Vijesti

Najbolji tatoo dizajn Maori - naš top 10

Najbolji tatoo dizajn Maori - naš top 10

Tetoviranje je jedan trend koji je uvek uzimao modni svijet oluja. Stil, završiti, a osnovi znači tetovaža nosi učinili su ovaj modi je razbijanje hit među ljudima. Iako sam ne razumijem kako ljudi mogu tolerirati bol uzimajući tetovirane, nagovještaja misterija tetovaže prikazan život mi je uvek zainteresovan.

Maori, pionir po Maori plemena Polinezije je tetovaža kulture Novog Zelanda. Čak i kapetan James Cook, veliki britanski istraživač je zaintrigirao Maori tetovaže i popularizirao ih.

U slučaju da se dogodi da se taj pojedinac čiji je jedan od glavnih strasti leži u uzimajući potpisan, a onda gle i pročitajte na! Trendy Maori istetovira samo za Vas!

load...

1. Marquesas Cross Maori tetovaža:

Marquesas Cross je popularan Maori simbol. To označava ravnotežu između elemenata i harmonije.

U redu. Stavljanje povijest na stranu, idemo na stvarnim stvar.

Ovo će biti jedan sjajan izbor u slučaju da želite sportu tradicionalnom stilu. Naravno, ništa kao da je trag tradicije pomiješana s hir!

Usput, nadam se da nisi tenderfoot!

2. Spear Šef Maori tetovaža:

Kao što samo ime govori, ova tetovaža govori o hrabrosti i snage. Oni zamršene linije i obrazac su nešto vaše oči jednostavno ne mogu odoljeti. Svaki od njih je simboličan za određenu karakteristiku.

load...

Ako zaista želite da se needled sa ovim zamršenim tat, onda bi trebalo učiniti odmah!

3. Ocean Maori tetovaža:

Za neke ljude, okean znači smrt. I za neke druge, to znači da je svijet izvan nje. Ali, šta god to znači za vas, mogu vam garantirati jednu stvar. Ovaj lijepo dizajnirani tat će izgledati upadljivo neverovatno.

4. Sunce Maori tetovaža:

Liderstvo, bogatstvo i sjaj; to je ono što ova boja predstavlja. I jednostavan ali upečatljiv izgled je ono što zrači.

5. Shark Zubi Maori tetovaža:

Među polinezijski tetovaže, "morski pas zubi" je jedan od najznačajnijih riba simbola. Ovaj stil predstavlja hrabrost i smjernice.

Dakle, ako želite da se vijoriti utrobu i odvažan, samo tac ga!

6. Cvijet Maori tetovaža:

A tetovaža stil koji zahtijeva ozbiljan napor s vaše strane da ostanu i dalje kako bi se izbjeglo Airbrushing (u slučaju da ste uzimajući ovaj prekrasan dizajn needled na osjetljive dio svog tijela).

Ovo tetovaža je mešavinu prilično malo cvet omeđena prekrasnim plemenske obrasce. Najbolji izbor u slučaju da želite da pokažete svoju boju na svoj voljeni!

7. Lica Maori tetovaža:

Suprotno onome što samo ime govori, to se nije dizajniran na licu. Ova tetovaža lice nalik ima jak izraz i duboku emociju. Ne samo ovozemaljske lica, već dinamičan lik praćen sa upadljivim dizajnom koji čine čitav tetovaža moćan.

8. Maori Hand Tattoo:

Ako imate sklonost za jednostavan ali elegantan dizajn na ruke, a zatim biste trebali ići za ove predivne Maori boje. Oboje su čiste i sofisticirane i ne ne vam dati elegantan izgled!

9. Maori tetovaža na leđima:

Imate li dobro zategnut mišićne nazad? Onda je ovo Maori tetovaža je tailor made za vas! Ovaj živopisni dizajn daje svoj tattoo umjetnika priliku da iskoristi svoj glačala u svom najboljem!

10. Star Maori tetovaža:

Zvijezde su jedan od najčešće izabrani dizajna u Maori tetovaže. To može varirati od jednostavnog zvijezde sa jednobojne ili dizajn multi-zvijezda sa mnogo boja. Izbor je od osobe koja ga nosi!

Eto! Neki od najvažnijih stilski potpisao dizajna dolazi direktno iz glačala tetovažu umjetnika.

Kad dobiješ tetovažu?

load...