Ljepota

Kat Dennings, pre i posle

Kat Dennings, pre i posle

Dokle god sam bio svjestan Kat Dennings-koja je, prema ovom sajtu, od 2016. -Nikad pitao o njoj usne. Njen vrh usana, posebno, jer je to način puniji nego donja. 

Neprirodno Fuller? Pa, to sigurno zaškripala moje "intervencije" radar, koji se ponekad događa kada sam razmatranja crvenom tepihu frizuru i šminku. 

load...

Ali onda sam se pitao. Možda Kat, starosti 28, bio je originalni Kylie Jenner, prije nego Kylie ode ludo s stvarnim injekcije? Možda je ona samo zna kako da se koristim olovka za usne i bio je više-crtanje usnu liniju prije nego što je to bila "stvar".

Hajde da istraži.

Kat u 2002. Godini

Kat je 16 ovdje, tako da gledamo u svom originalnom lice. Kao što vidite, ona je uvijek bila ljepotica, '00s mršav obrve i sve. (Te oči!) Ali, kao po običaju u Hollywoodu, ona je na kraju smanjivani sve ovo nos.

Ovdje možete stvarno vidjeti da su joj usne bile prirodnije u jednom trenutku. Ona samo izgleda kao slatka ranih 2000-ih dijete.

Kat u 2005. Godini

Do 2005. Godine, godine 19, bila je sve odrastao i vamped-up. Ovo je mnogo bliže Kat mi danas poznajemo. Može li djevojka nositi sjenilo ili šta? Moj Bože. Nos izgleda malo tanji ovdje, ali mislim da je to samo ugla. Usana, takođe, izgleda prirodno. Na vrhu je pun, ali ne i dramatično veći od donje usne.

Kat u 2006. Godini

U 2006 snimak, zaista možete reći da Kat izmijenilo ovaj nos. Sam vidio ništa loše u tome, ali hej, to je Hollywood. (To je par za kurs za glumce vitkom noseve, tako da publika može koncentrirati više na njihovom izražajne oči i usta.) Ja ne mislim da bi prepoznala ovu ženu kao Kat Dennings, iako.

load...

Još jedan snimak iz 2006. Godine, starosti 20. Isti nos? Možda, možda ne. Ali pogledajte Kat usne. Oni su definitivno više ni u veličini, u odnosu na usne znamo o njoj danas.

Kat u 2007. Godini

Sljedeći je Kat u 2007. Stil ovdje je zapravo divno! Ali, da li ste primetili? Gornje usne iznenada napuhan do dva puta svoje veličine. I ne mislim da je to iz više-crteža. I ja mislim da je praćka joj nos u ovom trenutku, iako to ne izgleda kao ona nos danas. To je prilično uobičajeno za celebs imati više operacija nosa.

Kat u 2008. Godini

Ja samo volim ovu Slika iz 2008. Godine Holy gorgeousness! Svi bi trebali biti toliko sreće da stoje ispred roze pozadini i nositi odgovarajuće roze karmin. (To me podsjeća na korak i ponavljanje ultra-laskava Victoria Secret.) Evo, Kat je definitivno preko obložene njen gornji usne, a nisam siguran zašto je to bilo potrebno. Sve ostalo je sve romantične i prilično.

Kat u 2009. Godini

Ona izgleda kao potpuno druga osoba u 2009. Trebalo bi joj dati bodove za pokušavao ovo sjenilo, čak i ako imaš nešto izgubili u izvršenju. Ipak, njen gornji usna je vrlo neprirodno-u potrazi za mnom.

Kat u 2004. Godini

Evo Kat u 2004. Godini, 24. Godini Rasparenih temelj popustu! (Treba nam ime za ovu varijaciju na Eagle.) Inače, ja volim zlato i rđe combo da nema mnogo uspela da. Malo je '80 na dobar način.

Kat u 2009. Godini

Gornje usne stoje stvari je i dalje bio prisutan u 2009. To je čudno, zar ne? Iako sam uporedjivanje stvarnog ruž hlad, i način na koji ona gledajući (me podsjeća na Léa Seydoux).

Kat 2013

Ovo je jedan od mojih omiljenih Kat izgleda-sve prerafaelovsku gorgeousness. Ne primijetiti usne neusklađenost koliko sa crveni ruž, što sumnjam je nešto više-postrojilo na dnu da su čak i gore.

Kat u 2016. Godini

Onda dolazimo do poznate smeđe ruž trenutak 2016. U to vrijeme, a celeb nosio smeđe usne je nekako radikalno. Obratite pažnju kako je preko-postava odvraća od toga kako velike gornje usne je. Imam i teoriju ovdje, a to je da je imala drugu operaciju nosa. Čini se tanji niz most, više mjehurića kao na vrhu. Nemoj mi vjerovati? Odlazak u narednih pic.

Kat u 2018. Godini

Vidim da potonuli područje oko nosnice? Izgleda nos jobby me! Što se tiče usana, Kat jasno našla žlijeb sa ovim marsala-ish nijansi.

Kat u 2019. Godini

Flaky ruž za usne u stranu, ja nekako više volim to prigušen, obojene usne finiš do teške preko-crtež. Također možete vidjeti najnovije nos ovdje; to je mnogo više zaobljene i tanji u ukupnom poretku.

I na kraju, poslednji snimak Kat front-na. Ona nosi ovaj crveni ruž tako dobro! 

Zaključak

Dakle, u čemu je objašnjenje ovdje? Mislim da Kat ne samo da povećava usne, ali je imala rinoplastika operaciju totalno standard za Hollywood.

Da se promjenama na fotografijama, ne bih se iznenadio da je ona zapravo imala stalno usne implantat (da, ne postoji takva stvar!) Umjesto uobičajenih injekcija hijaluronske kiseline, koji bi povećali i ispuštanja svakih nekoliko mjeseci. Ako ona je to, to bi bilo za vrijeme sredine '00s, što pretpostavljam da je bio njen eksperimentalnoj fazi, prije nego injekcije postala zlatni standard u estetske kirurgije. 

Sudeći po tome kako neprirodno izgleda, mislim da može objasniti puno! (Pazite, da se zna, ja i dalje mislim da je izuzetno lijepa žena u svim ovim fotografijama.)

Kako mislite o Kat Dennings 'ljepotu evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...