Vijesti

Najbolji dizajneri za spider tetovaže - naš top 10

Najbolji dizajneri za spider tetovaže - naš top 10

Body art ima za cilj da se diferenciraju i brendirati vaše tijelo na jedinstven način. To je oblik zahvalnosti za art. Tetovaže mogu biti izrađene od različitih koncepata i ideja. Spider tetovaže imaju različite značenja od kojih je većina vezana za smrt ili koji izdržavaju zatvorske kazne.

The Best Spider Tattoo Designs

Evo deset pauk tetovaža dizajne koji su vrlo zanimljivo zaviriti u.

1. Pauk sa lobanjom tetovaža:

Spider tetovaže imaju nešto gothic strana za njih. Jedan pauk tetovaža ideja je da lobanje sa pauka tijelo. Tetovaža će izgledati smrtonosno i za nijansu zastrašujuće, ali u isto vrijeme interesantna i divlje drugačije.

load...

2. Pauk visi sa web:

A pauk visi sa web bi veliki pauk tetovažu. Tetovaža mogla biti u potpunosti sa dodirima sive ili crne i da će najbolje izgledati kada utisnut na ruci.

3. Broj paukova:

Ako je jedan pauk čini minimalistički, mogli mastilo broj pauka puzeći se različite dijelove tijela kao što su vrat, ruke, leđa, torzo ili nogu. Tetovaže može biti izrađen u crno i pauci mogu biti domaće pauk vrste ili neznatno više otrovne.

4. Šarene pauk tetovaža:

Pauci se doživljavaju kao crno i strašno stvorenja da treba kloni. Šareni pauk donosi različite aspekte ovog stvorenje.

load...

5. Spiderman Spider tetovaža:

Spiderman je vrlo dobro poznat lik. Oba stripa i prilagođen filmu su vrlo popularni. Osnovni parceli boravi na mlada osoba koja je ugrizao pauk i dobiti superheroj moći. Mogao si istetovirati pauk iz odijelo ovog superheroj nosi ili istetovirati sama odijelo preko grudi.

6. Spider sa dice:

Tetovaže su trebala biti dekorativne, umjetničke i inovativan. Pauk sa par kockica pokriva sve ove aspekte i čini tetovaža zaista vrijedi mastilo.

7. Tribal dizajn pauk:

A plemenski pauk tattoo design je u crno-bijeloj bi bio jako lijep način da ukrasite svoje telo. Plemenski dizajn će ukloniti žestinu pauka i napraviti tetovažu izgledaju prijateljski i dekorativne umjesto zastrašujuće i opasno.

8. Pauk penje uz vrat:

Pauci obično poludi ljude. Pauk puzanje nečiji vrat bi bio zanimljiv tetovaža, kao i razgovor starter. Jedina mana ovog tetovaža je možda postoji nekoliko ljudi koji bi mogli to pogrešno protumačiti kao pravi pauk i pokušati ga isključiti prekidač vrat.

9. Pauk u svojoj web:

A pauk vrti vlastite web-u. Pauk unutar web može predstavljati pojedinac je svjestan činjenice da mora da napravi svoj izbor i ne može kriviti druge za one koji idu naopako. Drugim riječima osoba je odgovorna za izradu svoje izbore u životu, bilo dobro ili loše.

10. 3D paukova:

3D je novu tehniku ​​tetoviranja koja dodaje 3 dimenzionalnu aspekt tetovažu koja je ranije ograničena na samo 2 dimenzije. 3 dimenzionalni aspekti donose visinu, dubinu i širinu tetovaža, što ga čini izgledaju realno i opipljivo.

Pronaći više fascinantno tetovaža umjetnosti i odabrati najbolju ideju za vas.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...