Ljepota

4 nova ideja o šminkanju očiju iz modne sedmice u Milanu

4 nova ideja o šminkanju očiju iz modne sedmice u Milanu

Pat McGrath i ja smo tako u melodiju. Samo prošle sedmice, za one od nas raste umorni od primjene naših zadimljene oči, ja blago predložio neke od novih sjenilo tehnike dolazi iz New Yorka.

load...

Sada je Fash pack je u Milanu i Pat rekao Vogue: "Taj stari smoky eye sada izgleda pomalo dosadno. Ovo [pogledaju Gucci, gore] je teže, teže, grafički. Dekorativni i moderno. "

U redu, tako da sam bio s njom na prvom dijelu. I DO žudim za nešto zanimljivije od tradicionalnih dimljenih-out izgled, čak i ako je to samo da se prebacite na lakši hlad (kao što je metalik na Chanel ili toplom smeđe na Chloé). Ali sudeći po izgledu dolazi iz Milana, Pat predlaže nešto puno hrabriji od toga. Tamnije boje, teže linije. Jeste li spremni za ovo? Dođite vidjeti, a onda mi reci!

Mega sjenilo na Gucci

Evo šta Pat govori. "Art Deco" poklopci sa beljene obrva-a na nekim od ovih dama, to je dovoljno strašno traumatizovati malu djecu. Zapravo, volim ga na afro-američki model. Ali ova djevojka, to je samo previše vanzemaljaca kao što je na mene da biste dobili na brodu.

Zanimljivo, ovaj tip aplikacije Senka je bila na Rodarte previše:

Tako da znate. To može samo postati stvarni trend. Mislim da je take-home poruka u stvarnom životu je stvarno da treba postavljati kao mnogo razmišljanja u primjeni sjeni ISPOD našim očima, kao da smo iznad njih. I umjesto nijansiranja sa gomilom različitih boja, mono boje (čak i ako to nije crno kao što je ovaj) je put kojim treba ići.

Ako želite da DIY Gucci izgled (hej-Halloween dolazi gore), to je sve CoverGirl. Kako je to za hi-low combo? To je postignuto sa CoverGirl Liquiline Blast olovka za oči (ga kupiti ovdje za 7 €;! Free shipping u Kanadi bez minimalnog reda), a zatim CoverGirl Smoky Shadow Eksplozija u Onyx Smoke (također 7 €; free shipping Kanada bez minimalnog reda!) Pomiješan skroz oko poklopci.

load...

Samo da vam dati ideju o tome kako je težak aplikacija, evo snimak zatvorene poklopcem.

Volim da postoji Hello Kitty tkivo!

Kanalisanje Middleton sestre u Prada

Ok, ozbiljno sada. Samo sam govorio o liner-sve-the-way-oko-oči kao ljepotica u prvom redu "ne", a evo ga na stvarnim pisti u Prada:

Razlika je u tome da je u redu u vodena linija, što je još više oči minimiziranje nego tehnika liner u Middleton-stilu.

Nemojte me pogrešno shvatiti, volim se igra sa vodena linija-Samo mislim da može biti malo rizično za peeps bez velikih poglede, a često i bolje, bilo u kombinaciji sa sjenilo (da otvori oči) ili samo radi na vrhu ili dnu liniju trepavica (ne oba).

Vijeće za implementaciju mira iznad je bio najbolji u grupi, ali pogledajte ovaj jedan:

Pogledajte kako sitne oči izgledaju? U najmanju ruku, to bi bolje izgledala sa više boja na usnama i / ili obraze, i hrabriji trepavice. I različitih kosu. (Guido Palau, u frizer odgovoran, to "malo ljepljiv." Pozvao OH, FASHUN.)

Fendi izađe sjaj pištolj

Evo konačnog izvan bilo oko makeup look u našoj Trifecta odvažnih tehnike danas.

To nije Pat McGrath izgled ali Peter Philips jedan, a to bi moglo izgledati poznato, jer smo vidjeli neku vrstu sličnu ideju u jesen 2018. Godine na Chanel:

Znaš šta? Volim ovaj-pogledati. To je umjetnost i to je fantazija i to je predivno.

Kako god. Moj stvaran život, ja ću se držati na:

Je zapravo nosiva šminke oko očiju pogled na Alberta Ferretti

Nije dosadno! Ali ne i divlji i lud ni. Je šminkera je Diane Kendal za MAC, koji su jedan od onih zabavna mala Paint Lonci (Svjetla Effect; dostupan u decembru) u nabor, a zatim Fluidline u Blacktrack duž linije trepavica. Imajte na umu da suznice je glupo što sam govorio prošle sezone? Izgleda kao da je ovdje događa previše, na suptilniji način i samo na unutarnji kut, umjesto sve obrnuto. Stvarno moram da vežbam tehniku ​​za to.

A onda je tu malo Iridescent prahu u Silver prašinu da ukaže na unutarnji kut, kao i, što je nešto mislim da smo svi češće treba da uradi.

Šta ti misliš?

Slažete li se s Pat i pronađite smoky dosadan oko? Da li ste ikada u milion godina nositi koliko šminke kao Gucci djevojke? Kako mislite o Prada vodene linije izgled?

load...