Vijesti

10 veoma slatkih dizajnera za decu

10 veoma slatkih dizajnera za decu

Djeca su utjelovljenje nevinosti i života. Kao što smo starimo, smatramo stidljiv i samo svestan da se slobodno izražavaju, nešto što deca nisu svjesni još. Takva živahnost i boja je dodatno poboljšan kada dijete dobije tetovažu.

The Best Tattoos Za djecu

Evo, navedenih u nastavku su nekoliko popularnih tetovaža dizajne za djecu.

1. Butterfly tattoo:

Butterfly tetovaže su odlična ideja za djecu. Mnogo boja i inovacija može se dodati tetovažu da bi izgledalo prilično i šarmantan. Malo dodiruje kao zvezde na krilima bi bio umjetnički i kreativni dodir. Leptir tetovaža za sebe djecu može biti eksploziju boja i šarm.

load...

2. Hello Kitty tetovaža:

Hello Kitty je kreiran od strane japanske kompanije i prvi put pojavio 1974. Godine, tijekom godina prerastao u globalni marketing fenomen i je lik da je svaka druga osoba zna. Ona je ženski bob rep mačka sa roze luk. A vrlo živo tetovaža ideja, Hello Kitty je najdivnija karakter mastila na dijete.

3. Tweety ptica tetovaža:

Tweety ptica je animirani žute kanarince iz Loony Tunes crtani serije. Njegovo ime je izvedeno iz riječi draga i zaista je vrlo slatka tetovaža imati. Njegova svijetle boje imaju energičan i magnetska kvaliteta o njima i mogu biti velike tetovaže za djecu.

4. Winnie the Pooh tetovaža:

Winnie the Pooh je dobio žuti umiljata medvjeda koji nosi crvenu majicu i voli med. On je govorio medvjed koji živi u šumi sa svojim prijateljima životinjama i provodi svoj dan uz zabavu i veselje. Winnie je svaki klinac fantazija. On simbolizira savršenom svijetu, gdje mašta može pokrenuti divlje i to je možda i zbog toga je veliki mastilo temu.

load...

5. Ariel tetovaža:

Ariel je vodeću ulogu u The Little Mermaid, bajka Hansa Christiana Andersena. Kada Disney prilagođen ovom bajku su došli na divan portret Ariel, koji je prikazan kao fun loving sirena sa crvenom kosom i pogledom na zeleni rep. Ona bi tetovaža ideja koje bi simbolizuju bezbrižan i vrsta prirode.

6. Bugs Bunny tetovaža:

"Šta ima, doktore?" Ova fraza je trenutna podsjetnik karaktera Loony Tunes koji je doveo jede šargarepu ponovo u modi. Prikazan sa šiljiti ušima i dugim brkovima, Bugs Bunny je ne samo divan na papiru i televiziji, ali koža previše.

7. Hearts tetovaža:

Srca su lako i slatko. Oni su najbolji tetovaže za malu djecu, jer oni opisuju jednostavnost, kao i sve čiste ljubavi. Srca mogu biti u boji ili dati 3D efekte. Postoje razne varijacije koje bi se moglo igrati sa kada je u pitanju srce tetovaža.

8. Mickey Mouse i Minnie Mouse tetovaža:

Mickey i Minnie su najslađe crtani par. Tetovaža može biti samo obris glave. Ova ideja treba da se izvrši s crnom tintom da ga dati potrebnu savršen učinak.

9. Unicorn tetovaža:

Jednorozi su zabavne, slatka i šareni. Oni nude svijet mašte. Ove mitski likovi su povezani sa pričama o magiji i raskoš. To je razlog zašto bi oni imaju tendenciju da maštu djeteta savršeno.

10. Stars tatoo:

Jedna od prvih stvari koje učimo na likovnom je kako nacrtati pet poena zvijezde. Oni su lako povući i prilično izgleda i kada je u pitanju izbor tetovaže za djecu, ove dvije osobine su svi jedno potreba u potencijalnim dizajna.

Pronaći više zanimljivih dizajna tetoviranje u ovom tetovaža galeriji.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...