Ljepota

Najbolje frizure koje vam ne trebaju poravnati

Najbolje frizure koje vam ne trebaju poravnati

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Pozdrav iz Kalifornije! Ja sam u potrebi za neki savjet za moju tamnu, gustu, kovrčavu, valovitu kosu. 

load...

 Najduže, ja sam termički i / ili hemijski ga ispravio u podnesku. Ali u posljednje vrijeme, ja sam želeo da vidim da li mogu naći stil u više prirodnom stanju. 

Ove slike odražavaju moju kosu nakon češljanje ga ujutro, a zatim primjenom liberalni količinu krema koja ga ukrotiti. Kao što možete vidjeti, čak i nakon kreme, moja kosa je jako "veliki" u odnosu na glavu, i jako potrebna nekih oblika.

Ja razmišljam više bi bilo bolje da izvagati ga, ali ja stvarno ne želim da imam mane ogroman lava! Ja bih jako zahvalan bilo koji ulaz imate. Hvala! - Kimberley

A: Kimberley, hvala vam na zahtjev za konsultovati.

Mislim da su lajali na pogrešno drvo... Ne rastu to dugo! Vaša kosa dugo bi preuzeo cijelo tijelo.

Evo nekoliko kratkih oblika koji bi trebao lijepo raditi sa kosom:

load...

Sa ovim rezovima bih izbjeći češljanje po svaku cijenu. To će proširiti samo kosu.

Umjesto toga, ja bih isperite i stanja vaše kose i svaki dan-no šampon-a tek onda ga češlja. Dodaj veću količinu styling kreme, stavite kosu u stilu s prstima, i pustite da se osuši. No blowdryer za vas.

Kada je osuši, koristite samo prste da podigne i odvojite oblik. Mislim da je to stavljajući prste u vlasište i Ruffling korijena kose je najbolji način da se to uradi. Ne trčite prste sve do kraja, jer će to uznemiriti bilo talasi ili kovrče koje ćete steći.

Napraviti svoju kosu veći od života kada je kraći, i dalje možete vidjeti lice i vrat. Dugom kosom krije ovim divnim atribute.

Probate neki posao sa figaro na ove oblike zabave.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst dlake na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...