Vijesti

12 Modeli koji su pretvorili Bollywoodske glumice!

12 Modeli koji su pretvorili Bollywoodske glumice!

To je mnogo potrebno da hoda rampe s pukom povjerenje i perjanica. Održavanje hot bod da je čitav narod može žude za nije stvar šala. Osećam se užasno kad ljudi odmah desno od modela koji su se pretvorili u glumica. Njihova logika: Ona je model, ona sigurno ne može djelovati! Ali, koji je rekao da je veličina nula cifra je sve što se model može mahati. Radije bih reći takvim ljudima da sigurno može učiniti sve - izgledaju sjajno, održavaju tople i fit tijelo i djelovati briljantno kao dobro.

Vlastite model postao glumica u Bollywood pokazali su ovaj put teorije i ponovo. Ja ozbiljno uzeti luk na ove dame koje mogu uspješno igrati toliko uloge. Oni su dokazali svijetu da modeli su mnogo više nego samo svoje gotovo savršeno tela.

Zato sam odlučio da posvetim ovu poruku svim lijepim modelima koji su vladali našim srcima i Bollywood grafikoni previše u oba ulogama.

12 Prekrasna Modeli koji se pretvorio u Uspješno Bollywood Glumice:

Ovdje je veliki popis modela koji je postao glumice naše vrlo vlastiti B-Grad.

1. Aishwariya Rai:

Čak mi i ne treba da predstavimo naše Ex-Miss svijeta, Aishwarya Rai. Te divne oči, da zapanjujući ljepota učiniti mnogo više nego samo napraviti da izgleda dobro. Ova dama je jedan od najljepših modela na svijetu i jedan od najboljih glumica koja Anime ima, čak i danas! Ona je ujedno jedan od rijetkih Bollywood glumica da je djelovao u holivudskim filmovima.

load...

2. Bipasha Basu:

Naš sopstveni Bong bomba Bipasha Basu mogu dobiti svakog muškarca idu slaba na koljenima. Njen super senzualna izgled i tijelo je savršeno upotpunjen njenim prirodnim glumačke sposobnosti. Vjerovati je da vam udvarati svaki put da li je ona hoda rampe ili djeluje u filmu.

3. Deepika Padukone:

Deepika Padukone je jedan od rijetkih modela koji je postao glumice koje mogu zaslepiti bilo koje odijelo, doslovno. Očigledno je predivno zapanjujući. Ali ono što je čini još atraktivnijom je njezin prirodni glumačko umeće. Ona je s pravom trenutni favorit nacije!

4. Dia Mirza:

Dia Mirza se pitam da li je napravljen od voska! To savršeno tijelo, besprijekoran kože i graciozan ličnost čini joj šarmantan. Ona je također poznata po svojoj sposobnosti donošenja bilo koji znak izgleda stvarno ekranu.

load...

5. Katrina Kaif:

Katrina Kaif je babydoll izgled da joj izgledaju slatko i prilično istovremeno. Ljepotu ne vjeruje u dodavanju previše drame ni njen izgled ili njene glume. Ona je dala neke od hitovima za industriju i fanove da je volim više.

6. Anushka Sharma:

Anushka Sharma je savršen teen idola. Ona predstavlja mlade zemlje. Uloga joj je 'Bindaas' ekranu nisu ništa drugo nego produžetak samu sebe van ekrana. Vjerovati je da rock bilo ruho. Ona je redefinirao novi cool i seksi. Ona je čak i volio za svoje muke glumačke sposobnosti i jednostavan za nošenje stilu.

7. Lara Dutta:

Lara Dutta, naš vrlo vlastiti sparno ljepote, je jedan od onih rijetkih modela koji je postao glumice da je zaradio odlične kritike publike. Ona sigurno zna kako da donose eleganciju svojim izgledom. Ali ono što ona radi još bolje je dovesti u poziciji da svaki lik svira na ekranu.

8. Neha Dhupia:

Neha Dhupia je poznata po svojoj podebljano avatar, na terenu i van pozornice. Ona dazes publiku sa svojom glumom vještine iu glavnom toku i van potok kino. Dama također zna kako da rock rampu sa njuh i elan. Ova lijepa model čini više od pravde znakova njom na ekranu te je također osvojio mnoga srca. Unutar i izvan industrije.

9. Preity Zinta:

Naša divna jamicama ljepota je uvijek bila vesela i iskren i na ekranu i van ekrana. Preity Zinta je sladak osmijeh samo dodaje više šarma da je osobnost i izgled. Ona je iskusni glumica koja nam je dala dosta hitova vrijedan pamćenja. Ne bi mi smetalo gledao njene filmove iznova i iznova. Hoćeš li?!

10. Priyanka Chopra:

Šta da kažemo o našim Priyanka Chopra. Ona je kuća talenta - veliki zgodna, zapanjujuće dobra glumica i jednako talentirani pjevač. Ako i dalje osjećati modeli ne mogu djelovati, ići gledati jedan od njenih filmova!

11. Sushmita Sen:

Sushmita Sen, naš Ex-Miss Universe je savršen spoj ljepote sa mozgom. Vjerovati je da upaliti svakom okruženju s tim blistavim osmijehom. Njeno vesela prisustvo i dospjele prikazivanju likova što je čini jednom od mojih omiljenih modela postao glumica.

12. Zeenat Aman:

Stari je zlato - Zenat Aman dokazuje govori istina i kako! Dama je svaki mladić staze za svoj novac s njom zapanjujuće senzualnu izgled i super uvjeren glumačke sposobnosti. Po mom mišljenju, ona to radi i danas, ali s više milosti sada. Došla je u industriji u vrijeme kada koža šou je stvarno velika stvar, ali je dama uvek napravio da izgleda otmjeno, nikada nije jeftino.

Siguran sam da nakon čitanja ovog članka; vaše mišljenje mora su se promijenile. Modeli sigurni da glumi. Ove Bollywood dame la milijune srca i da su priznanje za svoj rad previše.

Recite nam koji od ovih dama je svoj omiljeni model postao glumica i zašto? Ostavite nam svoje komentare ispod i javite nam kako vam se sviđa ovaj članak.

load...