Ljepota

LOréal je ikada napravio najbolju kosu za kosu

LOréal je ikada napravio najbolju kosu za kosu

Hairchalk iz L'Oréal Professionel.

Kosa krede je jedna od onih stvari koje sam želio zauvijek, ali ja nikad nisam dobio oko na njega. Kao neko ko nikada nije obojena kosa joj je (i ne samo još ne planira na njemu), to je u osnovi to jedini način da sam spreman da se malo boje u kosi.

load...

Dok su svi iz Sephora u The Body Shop je sada izradu ovih privremenih nijanse, najnovije lansiranje je Hairchalk iz L'Oréal Professionel -koji sam shvatio bi bio jedan od najboljih, jer oni su profesionalni kose brend.

To je dostupan u osam nijansi, uključujući Sweet Sixteen Pink, koja je nekako najslađi za plavuše:

Jer ja sam crnka, odlučila sam da isprobam Coral sunca, svijetla narandžasta:

Moja kosa je tamno smeđe boje sa narandžastim podtonom da ga već, pa sam mislio da ova nijansa će i ističu i pohvalim moja prirodna kosa. (U retrospektivi, želim ja bih otišao za nešto življe poput Garden Party, zabava teal. Idući put!)

S druge nijanse uključuju First Date Violet; Blue Ocean Cruise; Bronze Beach; Black Tie; i Coffee Break. Zadnje tri su prirodnije nijanse da ti dam privremeni efekt ombre.

Kako se prijaviti L'Oréal dlake Chalk

Tako da se prijave boju, ti naložio da sipa neke tekućine na spužvu a zatim koristite spužvu da ga tapkajte na suhu kosu. Da, tečnost. Ovo zapravo nije čvrsta ili krede kao proizvod tako da ne znam zašto su ga nazvali Hairchalk. Ali za mene, to sigurno bolje nego što je kreda u boji po mom kupatilo pod!

Koristio sam šminke spužva, ali je zaključilo da je više proizvod dobio apsorbuje u spužvu nego bilo šta drugo. Nakon nekoliko prevlačenja, primetio sam prijenos boja na moju kosu, ali ne onoliko koliko sam htio, pa sam odbacio spužvu i otišao ravno iz boce u mojoj kosi, primjenjujući tečnost direktno na željenu sekciju. Dobio sam mnogo više boja isplate na ovaj način, ali to je definitivno malo gadnije; tekućine je svuda prste. Srećom, to isprati lako s nekim sapunom.

load...

Dakle, boja, ali šta sad? Uputstva kažu da se češlja pramen kose kada je boja u Molimo da ne koristite skupe četku ili češalj za ovaj korak.; to će svakako dobiti stained, tako biti upozoreni!

Češljana sam boju kroz kosu i zatim blow-sušena sekciji. Moja kosa osjetio prilično glatko jednom osuši, ali kad sam dodirnuo, ja bi definitivno mogao reći da je proizvod tamo. Krajnji rezultat je napustio neke lijepe boje. Iako to nije bilo tako jarke kao što sam se nadao, činjenica da se to pojavio na mom tamna kosa bila je fantastična:

Šta se dešava kada Heat-Style nakon nanošenja dlake Chalk?

Ja uglavnom nikad neće napustiti moju kosu prirodno, tako da je bilo neizbežno da ću to ispraviti, krede za kosu ili ne. Pravci ne govori ništa o tome da li ili ne to je u redu da se oblikovati u odnosu na boju, tako da sam bio malo neodlučan. Ali ja ga ipak uradio.

Brzo sam prošao moj stan željeza preko sekciji nekoliko puta, i to kao da nije bio problem. Nije bilo ostataka na tablice, boja ostao stavio i kosa mi se činilo u redu. Dakle, ovo "krede" Izgleda prilično stil otporan. Rezultat.

Koliko dugo L'Oréal dlake Chalk traje

Ostavio sam boju u mojoj kosi bez pranja za tri dana, a to zaista ne prenosi na sve na moju odeću ili jastučnicu. Za razliku od drugih krede za kosu, kada je to u, to je unutra! Kažu da traje između 2-5 pranja, ali je lakši i porozne kose, duže će držati. Za mene, boja je i dalje bio tu kad sam ga jednom oprao, ali do drugog pranja, to je iz moje kose.

Ono što nisam predvidjeti bilo da se bave zapetljavanje. Nakon prvog dana, brzo sam primjetio da mi je kosa bila Knotting samo u dijelu koji je imao boju, tako da je postao prilično neugodno. Ja bih uvijek osjetiti zapetljao kada sam otišao da ga vezati ili četkom ga.

Zaključak

I imaju tendenciju da prikaz svih vrsta lud, obojene kose na moj Pinterest board-a nikada ne bi zapravo reskirati za real-tako da je ovo proizvod je odlična alternativa za slabiće poput mene. Voljela sam relativno lako, nered-besplatna aplikacija, kao i činjenica da se ne prenese i nered odjeću / jastuk. Plus, to je neverovatno da mogu dobiti ovu vrstu boje, bez potrebe da bleach moja smeđa kosa!

Jedini bezveze bio čvorova. Ne mogu zamisliti kako loše bi dobiti ako poskočio veliki pramen kose. Ali, ako ste spremni da se bavi tim, samo zamislite sve izvanredne mogućnosti!

Gdje kupiti

Nađi L'Oréal Professionel dlake Chalk u salonima i online na LookFantastic.com.

Neka vaše Say

Jeste li u kosu krede trend? Jeste li pokušao ovaj još? Koja je najluđa boje vaša kosa je ikada bio?

load...