Vijesti

Na raspolaganju su 10 najboljih mirisnih mirisa

Na raspolaganju su 10 najboljih mirisnih mirisa

Jeste li ikada pomislili da li postoji miris nafte koja može poslužiti kao divan parfem i činiti dobro za vaše zdravlje? Prije svega, možete li verovati ako postoji bilo kakav miris nafte koja dolazi s takvim prekrasnim kombinaciju? Vjerovali ili ne, postoji mnogo takvih ulja koje možete dati ugodan miris osim boljeg zdravlja. I ova poruka odnosi se na deset najboljih!

Jedva čekam da znaju više, zar ne? Zatim pročitajte na!

Neka nas pogledajte 10 najboljih mirisna ulja dostupan u Indiji:

1. Vjetar Song princ Matchabelli:

Ovo je tipičan cvjetni miris koji se obično vole žene. Pokrenut 1953. Godine, parfem ima lijep spoj različitih mirisa, uključujući estragon, mandarine, list naranče, korijander, bergamot, neroli i limuna. Po cijeni od INR 778, ovaj parfem ulje ima umirujuće jer ima prirodnih eteričnih ulja uklopljena u savršenoj ravnoteži.

load...

2. Dune Christian Dior:

Dune je simbol fantazije koji vam omogućava da pobjegne u zemlju snova gdje je ljepota, zajedno u miru. Pokrenut 1991. Godine, on je stvorio Nejla Barbir i gornje note ovog mirisa uključuju mandarine, aldehida, bergamota, lišajeva i Palisander, dok je srce bilješke vas podsjetiti na ruže, ylang-ylanga, jasmina, lišajeva i Wallflower. Ona se po cijeni od INR 1,999.

3. Noora ulje mirisa:

Noora je koncentriranim parfem ulje i ima lijepe cvjetne note. Uveo Al-Haramain Perfumes, miris je veoma ženstvena. Međutim, ljudi ja volim da ga nosi za umirujuće i umirujući učinak. To je dugotrajan i košta INR 1.425.

load...

4. Alyssa Ashley Musk od Alyssa Ashley:

Ova posebna formulacija ima spoj više od stotine mirisnih sastojaka u svijetu i uspješno izaziva duboku osjećaj senzualnosti i topline koja se toliko vole strastvene muškaraca i žena. Ona se po cijeni od INR 2, 632.

5. Kai Perfume Oil:

Opojan parfem ulje miris, Kai Perfume Oil ima spoj nekoliko eteričnih ulja. Možete jednostavno roll ga na ruci ili ispod pazuha kako bi se osigurala dugotrajna kompanija ovog mirisa. Ovaj parfem ulje je bez parabena, ftalata, sulfat, fosfat, a samim tim i 100% siguran. Ona se po cijeni od INR 2,975.

6. Balkis:

Pokrenula Al-Rehab, ovo koncentriranim parfem ulje je slobodan od alkohola i veoma je popularna. Iako jeftin, on je poznat po svojim visoke kvalitete. To je mješavina više eteričnih ulja i vole i muškarci i žene. Ona se po cijeni od INR 222.

7. Wild Honeysuckle Perfume Oil:

Wild Honeysuckle ili Lonicera periclymenum parfem ulje je sladak, suptilno i uplifting miris. To se u narodu koristi za meditaciju i aromaterapije. To je sastavni dio spa tretmani u mnogim dijelovima svijeta. Biti nadražujuće slobodno, bez alkohola i bez ftalata, to je sasvim sigurno na koži. Wild Honeysuckle mirisno ulje košta INR 319.

8. PMS Ease Synergy Blend eterično ulje:

Ovaj zemljani, voćni i cvjetni parfem ulje se tradicionalno koristi u mnogim istočnim zemljama da uravnoteži simptome PMS hormonske promjene kod žena. Parfem je mješavina tematskih eteričnih ulja koja pružaju trenutno olakšanje od vrućine, mučnina, grčevi, pa čak i raspoloženja, koje su ključne dijelove hormonske ciklusa kod žena. Ona se po cijeni od INR 573.

9. Choco mošus:

Choco Musk parfemu ulje je odličan parfem uveo Al-Rehab. Ova posebna vrsta orijentalni miris ima naznake vanilije. Ona ima prirodnu mješavinu nekoliko eteričnih ulja, uključujući sandalovina, amber, mliječne čokolade, cimeta, ruže, miro, začinske note i bijeli mošus. Ona se po cijeni od INR 260.

10. Young Living eterično ulje limuna:

Ovo eterično ulje može se uzeti interno jer je dobar izvor d-limonen, koji je poznat da se izgradi prirodni imunitet organizma. Svježina limuna ulje odmah promovira mentalnu jasnoću i energije, kao i osvježavajući miris zadržava na dugotrajan dugo. Ona se po cijeni od INR 864.

Možete birati bilo koji od ovih top parfema ulja i uživajte u dugotrajna mirisa i njegove zdravstvene koristi sve dan. Bilo da je to stranka ili samo za ured, te nikada neće dopustiti da se!

Da li znate za bilo koji miris nafte koja je u rangu s onima navedenih? Podijeliti s nama u komentarima ispod teksta!

load...