Vijesti

Najbolji Small Rangoli dizajni - naši top 10

Najbolji Small Rangoli dizajni - naši top 10

Rangoli dizajni izgledaju odlično u svakoj prilici, ali ponekad možda nećemo imati vremena potrebno da ih rade. Dakle, ono što je rješenje?

Mali projekti Rangoli dolaze u našu spašavanja - oni uzeti vrlo manje vremena i vještina da bi privukli. Pa šta čekamo? Ovdje su top 10 malih rangolis za vas da pokušate:

1. Ovaj mali, ali prekrasna rangoli je savršen za bilo koje vjerske i povoljan funkciju. Samo volimo koliko je jednostavno to učiniti. Je 'Om' znak u sredini izgleda odlično zbog kontrastne pozadine žute.

load...

2. Ovaj mali šareni dizajn izgleda vrlo lijepo i za vjerske i casual prigode. Prekrasne niz boja koje se koriste da ga ponovo čini da izgleda jedinstveno. Boje napraviti tako Apt za holi. U Diyas čine još ljepšim.

3. Ovaj mali rangoli se može učiniti čak i na najmanjim mjestima i potreba vrlo manje iskustva da rade. Boje izgledaju predivno. Dizajn ima male detalje, ali oni ne moraju biti savršeni. Volimo jednostavan cvjetni uzorak i svijetle boje.

load...

4. Ovaj strašan dizajn je za one koji imaju malo prakse sa čl. Postoji mnogo boja koje se koriste u ovom dizajnu. Tu je i malo sjenčanja u dizajnu previše. Ali ovaj dizajn previše se može učiniti u bilo kojem području u kući i da će uzeti manje vremena od ekstravagantnog dizajna te vidim svaki dan.

5. Ova svijetle boje, rangoli čini prilično prekrasan jedan od malih rangoli obrasce koji su jednostavni i cvjetne učiniti bilo koji dan. Boje privlače posmatrača. Dizajn je jednostavan cvjetni uzorak i potrebno vrlo manje sposobnosti da postigne.

6. Ovaj mali i lako uraditi rangoli je savršen za svakoga da radi. Čak i vaša djeca će volite da radite ovih dizajna kod kuće. Koristite boje ili latica da ponovo ovaj izgled po želji. Boje se ovdje koristi su prilično svijetle i kontrastu sa žuta, ljubičasta, bijela zelena i roza

7. Ovaj svijetle rangoli looksquite pažnju traži sa svijetle nijanse žute zelene naranče. Dizajn je jednostavan kolo rangoli ali ima mnogo detalja u njemu. Ali, ovaj dizajn je spremna za sve prigode. Glavna atrakcija je dizajn Ganesha u sredini, a Diyas navikli na to ukrašavanje.

8. Ovo je vrlo jednostavan izbor rangoli dizajna mali sa ne mnogo najsitnije detalje. Volimo Nadan se na to dati svijetle efekt. Boje se koriste su vrlo svijetle i kontrastu sa ružičastim i ljubičastim kao glavni boja. Ovaj dizajn se može učiniti čak i na najmanje prostore.

9. Ovaj mali rangoli kolam je malo složeniji nego ostatak i boje koje se koriste su prilično kontrast i svijetle. Svijetle plave, zelene, nebo plavo, narančasta i bijela graniči daje dobru definiciju na Rangoli. Ovo Rangoli izgleda prilično za Holi, kao i Diwali.

10. Ovaj dizajn je najjednostavniji od svih malih rangoli dizajna u. Boje koje se koriste su prilično jednostavne i nisu previše bistar pa se to može uraditi u svakoj prilici. Biti mali Rangoli, potrebno je sasvim zanemariva količina vremena, kao i stručnost. Beli graniči dodaje više definicija za dizajn

Pa, koji to pokušavaju učiniti prvi?

load...