uma ljepote evolucije.

Uma u 1990. Godini

Sada ovo je 90-ih pogledati mogu u potpunosti dobiti iza. Uma je 20 godina ovdje. Obratite pažnju na swooshy stil njene kose-koji ima tu pepeljasto ne-boja sam tako poželi. Bila je tako prirodne ljepote.

Uma 1995. Godine

Do 1995. Godine, kosa joj je bila plavlja i njen stil je imao malo više za nokte: glam talasa, vezovi od tupe sjenilo i original marsala ruž za usne. Ništa od ovoga ne bi izgledati neumjesno danas, 20 godina kasnije (dobro, osim za outfit.). Ne vjerujem da ima nešto uži nos danas od nje ovdje.

Uma u 1998. Godini

Godine 1998., Uma kojima se trguje na plavuša za crvenu. Nova boja kose bila je kratkog daha-samo za ulogu u 'The Avengers'-ali mislim da ga je izvukao dobro. Ona je bila 28 na ovoj fotografiji.

Uma u 2004. Godini

U tom jednom, imala je 34 godina i nazad u au naturel izgled koji odgovara joj je najbolji. Volim je boju kose ovdje (plava, ali ne previše plava), stil Undone i šminke ton-na-ton. Izgleda tako effortlessy seksi.

load...

Uma u 2006. Godini

Dvije godine kasnije, i ona je otišla znatno lakši s njom plavuša. Uredu je. Ali ja najbolje volim tamnije, suptilnije boje. U 36 ovdje, ona je predivno užaren-a vjerujem, i dalje intervencije-free. Napomena kako je jedan od Uma oči prirodno manji nego ostali.

Uma u 2007. Godini

Naredne godine, Uma je i dalje radi plavuša Boho stvar. Ona izgleda odlično i ovdje. Imajte na umu da ona ne nosi mnogo šminke na sve tu je jedva bilo kojoj definiciji oka, samo zdravu kožu, rumenilo i gladak usne sjaja. Ako pogledate u nju nos, čini se više rafiniranih sada u odnosu na prvih dana.

Uma u 2009. Godini

Ona je otišla malo dramatičan za ovu premijeru ali ona još uvijek izgleda kao Uma, znaš? (I vrlo prekrasna 41-godišnjak u to.) Kosa joj je nešto tamnija / toplije, a ona je uradio meki smoky eye sa ispran obraze i ružičasto usne. Mislim da je napravila botoks u ovom trenutku (primijetiti glatkoću između obrva i na čelu), ali ne mnogo više od toga. Uživajte, jer.

Uma u 2013. Godini

Do 2013. Godine, postaje jasno da je Uma lice je mijenja. Obrazima nikada nisu bili njen najistaknutiji funkciju, ali sigurno su se sada! Ne mogu baš staviti prst na koji me ona podsjeća na ovdje-možda je to samo kompozitni svih žena sam video koji preuzimaju na ovoj muških izgled nakon što previše punila. Razgovarajte o Restylane otišao predaleko.

Uma u 2016. Godini 

Srećom, injekcije ili "naselili" ili donekle raspuštena do trenutka vidjeli 2016 fotografija. Da, obrazi su i dalje napuhan, ali nisu toliko istaknuti-a uz prirodnu kosu i minimalno šminke, ona izgleda puno više kao sebe. Ne sumnjam da je neki usne akcija događa, i dalje Botox oko obrva. Pa, pošteno. 

Uma u 2018. Godini

Ovo mora da je jedan od najšokantnijih transformacija sam vidio. Ko je ovo i gdje je ona uzima Uma Thurman ?! Na šminkera, Troy Surratt, to objašnjava kao "lako Parisienne šik", koji nas obične civile su previše izvan petlje da shvati. "Iskreno, ja sam prilično iznenađen razgovor", kaže on. "Do sada bi pomislio da smo svi otvoreni za i upoznati ulogu koju šminka igra u svijetu mode, a posebno osoba, kao medij za kreativno samo izražavanje. Mislim da žene treba da se osećaju otvoreno i slobodno eksperimentirati sa različite ljepote izgleda-to je samo šminka, na kraju dana sve se ispere i ode. Htio sam dati Uma izjavu usne uravnotežena od više pernata čelo. Uma i ja razgovarali stvaranje izgled koji je više editorijal sa mekim prirodnim trepavicama. Kao šminkera sam odrasla malo umorni od svih trepavica-y izgledom i lažne trepavice koje smo vidjeti na crvenom tepihu već neko vrijeme. "

Puh-Leeze! Mrzim lažne trepavice, a ja sam sve za šminku kreativnost. Ali šminka nije OVAJ transformativni, a ide bez maskare u dobi od 44, ne znači da odjednom počnu da traže kao sfinga mačka. (To je rekao, ja mislim Troy je previše rizika ovdje. To je vjerojatno nije dobra ideja da bi vaš klijent hrabar obrve, bold usne, bronzer i golim očima odjednom kada ju uobičajene šminke uključuje ništa od toga.)

Update: Uma u 2019. Godini

Mnogo bolje! Laknulo mi je da vidim Uma obraze vratio na normalnu veličinu. Šminku je lijepa, jednostavna i laskavo: bobica usne i ubrljan ugalj oko očiju. Kakvo olakšanje!

Zaključak

Pitam se da li Cray look 2018. Godine bio je zapravo namjerna, tako da nas odvrate od ostalih stvari koje idu na intervencije poput stvari. Koji je u ovom slučaju bio bi punila do maksimuma, Botox, kemijskih pilinga i eventualno kapka lift. 

Prema kozmetički kirurg Mark Norfolk: "Ja bih rekao da je ona verovatno imao nedavno naravno jakih kemijskih pilinga, kao i neke dermalno punilo ubrizgava u obraze i nazolabijalne području; što je sve doprinose ovom otečene izgleda završiti, kao što to može imaju ovu snagu odmah nakon prolazi kroz ovih tretmana. Ono što me najviše pogađa je da joj je područje oko očiju izgleda sasvim drugačije. Izgleda kao da je ona imala nedavno niže blefaroplastika tretman, također poznat kao uklanjanje torba za oči. Ona ne nosi nikakve eyeliner ili maskara, vjerojatno kako bi se izbjegle infekcije od nove operacije. "

Ne znam o očima kao što sam rekao, jedan je uvijek bio manji nego ostali ali ja mogu definitivno, definitivno vidi punila. Za mene, koji sam može napraviti osoba izgleda čudno. Ne zaboravite Megan Fox oko 2004. Godine?

Zatim, tu je i pitanje ovog slepa stavka, koji sigurno ne zvuči kao da se radi o Uma. Neka ovo bude priča upozorenja! Ako ćeš uraditi kozmetičkih intervencija, da ih polako (i samo jednu stvar u jednom trenutku), polako na punjenje, i ne dozvoliti da šminker uvjeriti da trgujete u svoj potpis izgled za radikalno drugačiji jedan.

Kako mislite o Uma Thurman ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...