Ljepota

Kate Beckinsale, pre i posle

Kate Beckinsale, pre i posle

Predmet današnje Prije i nakon što je poznat koliko god mogu da se setim.

Sada (vrlo raskošnih) 41 godina, rođena u Britaniji Kate Beckinsale ste je početi još u ranim 90-ih s priznatim TV ulogama u 'Cold Comfort Farm' i 'Emma', kao i filmskoj adaptaciji Kenneth Branagh u 'Mnogo Ado About Nothing '.

load...

Ali to nije bilo sve dok nije nastupio zajedno sa Claire Danes u 1999. Godini je "Brokedown Palace" da Kate je postala poznato ime ovdje u Sjevernoj Americi-i big-budget filmovima kao što su "Pearl Harbor", "Serendipity" i "The Aviator" uskoro slijedi.

Ovih dana, Kate je poznata po svom nedavnom radu u 'Underworld' serije, ali je i dalje crveni tepih utakmice. Što nas dovodi do naš zadatak danas. U svom usponu na A-listi prepoznatljivo ime, kako je Kate ljepotu izgled promenio usput?

Kate 1992. Godine

Prvo, fotografisanje iz 1992. Godine, kada je Kate imala samo 19 godina. Koji su znali da je imala takav griva kose na nju? Također je jako lijepo vidjeti takvu prirodnu, UN-stilu verzija Kate-od sada ona je uvijek tako über-njegovan.

Kate 1993. Godine

Samo pogledajte na ovom English Rose ljepotu. (Uvek ste imali neverovatan kožu, vidim.) Uzmite u obzir nos, usput-kao da je to jedan funkcija definitivno mislim promijenio tokom godina.

Kate 1995. Godine

Pretpostavljam da niko ne bi izgledao njihov najbolji u ovom frizurom.

Iste godine, Kate osvijetljen i ošišana kosa joj je u ovom neobjašnjivo loše Shaggy stilu. Čak i dalje, ona je vrlo slatka (bila je 22 ovdje). Idem malo Winona vibracije ovdje. Također: koliko želite da se kladite ona želi da sada imali te obrve? Ne čupaju obrve, deco.

load...

Sada se pripremite za neke WTF-ery. 

Kate 1996. Godine

Kate prošla kroz neku vrstu Goth faze za par godina! Dobro sam sa super-kratka kosa; to je u prahu belo lice da sam zabrinut. 

Kate 1997. Godine

Pretpostavljam da je bila sasvim u ovaj izgled, jer je uporan tokom 1997. Godine, kao i. Ozbiljno, ono što se događa ovdje? Ona izgleda kao izgubljeni član grupe The Cure. Kao da beli puder za lice nije bilo dovoljno loše, tu je i baby blue sjenilo, leptir klipove i žilavo niti pokriva lice. Obratite pažnju na njen osmeh, koji je bio više gumene tada, i pomalo obojena (Kate navodno doživotnu pušač).

Kate 1998. Godine

Srećom, do 1998. Godine, bila je grli prirodniji kože finiš-iako je leptir snimke i dalje visi oko. Kate je bila trudna ovdje (Michael Sheen beba), a ona zaista sjajni. Obrve i korijeni su malo nesretan, ali njen nos izgleda malo više dugme nalik. Da li je imala operaciju nosa u nekom trenutku u ovo vreme?

Kate u 2001. Godini

Tri godine kasnije, 2001. Godine, Kate zvezda je u porastu velika-time-a možete potpuno reći. Ona je postala mnogo više glam i "Hollywood-tražim" odjednom. Mislim da možete pripisati nekoliko promjena: u faux Tan, sjajni čvrste boje kose, sofisticirane šminke i najviše od svega, belja / ispravi zube. Verujem da ima ljuskice, i vjerovatno je imao laserski guma preoblikovanje kao dobro. (Imao sam stvar desni previše To je AMAZING postupak.) Zubi napraviti veliku razliku!

Kate u 2003. Godini

U dobi od 30, Kate podlegao potrbušina vrhunac trend trenutku. Osvrćući se sada, ova kosa izgleda tako datiran. Srećom, njen obrve čine lijep oporavak od preko-čerupanje. I ovdje-ponovo provjeriti nos, to je vrlo dugme nalik odnosu na stare dane.

Kate u 2004. Godini

Do 2004. Godine, Kate transformacija u Kaliforniji Žena je prilično potpun. Ona je odbacila visokog kontrasta naglašava i otišao za lakši boje na sve strane.

Kate u 2006. Godini

Dvije godine kasnije, u 33, Kate je konačno udario ljepotu korak. Mislim da izgleda potpuno neverovatno s njom kosu, a tamnije boje kestena. Ovo je Kate "Život dlake." Problem je, obrve izgleda da ponovo mršaviji; Ne znam zašto.

Kate u 2008. Godini

Kate je pokazala još jedan veliki Updo 2008. Hoćete li pogledati njene kože? I ona ima prekrasan kose, previše. Mislim da je to možda bio kada je počeo injekcije, kao obrazi izgledaju maleni malo popunjenije i čela je nevjerojatno glatka.

Kate u 2004. Godini

Mislim da definitivno mogu vidjeti u obraz punila ovdje. Do tog vremena, Kate je bila 38 godina, tako da ima smisla da bi petljanje u te stvari. Ono što ja pitam je da li ima neki put u usne kao dobro.

Kate u 2009. Godini

Ona je i dalje izgleda sjajno u 2009. Godini, 40. Godine života Iako je ova šminka je super, mislim da je to možda malo starenje u odnosu na svježe lica izgled je nosila u 2008. Također, obraze viri previše.

Volim ovaj snimak, također iz 2009. Možda je punila samo potrebno da se smiri malo? Ona izgleda prirodnije ovdje, a koža joj je super-zračenja i Głowy. Cijeli izgled je vrlo glam i "gotova"; podsjeća me jako Megan Fox Vibe (post-punilo eksperimenata, naravno).

Kate u 2009. Godini

Ja stvarno ne osećam ovo valovit, off-the-lice frizura ni upaljač boja. I ponovo, obrazi izgledaju malo puffy? Ali ja kao nisko-ključ šminka na nju. Žena je 41 i dalje u velikoj mjeri ljepote. 

Update: Kate u 2016. Godini

Hmm, nisam siguran da li je to blatnjava rumenilo ili preterano injekcije, ali obraze viri i izgledaju vrlo "drveni" ovdje.

Update: Kate u 2018. Godini

Volim da je uzimala rizik s njom šminke oko očiju u ovom jednom (iako je izbor rumenilo opet nije u redu). Njen ultra-glatka čela predlaže Botox upotrebu, a usne definitivno izgledaju popunjenije-up. 

Update: Kate u 2019. Godini

Ovo je malo više prirodno! Ne samo da je haljina neverovatno, ali plavu liner i teksturirane visok konjski rep se stvarno svjež i mladalački. Ako je ovo 44, Kate radi nešto u pravu!

Zaključak

Bilo je i nagađanja da Kate "je rad", ali ona nije ni potvrdio ni negirao. Dobra strategija, mislim-budući da je tako licemjerno kad su otkazati takve stvari a la Nicole Kidman. 

Lično, Uvijek sam mislio da je nevjerojatno lijepa žena, a bilo bi čak i ako ona je držala nos potpuno isti. Naravno, njena upotreba punila može biti konzervativan, ali ne mislim da je ona otišla u krajnost, kao i mnoge njene kolege. (Update: Pa, u 2016-2016 mislim da jeste preterivati, ali u 2019. Čini se da ste birali nazad.)

Što se tiče poboljšanja njen osmeh, dobro, oni su čitav razlog zašto sam želio napraviti prije i poslije na Kate na prvom mjestu! Ona je bila jedna od celebs Istraživala sam prije nego što sam imao svoj laserski desni preoblikovanje učinjeno prije nekoliko godina-i mislim da njen novi gumline i furnira su najbolji dio njenog transformacije, s obzirom da je imala toliko mrlje od pušenja. Ko ne bi žele belji, blistaviji i ujednačeniji-tražim osmeh? 

Kako mislite o Kate ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...