Ljepota

Najbolji pranje i habanje za talasastu kosu

Najbolji pranje i habanje za talasastu kosu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Želim rez koji je low-održavanje, a može se oprati i nositi kad mi treba da bude. 

load...

Imam tanku kosu, ali postoji mnogo toga. To je u prilično dobrom stanju, ne previše toplote oštećen. To je lakši na krajevima od starih folije i prirodno izbjeljivanje. Ova fotografija prikazuje moj trenutni kosa-prilično kako se osuši prirodno. 

Iako je zapetljanja malo kad je tako dugo, ja ne volim koristeći odsustvo-u uređaja cijelo vrijeme. Oni vagati ga i imam osjetljivu kožu koja izbija na ramenima i leđima kada koristim previše kose proizvoda.

Ona ima malo prirodno kretanje, ali moj glavni izazovi drže tijelo i pokret, i zaglađivanje bez otežavanja fine niti. Takođe bih voleo da dobije visina na kruni. Mnogo hvala za savjet! - Stefanie

A: Stefanie, molimo vas da rastu vašeg divnu kosu dok možeš s vrlo dugim slojeva. 

Fluidnost je lijep sa dužim, slojevita dužine; ponekad kraći slojevi nagomilavaju i gube protoka.

Dodavanje zvuka na svoju krunu je uvijek rješenje dim i ogledala. Suptilni prilagođavanje će prevariti oči. Uzmite dio od off-centar rastanak u centar razdvajaju na kruni. Ovo će redistribuirati kose za ravnotežu na obje strane svoju krunu, koji će vam dati najviše sitosti.

Sljedeći će biti malo backcombing za dodatnih lift.

Tanji kraj dodaje lijepo konus dugog stila, jer ima vrlo malo detalja-osim tekstura, boja i oblika za definiranje dugo frizuru.

load...

Ja bih koristiti štapić za glatke kose oko tvoje lice. Malo kovrdžanja je super za mlađe osobe kao što si ti. Ja bi koristili ovaj model kao vodič.

To su tonovi boja vidim za tebe!

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...