Ljepota

Bočna lepeza Natalie Portman i fuksija su savršen izgled stranke

Bočna lepeza Natalie Portman i fuksija su savršen izgled stranke

Ne, ne, nisu mogli. I to je razlog zašto Natalie vlada crvenim tepihom, uvijek.

Da ne kucam loš Blake Lively opet, jer je stvarno dobio kuje neki dan za nju linije trepavica do obrva narančasta sjenilo navika Ali ako usporedite i kontrast, Natalie samo izgleda beskrajno hladnjak sa svojom low-ključ, bez napora frizuru i šminku (osim za savršen, savršen naglasak ružičaste na usnama).

load...

U stvari, ja sam toliko zaljubljen u ovaj izgled da sam već ću ga proglasi frizuru i šminku sezone. Tako je: iako sam hvali brušenog-out kovrdže i vrhu čvor i Kate Middleton kosu i smeđe sjenilo i novi golim licem glam (!? Još whew iscrpljen), mislim da je za mjesec decembar, ove je gdje je na, narode.

I to je ono što vam je potrebno da ga skinuti:

1. Fuksija ruž za usne (duh!)

Kao što sam rekao, 6 € Joe Fresh mat Fuschia lippie ima ljepotu urednici mapu sada. (To je stvarno super, zasićene boje Pogledajte na moj drugar M. Ovdje.). Drugi dobri picks: NSRS ruž za usne u Schiap, Revlon ColorBurst ruž za usne u fuksija ili YSL Pur Couture ruž za usne u Le Fuschia. Jer usne imaju tendenciju da se na suhu / lisnatom strane u ovo doba godine, pobrinite se da prije nego što ga, ti popravi daleko bilo lisnatom bitova, a zatim pripremite sa lijepim mat balzam za usne.

2. Groomed obrve

Uh oh. Osećam još Blake Lively dig dolazi u. U redu, tako da znate kako joj obrve su previše svjetlo? (Samo naprijed. Pogledaj ove slike i reci mi ako se ne slažete.) Pa, to može biti problem. Iako sam koketirao sa stvar obrva izbjeljivanja, mislim da je za zimu (i plava ljudi poput Blake), definirane obrve samo pogledajte malo bolje. Želimo da bude puna i njegovan a la Natalie, a onda zapravo potrebno manje šminke. Definitivno manje sjenilo u svakom slučaju!

Moje fave olovka za obrve je ovo jedan od Dior, koja ima najviše amazing dobro, kosa nalik na vrh:

Imam još malo puniji obrva savjeti ovdje.

3. Blackest-crne trepavice (a možda i nagovještaj tekućine liner) na gornji kapak samo

Mislim da vođenje akcije oko na gornji kapak je važno sa ovim look-drži ga još čist. Ja bih koristiti nešto poput Maybelline New York The Falsies da se ovaj dramatičan efekt.

load...

I. Savršen segue u mog prijatelja Janine je video jučer o tome kako da se prijave lažne trepavice. Glavu ovamo da imaju sat-ona je neodoljiva.

4. Blush

Moj tip za ovaj je-iznenađenje! -ne će biti Giorgio Armani koji sam držati dosadna ti sve o (iako bi, naravno, izgledaju sjajno previše). Ne, ja osećam moj drugi fave rumenilo-YSL-Creme de Blush. Dolazi u slatka mala lonac i nalazi se u slippy (silikon) bež tekstura i možete izgraditi ga na nivo pokrivenosti vam je potrebno. To me nikad nije uspjelo.

5. Kosa (naravno ste čekali kosu, zar ne?)

U redu, evo ga. Ali prvo-evo još jedan vizualni iz drugog ugla:

Budući da je veliki Charles Baker Strahan mi je već dao neke sjajne savjete o tome kako to učiniti još u proljeće, ja ću ponovno postaviti ih ovdje:

1. Operite i uslovljavaju kosu. (Ako ste flattie, verovatno ćete želite nešto za volumen.)

2. Nanesite malu količinu Mousse na vlažnu ili suhu kosu, fokusirajući se na korijene.

3. Blow kosa suha, radeći kroz nju prstima tako da je komad-y i izlizane. Nemojte koristiti četku.

4. Rad u rubrikama (oko 2 cm svaki, ali ne da ih previše savršen), uviti kosu sa srednje cijevi curling željeza. Omotajte kosu na izvan željeza (umjesto stezanja i valjanje).

5. Lagano pokretanje prstima kroz kosu da zadirkuju i lagano odvojiti kovrče. Sprej s Hairspray volumena zgrade.

6. Počevši s jedne strane, labavo pletenicu kosu preko potiljak, radi komada u dok se krećete kroz, nešto kao bočno francuski pletenica. Učvrstite ga na drugoj strani sa jasnim elastičnom trakom. (NAPOMENA:. Ne mogu reći da li Natalie kosu sadrži ovo tako možeš uvijek samo pokrenuti pletenicu na istoj strani kao i lepinja Samo se pobrini da lepinja je na suprotnoj strani gdje svoju ulogu pada, tako da kosa pada tiho preko jednog oka, a zatim u punđu.)

7. Twist i zakačili pletenica u punđu, a zatim ga učvrstite s Bobby igle (koriste dva vremena u Criss-cross oblik da bi se držati pravilno). Onda sprej lakom za kosu.

Annnnd ste gotovi!

Da li imate puno odmor stranaka dolazi-možda čak i večeras? Jesi li zaljubljen u Natalie frizuru i šminku ovdje koliko sam ja? Mislite li da bi mogao probati ovaj, ili imate još jedan pogled na umu? (Da li svi planiraju te stvari ispred ili sam samo štreber?)

load...