Ljepota

Dijamantski sjaj i sjaj za usne su sve što želim sada nositi

Dijamantski sjaj i sjaj za usne su sve što želim sada nositi

Kao što većina vas zna do sada, ovo nije tip ljepote blog gdje ste ohrabreni da nose pet nijanse zelene sjenilo odjednom, ili da se zezaš lice sa slojevima po slojevima bronzer i highlighter, sve Christina Aguilera -style.

load...

Ne, definitivno smo odlučili za manje-je-više pristup ovde. Nije bare-faced (jer samo naivni članovi suprotnog spola zapravo vjeruju naš prirodni izgled je, dobro, prirodni). Više kao "ti, samo bolje" ljepote. To znači da, za svakodnevni look, samo dodavanjem sitnih podešavanja za poboljšanje što imaš, ne ulazeći u vodu ni na jednu funkciju.

Jesi li sa mnom u ovome? Nadam se, jer želim da vam pokazati nekoliko novih prodz duž ovih linija koje čine me posebno raduje ove sedmice.

Prvi:

Dior Nail Glow Nail Enhancer, 24 €; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Nail Glow! Zar to nije najveće ime-i proizvoda ideja koje ste čuli u dugo vremena? To je jasno lak za nokte sa neznatne naznake ružičaste, što povećava prirodnu ružičaste boje noktiju tako da izgledaju više "uradi." (Iako je potrebno oko 10 sekundi da prebacujte ovo, baš kao običan jasno nokte.) Tehnologija u formuli ispravlja žutilo i posvjetljuje bjelinu noktima za stvaranje suptilnih francuski efekt manikir. Koji kao što znate je torbi na trend za proljeće 2018. Umjesto odlaska u punom cvijetu Chanel verziju sa piste, ovaj polish radi francuski na mnogo suptilniji (čitaj: non-ljepljiv) način. A veliki debeli kist je san za korištenje.

Evo šta nokte izgledalo kao prije (glupi, dosadni, žuti):

load...

I 10 sekundi kasnije:

Nije loše s obzirom na vrijeme ulaganja (nula) i stanje nokte za početak. (Uh, ja uvijek zaboravim ono što broj Shellac radi o njima. Ja se oporavljam od toga u ovom trenutku.) Osim ovih brzo suhe nokte, Dior je jedno veliko imati pri ruci za tim vremenima kada si ponestaje vrata, ali je potrebno da FAST popraviti noktima. Kao i prošle noći-ja ga nosi ovdje. Također velik za svakoga u potrazi za laku nadogradnju svoje jasne nokte.

UPDATE: Evo šta Nail Glow izgleda kao izvan-vrlo mauve!

Evo ponovo je koncept, ali primijeniti na usnama:

Dior Addict Lip Glow Boja Reviver Gloss, 32 €; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Svako se tih "intuitivno" sjajila iz Smashbox koje su bile zaista velike prije nekoliko godina? Oni su bili jasni, ali bi ih staviti na i oni bi promijeniti boju u skladu sa sve što je trebalo da odgovara vašem tenu. U to vrijeme, volio sam tu ideju, ali to je bilo u doba instalacije vode tako stvari iritirao moje usne i nisu sve to za hidrataciju.

Brzo naprijed do 2018. Godine i Dior to uradio mnogo bolje. Ovaj sjaj ima blagom, Neljepljive da smo došli sada očekujemo od naših proizvoda za usne, a to stvarno ne transformiše iz čiste, jasne ružičaste do crvenilom, usana poboljšanje hlad kada stavite ga.

To je boja ravno iz cijevi:

Moje usne prije (fotografija izrezana jer to je ono što zaista izgledati kada pišem ove poruke-bez šminke i nosi moju sportsku opremu!):

Evo kako je transformisao usnama:

Uredan, zar ne? To je sve što želim nositi u ovom trenutku.

Reci mi:

Da li ste ljubitelj "ti, samo bolje" ljepote? Da li ste pokušali Dior nokte ili usne Sija? Bilo koja druga nijansa mijenja proizvode kao što je ovaj koji bi preporučili?

load...