Ljepota

Miley Cyrus, pre i posle

Miley Cyrus, pre i posle

Miley Cyrus je imao samo 24 godina, ali ona je već čineći je povratak. 

Nakon postizanja rano slavu kao tinejdžer u hit Disney show, Hannah Montana, otišla je na oslobodili nekoliko albuma, pokrenuti modnu liniju i zvijezda u nekoliko filmova.

load...

Ali danas, ona se najbolje pamti po više kontroverzna ličnost-a twerking, Pixie-nosi, kože imajući Miley koje su se pojavile u 2009. Godini (često sa svojim jezikom out). 

One budalaštine privlače pažnju su očigledno svi iza nje sada. Nakon pritajio u 2018. Godini, ona se vratila sa novi singl i novi imidž. 

Koji je bolji način da pozdravi Miley natrag u centar pažnje nego vratimo se na njenu lepotu evolucije.

Miley u 2006. Godini

Naš prvi snimak je atavizam do 2006. Godine, kada je Miley je imao samo 13 godina. Tu je njena prirodna smeđa boja kose. I njene prirodne zube i nos. Čak i na tako mlad, ona je već uzimajući joj obrve.

Kasnije te iste godine, ona je nosio lakši (i mnogo veći!) Kosa, uz odrastao šminku. Opet, primijetiti kako je širi nos ovdje. Njen osmijeh je malo neujednačen i izlaže više od nje desni.

Više iz 2006. Godine jedne, sa kosom sada obojena tamnije od njene prirodne nijanse. To je samo značajne estetske promjene mogu otkriti. Do sad. Bila je slatka klinac!

Miley u 2007. Godini

U 2007. Godini, Miley se vratio u nju srednje smeđa, ali je dodao chunky plavuša naglašava. Imala je samo 14 ovdje, ali već ima kvaliteta kao zvijezda, zar ne? Ovo pokazuje joj nos na drugog ugla; nema sumnje u mom umu da je to mijenjati kasnije.

load...

Do zaključenja ovog događaja valjanih oko, mislim da Miley imao neki posao. Najočigledniji razlika je njen osmeh. Pretpostavljam da je imala faseta i desni preoblikovanja da se stvori ravniji i manje gumene osmijeh. Također vjerujem da je prošla kroz rinoplastika postupak otprilike u isto vrijeme.

Miley u 2008. Godini

Koji su znali Miley je imala kratku Goth faza? Ona je bila 15 ovdje, kovrdžave, skoro crnu kosu, nagaren eyeliner, blijeda koža i super-mršave obrve.

Miley u 2009. Godini

Zatim, ona je kompletan 180 i vratio se u zemlju pjevač šik. Detalji stil uključuju crvenkasto smeđe talasa, duboko pocrniš i puno, puno nakita (uključujući i novi nosu). Miley izgleda puno sofisticiraniji od prosječnog 16-godišnjak. Ako se navratite na nosu, to je sada mnogo dugme nalik. I zubima izgledaju svijetle, ravne i bijele.

Miley u 1991. Godini

Crvena kosa ima više podebljano u 1991. Godini, s težim šminke da odgovara. Mislim da imamo Miley zahvaliti za popularizaciju ove Mermaid talasa koji još uvijek neće nestati. Prilično sam siguran da je ona imala ekstenzije za kosu u to vrijeme. 

2010 snimak je i dalje jedna od mojih omiljenih, unatoč ekstremnim lažne trepavice. Mislim da je ona Mora da ju je ekstenzije izveli, stoga kraće dužine i razbarušena valova. Vrhunaca su super-lijepa, previše.

Miley u 1998. Godini

Miley je duga kosa je posljednji put ovdje viđen 1998. Godine, kad joj je bilo 18. "bronde" nijanse i glatka eksplozija su tako lijepa, a šminku je stvarno poboljšanje. (Pa, obrve su i dalje na mršav strani.), Ali u isto vrijeme, ja mogu vidjeti zašto želi da se distancira od izgleda tako "učiniti."

Miley u 2004. Godini

Promjene počela sa ovom dužinom pokušaj i ombre boja. Njene obrve su puno hrabriji, previše. Ja mogu da se setim ljubavi taj pogled u to vrijeme! 

Evo, ona je zadržao iste dužine, ali obasjao je sve gotovo. To je vrlo Brassy, ​​ali mislim da je ona još uvijek izgleda dobro. Ona je također zamijeniti klin u nosu za obruč.

A odmah nakon toga, sve se promijenilo! Miley debitovao njen punky novi izgled na ovom crvenom tepihu: kratka, platina-plava kosa sa obrijane strane i nervozan naušnice. (Ona je navodno dobio uho tetovažu ranije, u 1991. Godini)

Miley u 2009. Godini

Nekoliko mjeseci kasnije, ona je potresla svom prirodnom smeđe korijenje sa još lakši, belji savjete i mekom promašaj jastreb. Iskreno, ona je neodoljiva. Obratite pažnju šminke poboljšanja-manje pokrivenosti kože, definirane trepavice, peachy ruž za usne i ravno, tamne obrve. Nos čini još više petite, tako da je moguće da je imala drugu operaciju tamo.

Malo ljudi može da se nada da izgleda ovako dobro u crveni ruž, crni liner i beljenog plava kosa s tamnim korijenima! Miley vuče ga lijepo.

Miley u 2009. Godini

Do tog vremena, Miley je bio 21, a ona je počeo da joj dozvoli da kosa raste van (iako držeći plava). Njene obrve su mekši nijansu, ali ona postaje još eksperimentalni s njom šminka za oči, ljuljanje grafički krila.

Miley u 2016. Godini

Naredne godine, bilo je nazad u izbjeljivač. Ona se bavio nezgodno rastu-out fazu gladak kosa joj leđa i sa lica. Sve ostalo je više prirodna, uključujući kožu, obrve i trepavice.

Ko bi mogao zaboraviti taj pogled ?! To je bio nervozan Miley posljednji ura plava dredova u visokom rep sa prirodno korijenima i boja blokiran šminku. Ja sam zapravo stvarno poput svijetle šminka, koja je takva odstupanje od svoje najbolje slike zemlje / dijete. Ne mogu da prebolim maleni nos!

Prije nego što udaljavamo od reflektora za neko vrijeme, 23-godišnji Miley je još jedno pojavljivanje u 2016. Pored svih sjaj, ona izgleda vrlo. Normalno! Njena kratka kosa se pretvorila u slojeviti bob, a šminka je mekana (mada sa pukom narančasta sjenila na njoj poklopaca).

Miley u 2019. Godini

I to nas dovodi do 2019. Godine! To je daleko od Miley je prije samo nekoliko godina. Na kraju, kosa joj je izrasla, uključujući i boje. (Postoje neke ozbiljne tamne korijenje pod tim šeširom, ali objasnila je ona, "Ja volim plava i smeđa. Sada ne morate da birate.") Šešir, bandana i golim licem izgledaju označava povratak svog bivšeg zemlju pop identitet. Sviđa mi se!

I još jedan iz 2019. Sada, Miley je stara i 24 godina stvarno izgleda da je udara korak, ljepota-mudar. Ovaj izgled štrajkovi samo pravu ravnotežu između neobičnim i lijepa. Za razliku od mnogih svojih vršnjaka, ona je izbjegavale teške oblikovanje, lažne trepavice, itd Well done!

Zaključak

Ljepota evolucije većina zvezda "uključuje niz poboljšanja za cilj da stvori ultra-usavršio izgled. Kao i oni sami, samo bolje.

Miley transformacija nije bio takav. Imala je mnoge transformacije tijekom godina, i to u daleko mlađoj dobi nego što većina naših Prije i poslije subjekata. Već, ona je nosila skoro svaki kose, i eksperimentirao sa svim vrstama frizura, stilova, šminke izgleda i nakit.

To su sve privremene promjene, ali mislim da je imala nekoliko stalnih procedure vrlo rano u svojoj karijeri: ljuskice, laser guma preoblikovanje, izbjeljivanje zubi. I operaciju nosa. "Iz mog iskustva, mislim da je Miley je imao promenila nos", kaže kozmetički kirurg dr Aamer Khan. "Vrh izgleda kao da je oplemenjena, kao što je bilo malo lukovičasti ranije. I pojaviti nozdrve da je sužen."

U ovom trenutku, čini se kao da rinoplastika je samo obred prolaz za poznate ličnosti, a tu su vjerojatno manje koji nisu uradili, nego oni koji imaju! Šta mislite o Miley nove (i stare) izgledaju?

Kako mislite o Miley ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...