Vijesti

10 Fascinantni dizajneri za tetovažu sirene

10 Fascinantni dizajneri za tetovažu sirene

Tetovaže su jedinstven način uvažavanje umjetnosti. Oni izražavaju ljubav prema umetnosti kroz tijelo. Tetovaže može imati vrlo lično značenje za pojedinca je potpisan na. To je, međutim, nije obavezno za tetovaže da zadržite bilo specifično značenje. Pojedinac može dobiti tetovažu samo zato što je on ili ona voli određeni dizajn. Isto važi i za sirena inspiriran tetovaža dizajne za žene. Evo deset takvih sirena tetovaža dizajn ideje.

Sirena Tattoo Designs za žene

1. Crtani sirena tetovaža:

Ako želite da dodate animirani zaokret sirena, crtani film sirena tetovaža bi bila slatka opcija. Ovo je jedan od sirena tetovaža dizajne može biti potpisan u crno-bijeloj ili čak i sa dozom boje da ga umjetnički izgled.

load...

2. Mermaid na tetovažu stijenama:

Sirene su prvobitno u odnosu na 'sirene', termin koji se koristi za opisivanje zanosno prekrasna stvorenja s melodičnim glasovima koji se koriste za mame mornare u propast. Oni su se bojali i smatra opasnim i nemilosrdan. A sirena sjedi na stijeni u sred okeana drži kostur će biti vrlo skloni zastupljenost sirene i legende obuhvaćale su.

3. Sirena kostur tetovaža:

Kostur sirene istetoviran na leđima ili na stranu nečije tijelo će izgledati i jedinstven i fantastičan.

4. Tribal sirena tetovaža:

A tribal tattoo potpisan u crnoj bi izgledala predivno, posebno kada je sirena. Tetovaža mogao biti potpisan na bedrima, donjeg dijela leđa ili ruku.

5. Sirena među jato riba tetovaža:

A sirena je stvorenje na more. Ona živi među morske flore i faune. To je razlog zašto jata riba koja okružuje sirena bi odgovarajući sirena tetovažu. Riba može biti bilo koje boje; crvena riba će simbolizirati žestinom dok plave ili zelene bi simbolizuju živosti i energije.

load...

6. Ariel tetovaža:

Ariel je sirena iz filma 'Mala sirena' iz 1989. Godine. Film je baziran na bajci istog imena danskog autora Hans Christian Andersen. S obzirom na uspjeh filma ovo živo animirani sirena sa crvenom kosom i pogledom na zeleni rep je sada dobro prepoznao Disney figura.

7. Crno-bijela sirena tetovaža:

Tetovaža potpisao u crno-bijeloj bi umjetnički još jednostavan. Tetovažu može biti bilo koje veličine i da ne bi bilo vrlo razmetljiv.

8. Akvarel sirena tetovaža:

A akvarel sirena Tattoo je tetovaža koji je dizajniran da izgleda kao akvarel slika. Za ljubitelje umjetnosti, ovo je divan tetovaža. Ovaj stil tetoviranja je jedinstven i izgleda apsolutno šarmantan. To omogućuje vaše tijelo da postane platno za veličanstven umjetnosti.

9. Sirena s leđima okrenut tetovažu:

A sirena je simbol ženske lepote. Potpisivanjem ovog izuzetno divno stvorenje sa leđima okrenut će obuhvatiti milost i eleganciju stvorenja. Mogao si ju je usred turbulentnog mora sa kosom leti na jednu stranu.

10. Apstraktna sirena tetovaža:

Apstraktne umjetnosti nije ograničen unutar granica. Predstavlja umjetničke slobode i kreativnosti. Potpisivanjem apstraktna sirena u boji će uhvatiti ljepotu ove umjetničke forme savršeno.

Pronaći više fascinantna tetovaža ideje za žene i odabrati najbolju ideju za vas.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...