Vijesti

Najbolji Peacock Rangoli dizajni - naši top 10

Najbolji Peacock Rangoli dizajni - naši top 10

Indija nacionalna ptica, Peacock je najpoznatiji po svojim jarke i šarene perje sastoji se od plave, zelene, žute, itd To je prekrasan prizor kada Peacock drži svoje perje u sreći. Mi Indijanci uzeli inspiraciju za generacije iz ove prekrasne ptice, a to se može vidjeti ogleda u našem Rangolis.

Peacock Rangoli Designs

Ovdje smo izdvojili neke od najboljih Rangoli dizajn inspirisan Peacocks. Znamo da mnogi od vas nisu baš navikli na što Rangoli, tako da smo uključeni nekoliko jednostavnih one kao dobro.

1. Ovo je vrlo lijep dizajn paun rangoli sa šarenim sliku Peacock vrši na bijeloj pozadini. Volimo kontrast boja stvorio. Dizajna se obavljaju vrlo lijepo i nemaju mnogo detalja. Tako je i sa malo prakse, možete lako učiniti ovaj dizajn.

load...

2. Ovo je više šareni dizajn od prve. Svijetle i jarkim bojama ovdje koristiti kao žuta, roze, zelene i plave čine ovaj vrlo poseban. Dizajn je prilično ekstravagantan i da će morati dobro vještine da se je uspio ovako. Posebnost ovdje su čelične posude ispunjene cvijećem.

3. Evo lijepe i šarene od rangoli paun dizajn sa svijetlim bojama. Svijetle plavo ovdje koristi čini izgledaju prilično jedinstven i svijetle. Radim ovaj stil Rangoli sigurno ćete dobiti hrpe komplimente. Volimo jedinstveni stil dizajna previše.

load...

4. Ovaj dizajn je svijetla, ali bijele dizajna na granicama čine ga vrlo trijezan. Dizajn je vrlo pogodan za svaku kuću funkcije i da će izgledati prilično prekrasna sa svojim jarkim bojama. Svijetle kontrastne boje ovdje koristi se lijepo koriste.

5. Ovo je jedan prekrasan dizajn rangoli prikazuju lijepo šarene perje. Ovaj dizajn je jednostavan, ali će pokriti veliku površinu. Ovaj dizajn se može učiniti u bilo ugao kuće i to će vam sigurno dobiti puno komplimenata.

6. Ovo je jedna varijacija iznad jedne. Upotreba boja se razlikuje od gore i ovdje vidimo više od naranče, kraljevsko plave i ljubičaste. Glavna atrakcija ovdje su prekrasne perje ponovno s boja i stvarnog cvijet se koristi na grani.

7. Dakle, sve vas tu koji razmišljaju ovi dizajni su put pored njihove izgradnje sposobnosti možemo predstaviti ovaj dizajn koji je tako jednostavno čak i one sa minimalnom stručnost će biti u stanju da to uradi. Ovaj dizajn koristi svijetle boje, ali ne bilo kakve složene dizajne. Ovo je još jedan od favorita u rangoli dizajn pauna.

8. Pa, ovo je jedinstvena rangoli paun. Svijetle žute baze i plavi paun tijelo izgleda da kontrast jedni druge. Ovaj dizajn koristi mnogo detalja koji će biti previše teško za novi umjetnik, ali mi jednostavno vole drugačiji način su predstavljene perje i volimo ruže koristi kao vanjski granice kao dobro.

9. Ovdje vidimo dva pauna dizajna učinio okrenuti jedni prema drugima. Perje su završili sa detaljima i cijeli back drop se čuva vrlo svijetao i lijep. Granica se radi s bijelim cvijećem u kontrastu sa svijetlim bojama koristi. Ovo je također savršen izbor da se modfied uz dodatak Diyas kao jedan od pauna rangoli dizajna za Diwali.

10. Ovo je vrlo svijetao zaista i to je uglavnom zbog korištenja vrlo šarene nijanse kao što su zelene i plave. Ali, za razliku od većine šarene rangoli dizajna u ovoj kolekciji, perje se ne rade s velikim detaljima što ga čini vrlo lako za početnika pokušati.

Koja je tvoja omiljena među tim? Javite nam u komentarima ispod.

load...