Ljepota

Poznati frizerski lutkar deli svoje lepotske tajne

Poznati frizerski lutkar deli svoje lepotske tajne

Oribe

Činjenica: Ne osjeća bolje (seksi, glamurozno, a kao da uzmete na svijetu, Mary Tyler Moore-style) nego Big dlake. Kao iu skokovito, glatka, sjajna vrste koja se dobija kada stvarno dobar frizer puše ga u salonu.

load...

Također je činjenica: (?) Gospodar je rekao Big Hair je niko drugi nego Oribe, koji samo treba da koristi svoje ime, jer, kao prvi u svetu osoba frizer, on je radio za kosu za 30+ godina (!!) i broji Jennifer Lopez, Drew Barrymore i Alicia Keys kao klijente.

Ali zaboravi zvezde! Za ljepotu urednika, s nekim poput njega je nekako uzbudljivije od intervjua je celeb. (Stvarno, to je. Tada sam dobio na "razgovor" sa Christina Aguilera za njen parfem lansiranje? Pomalo je zamorno mada barem ona nije bila u njoj zastrašujući smeđe rumenilo faza u tom trenutku.)

U svakom slučaju, kada je Oribe bio u gradu malo prije da iznese svoju istoimenu liniju proizvoda za kosu, morao sam da izvadim svoj vid kamere za snimanje njegova kosa Mudrosti. (Nije uhvaćen na kameru: kad me-Dva puta je rekao To mi je izgledalo kao mlada Nicole Kidman BLESS Nije ni čudo zvijezde ga volim!...)

I hoćeš previše. Evo vid:

Oribe je bio i čovjek odgovoran za Anne Hathaway kosa na ovom nedavnom poklopac Vogue, samo FYI. On je zauzet momak!

Nismo razgovarali mnogo o njegovom proizvodne linije u Vid, ali moram da vam kažem: to je zadiviti. Prije svega, to je predivna-da li ste ikada vidjeli ambalažnog ovako?

Ali isto tako znam sadržaj zapravo radi jer je moja frizerka, Bill Angst, bio je jedan od prvih da ga nosite u Kanadi a on NEVAH nosi proizvoda za kosu. Sada, možete ga kupiti po Holts i BeautyMark.ca zajedno s drugim nezavisnim salonima. (Poziv 1-888-Oribe-99 za lokacije.)

load...

Osim odlične volumena izgradnji Dry teksturu sprej da je on spominje u Vid, također pogledajte maska ​​za Lijepa boja, koja je pokrenula prošlog mjeseca:

Jeste li isprobali neki od Oribe je prodz još? Zar ne želite mogao učiniti svoju kosu? Pa, pitao sam ga, a on naplaćuje 400 € po rez. Što se tiče mog života Cut post, mogao sam zapravo skoro opravdati. Skoro. Dali bi mogao?

load...