Vijesti

Best Bull tetovaže - naš top 10

Best Bull tetovaže - naš top 10

Bull tetovaže su simbol snage i moći. Oni također predstavljaju odlučnost i jedan uma. Bikovi su vrlo svirepe stvorenja i nakon što je jedan istetoviran na tijelu će pokazati svoju snagu, snagu i odlučnost. Oni su također divan stil izjavu. Ispod su nekoliko prijedloga bik tetovaža koje mogu uzeti u obzir za svoj sljedeći tetovaža.

1. Cijelog tijela Bull Tattoo:

Mogao si istetovirati cijelo tijelo bika na ruke. Iako bikovi su uglavnom tvrdoglavi životinje mogu se tumačiti kao jedan uma životinje.

2. Bull Šef Tattoo:

Možete imati bika glavu istetoviran na leđima, torzo, ili na ruke. To će izgledati sjajno. Oni su divni tetovaže koje podsjećaju snage i odlučnosti.

3. Ukroćena Bull Tattoo:

A pitome bik je simbol moći koja se ne koristi za ugrožavati druge. To pokazuje da ste sigurni osoba koja je svjesna svoje snage, ali ne koriste da naudi ili ponižava druge. Mogao si istetovira pitoma bik na ruke, butina ili nazad i dodati boju na njega.

load...

4. Angry Bull Tattoo:

Ljutiti bik predstavlja žestinom. On predstavlja svoj odlučnost i da će učiniti sve što odlučiš. Mogao bi da je istetoviranu na leđima ili torzo. Mogli ste butinu tetovirane. Dodavanje boje za tetovažu će da izgleda realno.

5. Bull ornamentima Tattoo:

Možete imati bika tetovirane s ornamentima kao nosu kroz svoje dvije nozdrve ili zvoni na rog. To bi dodati vrlo umjetnički dodir za tetovažu i da će ga izdvajaju. Također se može dodati boje za tetovažu kako bi izgledao živ i živahan.

load...

6. Bull sa Krilima Tattoo:

A bik sa krilima će biti veoma divan tetovaža imati. To će izgledati velika i veličanstvena. Možete dodati boje da ga i specijalne efekte, poput mišića da bi tetovaža izgled život poput.

7. Bull sa Landscape Tattoo:

Mogli ste nacrtati bika sa pejzaž okolo kao travnata površina sa vodenim tijelo oko. Ovo će ukloniti žestinu koja je uglavnom povezana sa tetovažom. To bi također napraviti lijepu sliku koja može biti tema rasprave.

8. Human sa Bull Šef Tattoo:

Možete imati ljudsko istetovirana sa glavom bika. Ljudski može biti ratnik stoji sa kopljem ili nekog drugog oružja. Ovo će dodati plemenske dodir sa svojim tetovaža i čine ga izgledaju drugačije. Dodavanje boje će uljepšati tetovažu.

9. Black and White Outline Bull Tattoo:

Možete imati crno-beli navedene bika. To bi bilo posebno velika ako želite minimalistički tetovažu. Tetovaže mogu biti od žestoke ili pitoma bika. Ova tetovaža će biti umjetnički i savršen.

10. Obojeni Bull Tattoo:

Možete imati bik tetovirane u boji. Tetovaža može imati dodira plave, zelene, žute ili bijele. Tetovaža će izgledati divno i jedinstven.

Tetovaže može biti lako utjecaja, dajte tetovaža ideja dovoljno vremena prije nego što popraviti na njemu.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

load...