Vijesti

Najbolji orao tetovaže - naš top 10

Najbolji orao tetovaže - naš top 10

Eagle je najduži životni ptica sa životni vijek od 70 godina. Međutim, da žive tako dugo, orao mora proći kroz bolan proces ponovnog rođenja, kada se ispostavilo 40. Ovaj proces uključuje razbijanje kljunu protiv vrlo visok planinski vrh, a zatim čerupanje kandžama i perje sa svojim novim kljunom. Proces, iako bolna, omogućuje da proširi svoj život za 30 godina. Stoga dobijanje Eagle potpisali bi bio veliki koncept tetovažu.

10 najboljih Eagle tetovaže

1. Ćelav orao tetovaža:

Orlove imaju Snow White glave koji jet crne tijela. To je ujedno i nacionalna ptica Sjedinjenih Američkih Država. Oni su veličanstveni i strahopoštovanje upečatljive ptica koje su odlične body art subjekata. Ovo je sjajna izbor svih orao tetovaža dizajne u.

2. Eagle sede na drvetu:

Eagles smuđ se na najvišim planinama i grane. Oni nikada pristati na osrednji visine. Tetovaža orla smešten na grani ili litice bi simboliziraju vašoj moći da odbije osrednjost i težiti izvrsnosti.

load...

3. Eagle spreman da uhvati svoj plijen:

Orao generalno uleće dole i uhvati svoj plijen. To se radi sa ogromnom brzinom i je akcija koja će simbol posebno značenje kada tetovirane. To bi simboliziraju moć da jurim snove sa brzinom i odlučnošću.

4. Eagle u letu:

Orlovi lete vrlo blizu nebu. Oni izgledaju veličanstveno kada je u letu. To je razlog zašto Potpisivanjem orao u letu, posebno na rebra ili nazad bi velika tetovaža.

5. Orlovo pero tetovaža:

Od orao leti veća od normalne ptica, gotovo blizu neba, smatra se da nađe orlovo pero je znak od Boga i znak dobre sreće. U mnoga plemena, orao pero je uručio one koji su nastupali ekstremne djela hrabrosti. Ovo je tako velika tetovaža imati jer predstavlja mnogo više nego samo ljepotu.

load...

6. Orao u lovu:

Eagles uglavnom jedu zmije, zečevi, vjeverice, ribe i guštera. Orao je vrlo brz lovac. Ovaj aspekt orla je zaista divljenja i nešto vrijedno tetoviranje. Orao u lovu bi simbolizuju jedan uma i svirepost.

7. Eagle tetovaža očima:

Eagles imaju vrlo oštar vid; oko 4 do 8 puta veću od ljudskog. Ovo je vrlo posebna karakteristika čini veliki tetovaža temu. Tetovaža može biti potpisan na mnogo različitih načina. Jedan takav način bi bio da se mastilom bočni profil orla sa kojima se suočava svoje oči naprijed. Još jedna bi bila da se boje oka na takav način da se gleda u gledaoca.

8. Tribal orao tetovaža:

Orao tetovaža može biti potpisan na različite načine. Jedan od vrlo inovativan način je da se plemenskim tematske orao tetovaže. Plemenski dizajn može biti jednostavan ili vrlo složene. Tribal tetovaže izgledaju najbolje kada je potpisao u crnoj boji.

9. Potpuno obojeni orao tetovaža:

Orao u svim svojim bojama će biti savršen tetovaža ideju. To donosi jarke i smislene tetovaža.

10. Orao bitka tetovaža:

Eagles su veličanstveni i divlji ptica. Bitka između dva orla bi žestoka i odlučniju borbu jer i ptice će biti jednako odgovara na vlasti. Takva borba scena bi bila velika dizajn tetovaža.

Planiraš li dobiti jednu od ovih orao tetovaža dizajne? Javite nam!

Pronaći više fascinantno tetovaža umjetnosti i odabrati najbolju ideju za vas.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...