Ljepota

Dior kaže da je u redu da uskladi svoj ruž za vaš lak za proljeće za proleće

Dior kaže da je u redu da uskladi svoj ruž za vaš lak za proljeće za proleće

Tako da znate kako je "matchy-matchy" je, kao, najgora stvar ikad? Odjednom, to nije. Barem ne u ljepoti.

Znam! napravio grešku I Mila Jovovich prošle godine zbog toga što narandžastu haljinu, narančasta kosa, naranče usne i naranče rumenilo. A ja i dalje stojim iza toga. Ali ideja odgovara u vrlo nenametljivi, damski način poput onoga što se dešava za proljeće u Christian Dior sa usnama i noktima-zaista je vrlo uzbudljivo.

load...

Zapravo, odgovara usne i nokti bili su samo jedna od opcija ljepote koje su nam u ovoj predstavi. Bilo je, u stvari, duge noktiju nijansi-ali matchy-matchy Pinky-crveni tonovi su dosada moj Faves. I znate, možda cijeli odgovarajući stvar radi samo sa crvenim u svakom slučaju. Što je u redu sa mnom, jer dva od mojih omiljenih stvari u cijelom svijetu su sočne crvene usne (poput onih gore, ili prošle sezone Temperley Londons) i neapologetski jarko crvena, zaobljeni, kratki-ish noktiju. Da, ja sam lupao na te stvari za neko vrijeme sada i ja konačno potvrđena. Jej! Dođite i idemo istraživanje ovog.

Dakle, nije iznenađenje da je Pat McGrath, koji je pogodio iz parka ovdje. Ko je Dior djevojka? Pa, za razliku od pozorišne stvari sezona prošlosti (trebam vas podsjetiti ovdje?), Ove godine ", ona ima savršene oči, savršena koža, dotjerani obrve i lijepe crvene usne ništa preterano", kaže Pat. Dovoljno je reći, želim da biti ova djevojka (kao što sam želeo da bude Chloé djevojka prošle sezone).

Očigledno želiš da znaš šta prodz su odgovorni za ove čudesne usne, zar ne?

Bojao sam se ovoga. Unfortch, oni su mješavina tri crvene pigmente-svaka sa narančasta, plava ili roze tonovima i prilagođene mješoviti za svaki model ovisno o tonus kože i outfit-tako da ne možemo zapravo kupiti egzaktna hlad. (The trešnja crvene su najbolji, po mom mišljenju). Ali možda možemo uzeti nekoliko znakova od cilja (blago mat) i same aplikacije. Pat rekao Vogue: "To je crveno način Žena bi danas učiniti crvenu usnu. Moderni, vlažan, obrisa na prstom. "

load...

Ostatak lica je samo kao klisura. MORATE pogledati na ovom šminke oko očiju:

Oni oblikovana poklopci! Oni samo čine cijelu stvar još bolje.

I onda, naravno, moramo da razgovaramo noktiju. U nastojanju da se prikaže cijeli predstojeći kolekciju Dior Le Vernis lakovi za nokte, neki modeli su zelene (Water Lily), narančasta (Rivijera), nudistička (Incognito) i ove ljubičaste (Forget Me Not):

Ali zar ne mislite da ton na ton izgleda najbolji?

To je zapravo koralj roze (Lucky) mi to čita kao crveno. Ili biste mogli da idu na mog omiljenog pinky crvene svih vremena, Trešnje u snijegu od Revlon:

Što se tiče kose, Orlando Pita kaže da ne bi trebalo kod kuće. Da stvarno. Iako izgleda relativno jednostavan (nizak peciva sa slobodnim, side-rastali ispred sekcije), on kaže: "Uvijek se trudim napraviti frizuru koja nije tako lako učiniti sami." Dobro onda.

Reci mi:

Da li odgovara vašem usne na nokte? Volite li matchy-matchy pogled na Dior ili ste više ljubitelj crvene usne ljubičaste (ili neki drugi nokat boje)? Koje su vaše omiljene crvene ruževe i lakove za nokte?

load...