Ljepota

Bella Thorne, pre i posle

Bella Thorne, pre i posle

Teško je vjerovati Bella Thorne je samo tinejdžer. Čini mi se kao da sam je vidjeti na crvenim tepisima godinama-i imamo! 

Njen prvi posao film je u 2003. Godini, sa 6 godina, a ona je već pojavljuje na filmu i televiziji u 12 godina od (najpoznatiji, u Disney seriji "Shake It Up ', kao i' Big Love" i "My Own Worst neprijatelja "). Ona je prilično crveni tepih veteran u ovom trenutku.

load...

Ali to nije samo da je mnoge projekte koji čine Bella izgleda zrelije od svojih godina. Na fotografijama ispod zasnovan, mislim hirurških intervencija, a ja razmišljam Kylie Jenner nije bio samo 17-godišnjak kao ljubitelj njih. Znam šta da kažem?

Hajde da istraži!

Bella u 1998. Godini

Bella je 13 ovdje, i daleko slađi 13-godišnjak od bilo koga sam znao u to vrijeme. Bila je tako prirodna ljepota sa kestenjaste kose, velike smeđe oči i rumeni obrazi. (Iako naizgled ni kosa nije pravi tu, ona je rekla da je ona prirodna plavuša.)

Bella u 2004. Godini

Čekati-to je 14-godišnji? Mogao si da me prevario. Bella je transformacija samo godinu dana kasnije je nevjerojatno dramatično. Kosa je obojena ekstreman crveno i slojevita do max, sa tone šminke. Nije baš u skladu sa uzrastom. Ali to je prije "tweaks" počela, tako da možete vidjeti njen pravi nos i pravi usne.

Da, ovo nije nos ona ima sada. Međutim, Bella je zadržao prilično blizu ovaj upaljač, jagoda kose do današnjeg dana. (Prilično sam siguran da gledamo neki pomoć od proširenja za dužinu.)

Bella u 2009. Godini

Aw, ona izgleda super-normalni i slatko u ovom sl. Naravno, kosa je vrlo stilu, a ona nosi šminku ali cool oči Ne ulazim da malo plastike vibracije koje dobijem s njom (kao da nešto nije iz prirode, ali ne možeš baš staviti šta).

load...

Adorbs! Ona je bila 15 ovdje, i opet na potpuno novi nivo na ono što 15-godišnjaka je izgledala kao u mom krugovima. Ali za mene, njene crte lica i dalje izgledaju prirodno ovdje, a stil je prilično nizak-key (barem u odnosu na taj prvi 2004 hitac).

Bella u 2013. Godini

Ona još nije dotakla usne u prvoj polovini 2013. Godine, zar ne? Ja čak i ne mislim da je usne su tanki, samo normalan! Ona izgleda kao teen san ovdje sa razigranim roze 'n' ljubičaste šminke, kao i pleteni podignutom kosom. 

Prvo pojavljivanje usne injekcije! Ovo je za događaj "Povratak u školu", a ono što kaže vratiti u školu kao needleful hijaluronske kiseline? (I klinac sam klinac.) Mislim da je njen prvi izlet u injekcijama je bilo prilično katastrofalan, jer čak i Nicole Kidman usne ne izgledaju to očigledno popunjenije. Također, ona je bila samo 16 ovdje. Šesnaest! Kakav posao da 16-godišnjaci imaju postaje Restylane?

Bella u 2016. Godini

Barem usne su skrasio do početka 2016. U ovom pic, njen izgled čini bliže Bella od ranije, samo još stilu. (Pogledajte kako njihov stil poboljšava, više poznati su dobili?) Nisam siguran da li je njen posao nos dogodilo još-teško je reći, ali mislim ne.

Znao sam da ima nešto drugačije kada sam prošle godine prvi put vidio ovu sliku! Iako mislim da izgleda smiješno predivna-to je neka vrsta sa drugog prekrasna, zar ne? Kao niko se zapravo rodio na ovaj način. U odnosu na ranije, nos je mnogo više rafiniran, a usne vrlo popunjenije. Šminka, kose i kože ton-na-ton sve dodati u tom smislu.

Bella u 2018. Godini

Zaista možete vidjeti koliko je usne su se ovdje promijenilo. Sa shimmer crvene boje, to je kao, BAM! Pogledajte mah usne. Stvarno naći gornji previše-kako je to razdvajanje u sredini sa masti na obje strane. Obratite pažnju kako je otišla malo tamnije s njom boju kose. Uprkos usne, i dalje vrlo, vrlo lijepa.

Ovaj izgled je prirodniji, hvala bogu! Ili je našla bolji doktor, ili injekcija ispuhavanje. 

Sada, Bella je plavuša! Ja mislim da izgleda sjajno, a manje "plastike" od nekoliko Slika ranije. 

Update: Bella u 2019. Godini

Bella je zamračenoj joj kosu, s više dramatične šminke da odgovara. To ne izgleda kao da će se odustaje od te usne injekcije u skorije vrijeme!

Zaključak

Očigledno je da Bella ima neke kozmetičke zahvate tokom godina. Znam da je to Hollywood, tako par za kurs, ali ono što oseća pomalo neugodno (za mene) je da je ona prošla stalna estetska kirurgija kad ona nije bila ni odrasla osoba. 

Naravno, to je ona "izbor" (ili u najmanju ruku, njeni roditelji 'izbor, jer oni su ti koji moraju dati pristanak). Ali, ja sam zagovornik prirodnih ljepota i tijelo pozitivnosti. Bella je prekrasna prije i poslije, ali ona je i veliki uzor za mlade i tweens. Pitam se šta poruku ovom šalje?

Kako mislite o Bella ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...