Ljepota

Guccijeve smeđe dimljene oči će učiniti da želite da odvojite svoje crnce i sive boje

Guccijeve smeđe dimljene oči će učiniti da želite da odvojite svoje crnce i sive boje

Ne znam zašto, baš-dobro, možda zato što samo po sebi dim zapravo sivo, ali kad god čujem "smoky eyes" Mislim da je siva, crna, ugalj. Sooty.

Što je razlog zašto većina nas ne usuđuju ih pokušavati dok koktel sat.

load...

Ali postoji pomak događa ovdje da moram vas upozoriti da, ako niste svjesni već je, a to je promjena boje dešava u Smokies. Najmoderniji stvar da uradim sada nije siva ili crna ili čak dosadna stara tupe-to je smeđe ili bronze ili čeličnu plavi smo vidjeli neki dan u Giorgio Armani. Ili bilo koje boje na sve, zaista, dokle god je to boja.

Brown, međutim, posebno dobar-toliko dobar da Gucci je danas dobija svoj sopstveni post. Jeste li spremni da vidite neke od najlepših sastav proljeće '13 emisije? Pripremite se za ovo:

Nisam mogao buljiti u to Slika cijeli dan.

Ovo nije granica-guranje šminka (što je lijepo, za promjenu). Da, to je malo '70-nadahnut i navečer-ish sa tim lažnim trepavicama, ali inače to bi moglo vas odvesti bilo gdje. I tako svestran, radi na bilo koga.

Evo što izgleda oči kao zatvorena:

To je jednostavno i to je predivno. Suprotno onome što možda misliš sa zatvorenim okom, tu je stvarno nije mnogo komplikovano sjenčanja događa. Ja još uvijek ne znam šta konkretne prodz su korištene, ali ovo je bila Pat McGrath pokazuju tako da vrlo dobro može biti CoverGirl. (Nadajmo se!)

U svakom slučaju, možete koristiti bilo koji shimmer, ne tako tamno braon senke kako bi dobili izgled. Samo ga krećete kroz poklopce samo iznad pregiba, a zatim razmazuje malo je ispod donje linije trepavica, pazeći da se uklope, mješavina, stapa sve do kraja.

load...

Onda, samo red vanjskom felge sa tamno braon olovku i primijeniti DAB šampanjca highlighter na sredinu kapaka i odmah ispod obrva. Možete vidjeti suptilne isticanje akciji ovdje:

Za trepavice, Pat koristiti puna dva reda lažne trepavice traka slojevite na vrhu svake druge, i maskaru samo na dnu trepavica.

Ali ti vjerojatno ne želite da to u stvarnom životu. Umjesto toga, predlažem mega-voluminizirajući maskaru YSL Shocking:

Ovo je izuzetno trepavica izgradnje maskare, ali je na clumpy strani, tako da ćete vjerojatno željeti se sa trepavica češalj slijedi odličan Anastasia Lash Genius Vodootporan Top Coat, tako da se ne masti svuda.

Ili možete ići na trepavica ekstenzije. O MOJ BOŽE. Ja sam bio die-hard Latisse korisnik u proteklih godinu dana, ali imam ekstenzije za priču časopis istraživala sam prošlog mjeseca. (Da, to je "istraživanje". Da li sam spomenuo da volim svoj posao?) Sada sam konačno shvate hype. Oni su neverovatno, i sad sam raspravljaju da li je to ludost ili neophodna ljepotu trošak eksplodirati 150 € svaki mjesec na ponovnu primjenu.

(Ako ste u Torontu, ja def Preporučujem Lauren na Dobro Gosh Beauty-tu Jasmine dobila ekstenzije učinio isto, ako se sjećate kada nam je dala 411 na iskustvu.)

U svakom slučaju, nakon što ste učinili oči, sve što je potrebno za ovaj izgled je neki peachy rumenilo, primjenjuje visoko na obrazima blizu hramova, i kremasta bež usne.

To nije bilo ono što su oni ovdje koristi, ali moja omiljena gol je Lancôme jedan: L'Absolu Nu u # 201 - Beige de Soie.

To vam ne daje taj leš nalik tome da toliko beiges rade.

I to je to! Pobrinite se da nosite više rosni temelj za maksimalan učinak.

Sada samo treba da vas ostavim sa još jednom počast gorgeouness.

Da li ste spremni za promjenu od standardne sive i crne smoky eye? Kako se osjećate u vezi ove svjetlucave smeđe jedan? Koja je vaša go-to za mega-obiman trepavice?

load...