Vijesti

10 najboljih Lemon parfema koje će pokušati danas

10 najboljih Lemon parfema koje će pokušati danas

Ljeto dolazi uskoro i znaš da će dobiti super toplo i vlažno. Ali treba da prestane gleda i oseća dobro? Naravno da ne! Sada možete napraviti svoj ljetni opušten i osvježena sezonu jednostavno koristeći neke od najboljih proizvoda od limuna.

U to ime, bez odlaganja dalje, idemo dalje sa top deset limun parfema definitivno treba držati u domovima za vrućih ljetnih mjeseci! Čitajte!

1. Chanel No. 5 Eau Toilette:

U potrazi za neke dobre parfem ove ljetne sezone? Isprobajte ikad neverovatna i trendi Chanel br.9 Eau Toilette. Ovaj ima ukusan miris koji će voziti vaš suprug lud. Proizvod je vrlo dobre kvalitete i sadrži limuna koji dodaje polet za parfem. Ako niste probali, ti stvarno nisi eksperimentirao s parfemima.

load...

Cijena: $ 90

Gdje kupiti:

Http://shop.nordstrom.com/c/chanel-perfume

2. Lime Basil i mandarine Keln:

Produced by Jo Malone, ovaj parfem plete magičnu web za sebe. Ne samo da miriše senzualni, ali i vrlo elegantan! Ako želite mirisati kao boginja, ovo je proizvod morate kupiti. Sadrži dobrotu limete i mandarine uz malo bosiljka da daje lijep twist!

load...

Cijena: $ 69

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Jo-Malone-Basil-Mandarin-Cologne/dp/B002SQ2WDC/ref=sr_1_1?s=beautykeywords=lime+basil+and+mandarin

3. Limun parfemska voda u spreju:

The Lemon parfem sprej je pokrenut 2017. Godine, a je daleko najbolji cvjetni miris da se vidi. Idealan je za sve prilike i sadrži dobrotu jasmina, zumbula, muškatne kadulje i đurđevak. Miris je sočna, svježa i vrlo uplifting. Nema boljeg načina da miris sofisticirane od ovoga!

Cijena: $ 20

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/FRESH-Sugar-Lemon-Parfum-Spray/dp/B00GSRFDU6

4. Fresh Vanilla Lemon:

Produkcija Lemon Laboratories, ovaj proizvod miriše slatko i oštar. To je najbolje za ljetovanje i odmor i je nešto što morate probati barem jednom. Proizvod je idealan za vrućih ljetnih mjeseci. Dakle, ako je sezona je razlog tražite parfem, neka bude Fresh Vanilla Lemon

Cijena: $ 30

Gdje kupiti:

Http://www.sephora.com/fresh-vanilla-lemon-fragrance-P378905

5. Victoria Secret Lemon Escape parfem:

Začiniti datume i ostavili ga u strahopoštovanje sa svim novim i super seksi Victoria Secret Limun pobjeći. Sadrži dobrotu limuna i kokosa i proizvoda na bazi citrusa. Proizvod je odlične kvalitete i primamljiv zaista.

Cijena: $ 15

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Victorias-Secret-Lemon-Escape-Toilette/dp/B00C1S8MXQ/ref=sr_1_3?s=beautykeywords=lemon+perfume

6. Pacifica Malibu limuna Blossom Perfume:

Ovaj proizvod je nedavno nastala i ima lijepu miris zaista. Made in USA, to traje dugo vremena i je savršen za ljetne stranke. Ako volite provesti vrijeme na plaži, koristite ovaj mirisati kao princeza na obali. Aroma će dodati na svoju ljepotu zaista!

Cijena: $ 10.28

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Pacifica-Malibu-Lemon-Blossom-Perfume/dp/B003YCAOAW/ref=sr_1_6?s=beautykeywords=lemon+perfume

7. Loves Fresh Lemon parfem Dana:

Voli Fresh Limun je savršen za povremene upotrebu. Ako idete van s prijateljima ili jednostavno ide van da se neke namirnice, koristite ovaj parfem. To će vas miris ugodan i cool čak i za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci. Je uplifting miris limuna će oduševiti drugi oko vas sigurno.

Cijena: $ 30

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Loves-Fresh-Lemon-Dana-Women/dp/B00CQ1BTMY/ref=sr_1_5?s=beautykeywords=lemon+perfume

8. Limun sprej za tijelo:

Limun Body Spray doveo do vas Electric Lady sadrži dva grama ukupno. Ona vlaži kožu i daje vam to divno i lagan miris ste oduvijek željeli. To je parabena i dolazi s nula nuspojava. Daj ovo jedan šansu.

Cijena: $ 7 Gde Kupiti:

Http://www.amazon.com/Lemon-Body-Spray - 2 grama / dp / B005PFAI2U / ref = sr_1_45 e = beautykeywords = limun + parfem

9. Acqua Colonia đumbira i limuna kolonjska voda u spreju:

Ovaj miris limuna mogu koristiti i muškarci i žene. To je dugotrajan i dolazi s prekrasnim voćnim mirisom. Proizvod odražava ljubav za ljetne dane i vraća stare uspomene. Ovo je jedan proizvod koji će učiniti da se osećate nostalgičan.

Cijena: $ 39

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com - 4711-Acqua-Colonia-Ginger-Köln / dp / B00310X1IY / ref = sr_1_29 e = beautykeywords = limun + parfem

10. Bath and Body Works Lemon Summers Vanilla mirisa:

Ovaj proizvod sadrži dobrotu vanilije i slatkoće limuna. Ona ističe duh ljeta, pogotovo jer sadrži cvijeća poput orhideja, jasmin, i frezije. Ako želite da se osjećaju osvježena, nemojte probati ovaj put!

Cijena: $ 6

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Bath-Body-Works-Vanillas-Fragrance/dp/B003QMN6BO/ref=sr_1_9?s=beautykeywords=lemon+perfume

Otkrijte Magic limuna:

Pitate se zašto smo naglasili na limun toliko? To je zbog toga što limun je odličan za vaše tijelo, zdravlje i um. To vam nudi veliki broj prednosti. Da biste saznali više, pročitajte ovaj odjeljak!

  1. Limun sadrži vitamin C u izobilju da sprečava vaše tijelo od hladnoće, gripe i drugih infekcija (1). Ukratko, ona vas štiti od bolesti.
  2. Limun također mogu tretirati vrtoglavicu, mučninu i povraćanje. Prema nekim izvještajima, on sadrži kemijske zove Eri dicty Ol glikozida koji poboljšava sluh previše (2).
  3. Limun također može očistiti crijeva i probavu pomoći. Jednostavno piti toplu vodu sa limunom i medom svaki dan u jutarnjim satima kako bi se povećala rezultate (3).
  4. Limun je pun anabolički agenata koji ga čine idealnim za proizvodnju kozmetički proizvodi (4). Limuna ulja i kreme su savršeni za učvršćivanje do kože i regeneraciju to.

Da li ste uživali čitajući članak? Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda? Da javite nam što mislite o u komentar okvir dati u nastavku.

load...