Ljepota

Oskari 2018 posle stranke: prva 5 lepotnih trendova

Oskari 2018 posle stranke: prva 5 lepotnih trendova

Mogu li biti iskren? Voleo sam ljepotu looks događa na dodjeli Oscara stranke waaay bolje od onoga što se događa na sebe Oskara. (Ok, možda osim Jessica C. Rose i Rooney.) Me Emma izneverio, i moja iznenadna razočaranje s Michelle Williams, i hajde-ne-čak-talk-o-to Sandra Bullock tragedija, pretpostavljam da je to samo prirodno je da sam tražio udobnost u umirujuće odličan frizuru i šminku od celebs kao što su Olivia Wilde, Elizabeth Olsen i Kate Beckinsale.

load...

Sve tri su nastupa na Vanity Fair Oskara stranke, a između te događaja i Elton John AIDS Foundation jedan, ja sam bio jedan sretan ljepotu ed. U stvari, na nuli sam na pet ključnih trendova ljepote koje bi trebalo da vjerojatno zna. (* Fancy ballgown nije potreban.)

1. Supermodel kosu

Kate Hudson

Bar Refaeli

 Alessandra Ambrosio

Ima nešto što jednostavno volim nosi duge kose, labave i Undone sa fensi schmancy haljinu. To je ona tajna stvar-you supermodel kontrasta cijeli Victoria idemo seksi ispod vrata, ali sve svježe lica i prirodne sa lica i kose. Kao što možete vidjeti, kao supermodeli, Bar i Alessandra imaju ovu gledaj dole-pat. Ali izgleda odlično na ne-model Kate previše. Ključ je nesavršenosti-vi ne želite da vam kosa izgleda tako očito uvijen ili "uradi."

2. Visoka lepinja

Olivia Wilde

Amy Adams

Jessica Lowndes

load...

Pa sam napisao ljepote priču o ovom za časopis, što znači da mora biti bona fide trend. Ha! Ne stvarno, to je. Vidjeli smo visoku punđu na Oskara na Jennifer Lopez, Tina Fey, Rooney Mara i Shailene Woodley. Nekako mi se Olivia verziju ovdje najbolje ipak. To je skinuo lice tom trenutku efekt facelift, ali samo labave dovoljno da izgleda kao da se nije previše trudio. Kao što znate, ja uvijek volim Amy Adams, a njen visoki lepinja je malo više Brigitte Bardot s licem kadriranje viticama. I na kraju, Jessica-ja bih voleo da vidim kosom malo čvršće.

3. Bronzey oči

Olivia Munn

Diane Kruger

Heidi Klum

Ja sam sada govori o bronzey stvar za neko vrijeme, a posebno način Olivia nosi ga-ispod očiju. Volim taj izraz toliko želim da se udam za njega. Ali postoje varijacije. Diane učinio bronzu samo na gornji kapak, a Heidi je nosio sve oko oka. Volim kako shimmer čini oči zaista blistaju. (Sad, ako bismo mogli imati samo razgovor s Diane o tim korijenima. Šokiran sam!)

4. Suptilni ombre

Kate Beckinsale

Rashida Jones

Elizabeth Olsen

Dakle, iako sam se preselio na iz Ombre više od godinu dana, i dalje dobiti komentare na ovaj stari post. Sudeći po tome, kao i ove celebs '' dos, trend se ne odlazi u skorije vreme. Ono što mislim da je prerastao u je mnogo suptilniji boja diplomiranja, kao što možete vidjeti ovdje. Kate Beckinsale ima vjerojatno prekrasna crnka sam ikad vidio. Obratite pažnju kako kruna je tamna, ali je lakši bita uokviruju strane njenog lica i na neki način pomoći da ga proširiti. (Velika optička varka!) Rashida ima mekani, ton-na-ton izgled, dok Elizabeth je plavuša izgled izuzetno prirodno sa tamnije područje na korijene. Da odobravam sve ovo.

5. Crvene usne

Miley Cyrus

Karolina Kurkova

Osim Angelina, Rooney i Milla, crvene usne nisu bili toliko rasprostranjen na Oscara crvenom tepihu ove godine. Ali ne postoji nešto predivno o njima na Miley i Karolina? Miley me je iznenadio sa ovim Old Hollywood stvar. Iako sam malo više od toga, mislim da ona izgleda neverovatno ovdje. (I srce kose.), A na Karolina, kontrast oštrom rastali kose i svježe kože sa ogromnim crvenim usnama je super. Iako sam joj neki mrze jer je verovatno izbacio iz kreveta, ošamario ga i dalje ga je ubio.

Idemo raspravljati:

Volite li ova ljepotica izgleda bolje od stvarnog Oskara one? Koji od ovih trendova je omiljena? Volite li najviše mix casual frizuru i šminku s haljinom na koji privlači pažnju? (Ili voliš više polirani izgled od glave do pete?)

load...