Ljepota

Amber Heard pali podrezan (i izgleda super-prekrasno)

Amber Heard pali podrezan (i izgleda super-prekrasno)

Naša vikend kosa inspiracija je upravo stigao, zahvaljujući Amber Heard-novi crveni tepih favorit u ovim ovdje dijelova, a onaj ko se ne radi samo o šminku. (Iako je to bilo ozbiljno zapanjujući.) Ispostavilo se da ona može dati dobre kosu, previše.

load...

Amber hit na crvenom tepihu ove nedelje (sa verenikom Johnny Depp pored nje) nosi razbarušena stil koji je povukao tako čvrsto, s jedne strane da se potpuno lažirao je podrezana efekt. Bez, znaš da i dalje što se tiče Natalie Dormer i zujanje ga.

Evo elegantan pogled sa strane:

A evo i druge, Messier, teksturom strani:

Vrsta cool kontrast između dva teksture, zar ne mislite? To je i jednostavan način za ažuriranje redovne ravno ili valovite strani-zahvatio kosu, koju sam sam kriv za nosio gotovo svih vremena. Parting je čak i dalje više-'cuz sumnjam većina nas ide ovog dramatičnog sa našim dijelovima a onda postaje da je skoro 1980 napadu volumena na prednjem je lijep, on-trend izgled. (Ja sam zapravo učinio napadu na Floridi ove sedmice večeru jednu noć, a sve što je bilo potrebno je malo lak za kosu da drži eleganciju, nakon koristeći četku da oblikuje svoje mjesto. Radi sa ili bez šiškama.) Pričvršćivanje jedan strana natrag sve čvrsto, umjesto tucking to labave iza uha, samo se to na viši nivo. Imma definitivno će biti tako brzo radi.

[Update: moram naglasiti, ovo je zapravo pola faux bob. Iako je efekt će raditi sa kosom potpuno labav na jednoj strani, previše.]

Vidiš? Nema razloga da se sve dramatične, brijanje kosu, itd Zašto bi to radio kada lako možete lažni jedan undercut, predanost-free?

Evo korak po korak od Jenny Cho, osoba stilista Suave profesionalce.

Korak 1

"Napravi teksture primjenom mousse preko mokre kose", kaže Jenny. Pokušajte: Suave Professionals Captivating Curls šlag pjena.

Korak 2

Blow-suhe, koristeći difuzor. Pokušajte: T3 Soft Touch 2 Difuzor i T3 Featherweight 2 kosu.

Korak 3

"Kada je kosa potpuno osuši, uzmite jednu stranu i spritz lakom za kosu i čvrsto twist, prelazeći kosu preko ograde potiljka. Koristite jasno elastični da osiguraju". Pokušajte: Suave Professionals Touchable Završi Extra Hold Hairspray.

load...

Korak 4

"Mist suvi šampon na korijene na drugoj strani kose za stvaranje lift", kaže Jenny. Pokušajte: Suave Professionals marokanski Infusion težine suhi šampon.

Korak 5

"Donesi kosu u labavu, niske konjski rep i valjanje pod, osiguranje s Bobby igle da se stvori lažni bob", kaže Jenny. "Ostavi slučajnih komada u prednjem da uokviruju lice."

Korak 6

"Lock u izgled sa svjetlom čekanju lak za kosu", kaže Jenny. Pokušajte: Suave Professionals Touchable Završi Lagan Hold Hairspray.

I ta-da! Konačni glam look:

Izjava kosu poziva na izjavu usne, tako da ja volim jake, satenski crveni Amber nosi. S druge ključne karakteristike su obrve, koje su ovdje više nego obično potamne, da izbalansira sve van. Bože, ona je vruće bilo bi stvarno bezveze da se Vanessa Paradis sada.

Misli? Volite li ovo? Lemme znam u nastavku.

Kupujte proizvode

Neka vaše recimo

Šta mislite o Amber je frizura ovdje? Da li više volite faux undercut za pravu stvar? Da li bi ikada probao ovaj izgled?

load...