Ljepota

Najbolja frizura za veliku kosu kosu

Najbolja frizura za veliku kosu kosu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija, slijedite upute ovdje.

Pitanje: U pomoć! Imam najluđi kosu. To je obojena moja prirodna smeđa (za pokrivanje sive), a kao što vidite, to je prirodno kovrčavu i super-puna. Imam mnogo toga i rekao bih da je srednje debljine. 

load...

Šta frizura bi ti ukazuju na to da bi izgledao više stila, uz minimalan zbrku? Ja sam 60 godina i očajnički treba ažuriranje. 

Samo sam ga operem dva puta tjedno, a obično blow-suhe i ravne željeza kosa mi da je glatkom. Plus, ne koristite proizvod (osim šampona i krema za ispiranje). Moja kosa ima tendenciju da se ponašaju tokom zimskih mjeseci, ali Atlanta proljeće, ljeto i jesen su topla i vlažna! Obično u ovim mjesecima, samo povucite ga prema gore u rep ili veliki klip da ga vrat. Ovo mi daje neki osjećaj kontrole.

Bilo koji sugestija ili komentari su dobrodošli. Hvala na pomoći. - Elaine

A: Elaine, zanima me zašto ne koristite proizvod, osim šampona i krema za ispiranje?

Ako je u pitanju zdravlje stvar, onda su proizvodi kao što su kokosovo ulje, maslinovo ulje, itd Ovo će dodati težinu kosu i čine ga manje neposlušnu.

Ako ne, moj predlog je da se manje često oprati, isprati češće, i dodajte uređaj. Ostavite uređaj u kosi, kao dobro ćete da verujem koliko mekše će to biti. Suprotno popularnom vjerovanju, fuzzy kosu treba manje šampon od stana, masnu kosu čini. Skoro svi mi preporučujemo ovakav pristup u salonu je bio zadovoljan rezultatima.

Mislim da je ovo smanjenje će biti snene na tebe...

To će raditi za sušenje prirodno. Ili, moj prijedlog je da pustite da se osuši prirodno, a zatim dodati glađe pregib sa figaro. Ispravljanje dodaje štetu koju izaziva frizz. U vlage, to bi izgledati sjajno.

load...

Ako ste prirodno osuši, onda bih preporučio dodavanje lajsne pastu na mokru kosu. Češlja kroz sa češalj fino zuba. To će glatko niz otvorenih zanoktice na vratilu kosu.

Zatim lagano SCRUNCH iz završava. Sada ga ne dotakne dok se potpuno ne osuši. Nikad ne bacaj prstima kroz valove, jer će to povećati frizz.

U ovom trenutku, možete dodati kovrče ili ne-poziv.

Ako želite da se zadrži duže, nanesite iste tehnike stajling.

Ovo smanjenje bi zahtijevalo neke slojeve na dnu 3-4 cm, od završava. Ovo će se baviti trougla ti sada, ostavljajući vrhu težak tako da ne raste prevelika vlažnosti.

Ovdje je primjer za veću dužinu, ponovo puštajući da se osuši prirodno sa slojevima.

Ovaj upaljač smeđa nijansa bi bilo bolje za tebe. Postoji više dubinu boje, što ga čini izgledaju način zdravije.

Nadam se da ovo pomaže vam, Elaine.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst dlake na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...