Ljepota

Kako kopirati izgled lepote Kate Middleton-a

Kako kopirati izgled lepote Kate Middleton-a

I to je dobra stvar, previše, jer ona je morala da zadnji podijeli svoje angažman sa cijelim svijetom samo. Bez pritiska, Kate.

E sad, nisam baš kraljevski posmatrač-haven't stvarno je prate ovaj cijeli William-Kate romantiku ili nešto tako možda djevojka je ubija s njom frizuru i šminku sve zajedno, ne znam. Ali u svakom slučaju, ovo ljepota učenjak je prijatno iznenađen koliko dobro Kate je prikovan za nju velika fotografija Sesh. Neko joj daje jako, jako dobar savjet.

load...

Savjet koji nas obični samo može naučiti iz previše.

Prije svega, moramo razgovarati kosu.

Ne mislim kuljati, ali to je jednostavno slavne, zar ne?

Sjajna, glatka, sjajna, obiman, tiho kaskadnim preko ramena. Nisam mogao više pisati pridjeva ali neću. Sve u svemu: čini li zaista cijeniti ogromnu moć dobrog staromodnog profesionalni udarac-suho, zar ne? Takav lijep paletu čišćenja nakon svih neposlušnu stvari sam što gledate u zadnje vrijeme.

Volio bih da ti kažem koliko bi mogao DIY ovaj izgled kod kuće, ali ja ću biti iskren: osim ako nisi baš vješt (što ja nisam, a ne na duge staze), ne znam da li je to moguće. Možda će vam doći blizu pomoću okrugle četke da se osuši kosu u rubrikama, podizanje od korijena, a zatim zaglađivanje niz otvor, lagano uvijanje na dnu. To je samo će biti malo nezgodno ponoviti da savršen, savršen talasa koji koketira preko jednog oka. Ili raskošnih talasi sa mekom, Flippy završava. I naravno, morate početi sa ludo zdravu kosu za početak. Tretman sjaj ne bi uzima za zlo, niti bi svjetlo serum za glatku kosu svuda ukrotiti flyaways. Oh, i pomaže ako ste crnka. Plavuša ne odražava svjetlost ni blizu kao dobro.

Vjerojatno lakše: ići da profesionalni udarac-out (ima tona po razumnim cijenama, feniranje barovi niču svuda oko nas, uključujući i Blown na dlake na Aveniji u Torontu i Blo lanac u KK i Ontario). A onda produžiti život:

load...

1. Postavlja svoj frizer neće koristiti bilo koji proizvod osim ako apsolutno potrebno (jer oni imaju tendenciju da vagati kosu dolje i dati vam greasies brže).

2. Na drugom (i treći ili četvrti) dana, primjenjujući šampon za suvo pranje sa svojim korijenima (ali ne i dio linije).

3. Labavo ambalaža maramu oko kose kako bi ga zaštitili od postaje sve zbrkano dok spavate.

4. Ili, ako ne, spava na svili jastuk tako da vam kosa ne "tug." (To je odlično za sprečavanje bora san previše!)

Imate sve to? Dobro je. Sada ćemo razgovarati o šminka, što je apsolutno zračenja i vitrine jedan od najboljih poslova eyelining sam ikad vidio:

Ono što je super je da znaš da nosi šminku, ali ništa iskače na tebe, što je po mom mišljenju najbolje vrste šminke. Fokus je na mekim sive eyeliner oči dug (ali ne predugo) trepavice, a sjena skroz oko oka, nagovještaj rumenila i onda samo jasno sjaja. (Ona ima prilično velike zube za kraljevski, zar ne?)

Ali najbolji dio? Primijetit ćete da se obrve nisu uber dotjeran, barem ne na vrhu. Ovo je vrlo, vrlo mnogo, posebno brinete s tamnijim obrvama poput Kate I srce. Nisam siguran koliko dobro ja ću biti u mogućnosti da artikulira to, ali postoji samo nešto oštra kad dame sa ovim bojanje imati obrve koje su previše zakrivljeni, previše savršen na vrhu. Njihova lica početi da izgleda kao plastika. To je mnogo mlađi i svježiji mladoženja na donje samo i ostavili stvari pomalo neuredno (u roku od razloga naravno) na vrhu, kao što je ovdje. Ali i da ih ostavi na deblje strane. Ozbiljno-vjeruj mi za ovo.

Naravno, post na Kate Middleton ne bi bila potpuna bez pogled na prsten, a siguran sam da ste vidjeli do sada. Ali da li ste primetili nju manikir?

Opet: jednostavan, jednostavan, low-ključ u onome što izgleda kao jasan ili verrrry blijedo ružičaste nokte. NIJE francuski manikir, što bi bilo ljepljivo. (Žao mi je svakoga čitanja ko voli francuske manikure. Mislim, gdje sam se izgubio na francuskom bilo kada su ljudi počeli da ih rade na svojim nogama. Ne ne ne.)

Kada razmišljam o tome, međutim, ova nijansa je stvarno jedina opcija da ide s takvim sjajnim plavim bling. Da ne izgleda nekako nije u redu sa crvene ili tupe ili korala. Ili bilo stvarnih boja? Nadam se da ne postane problem za Kate da joj je manikura izbori su sada jako ograničen.

Pa, reci mi.

Šta mislite o Miss Middleton-joj je kosa, šminka i manikir odgovarajuće regal? Mislite li da Diana će odobriti? Mislite li da William treba Whitestrips?

load...