Šminka

Najbolji MAC kompaktni prah - naš top 10

Najbolji MAC kompaktni prah - naš top 10

Baza šminke je jako važno, i ako svoju bazu šminku je dobrog kvaliteta, onda je vaš rumenilo, olovka za oči, itd će ostati dugo. Tako da je neophodno investirati u dobru bazu šminke. MAC je dobro poznati brand u kozmetici, kao i svi u svijetu ljepote je svjestan svojih proizvoda. Oni su skupi, ali nakon što ih koristite, upoznati svoju vrijednost. Hajde da pogledamo na najbolji kompaktni prah od MAC.

Većina Loved MAC Compact Puderi

1. MAC mineralisati Skinfinish 2. MAC mineralisati fondacija / puder u prahu 3. MAC Oblikovanje u prahu 4. MAC Studio Fix Powder Plus Foundation 5. MAC Mrlja puder 6. MAC Studio Careblend puder 7. MAC Select Sheer puder u 8. Mac Pro Longwear puder 9. MAC Prep & premijer Transparentni Dovršavanje puder 10. MAC Prep + Prime Transparent Dovršavanje prahu

1. MAC mineralisati Skinfinish

Kupi MAC mineralisati Skinfinish Za ₹ 3,256.00 @ www.amazon.in/mac-mineralize-skinfinish

Mineralisati Skinfinish je pečeni prah koji ima 77 minerala i vitamina E. To je spor-pečeni prah koji ima Pearlised pigmenti niskom nivou da vam dati prirodan mat. To je dobro za osobe sa suhu i osjetljivu kožu, a odličan je proizvod za dotjerivanje. Korisnik je izjavio: "Ovo je moj Sveti Gral u prahu, to nikada ne izgledaju krede."

load...

Pros

 1. Ona ima 77 minerala i vitamina E.
 2. Daje prirodan mat.

Cons

 1. Budući da je pečena u prahu, to se lako može polomiti ako se ne zbrinuti.
 2. Ne dolazi zajedno sa spužvom / dim.

2. MAC mineralisati fondacija / puder u prahu

Kupi MAC mineralisati fondacija / puder u prahu Za ₹ 8,142.51 @ www.amazon.in/mac-mineralize-foundation-loose-powder

U mineralisati Foundation puder u prahu je obogaćen 77 minerala i daje srednje građevinskog pokrivenost. Ona pruža svilenkasto glatka izgled i prirodnoj boji sa odličnim sjaja. Ona osjeća ugodno i odličan je za osobe sa svim tipovima kože. Korisnik kaže: "Ovo je najbolji puder u prahu. Definitivno, ponovo kupiti kao običan šminke proizvod. "

Pros

 1. Pogodan za sve tipove kože.
 2. Ona ima 77-mineralni kompleks.

Cons

Nije baš pogodan za putovanja kao spužva / četkom da se izvrši odvojeno.

load...

3. MAC Oblikovanje u prahu

Kupi MAC Oblikovanje puder za ₹ 4,237.00 @ www.amazon.in/mac-shaping-powder

Oblikovanje u prahu vam omogućava da se vijoriti svoj prirodne ljepote sa suptilnim oblikovanje. Mikro-fini isticanje prah je formuliran sa tehnologijom soft-fokus koji poboljšava i naglašava višim ravnima lica i dodaje dimenziju. To je super suptilno u odnosu na sve ostale lice markeri. Korisnik kaže: "Nakon što je čuo i vide Naglasite iznova i iznova, odlučio sam Morao sam ga u mom životu. Tako sam sretan da jesam. "

Back To TOC

4. MAC Studio Fix Powder Plus Foundation

Kupi MAC Studio Fix Powder Plus Foundation ₹ 2,406.00 @ www.amazon.in/mac-studio-fix-powder-plus-foundation

Studio Fix Powder Plus Foundation je jedan korak proizvod koji radi kao temelj, kao i kompaktan. Pruža medij za potpunu pokrivenost i je građevno. To daje veliki finiš prilikom donošenja izgled kože mat. Sve što vam ljubitelje mat, ovo je za tebe. "Ja sam koristio ovu prašak za godina i ne mogu naći ništa bolje", rekao je jedan korisnik.

Pros

 1. To je dva u jedan, odnosno temelj plus u prahu.
 2. Donosi medij za punu pokrivenost.

Back To TOC

5. MAC Blot puder u kamenu

Kupi MAC Blot puder Za ₹ 4,392.00 @ www.amazon.in/mac-blot-pressed-powder

Ovo je super za masnu kožu jer kontrolira ulje i sjaj dodajući boje i teksture. Sadrži silika koja ima svojstvo ulja kontrole. Takođe, postavlja temelj i drži je netaknut za otprilike šest sati. To daje prirodan još prozračno pokrivanje. Stručnjak je rekao: "Ovaj proizvod je magično i neverovatno brzo dotjerivanje."

Pros

 1. Pogodan za normalnu do masnu kožu.
 2. Kontrole sjaj i dodaje boju u lice.

Back To TOC

6. MAC Studio Careblend puder u kamenu

Kupi MAC Studio Careblend puder Za ₹ 5,599.00 @ www.amazon.in/mac-studio-careblend-pressed-powder

Studio Careblend puder je stvarno mekan, krem ​​kao prah. Klizi glatko na kožu i daje gladak još prirodan izgled. To je obogaćen sastojcima koji pomažu koži osjećati klimatizirane i udobno. To je veliki izbor za ljude sa suhom kožom jer kao prah, to čini vaš koža izgleda glatko, a ne suha. Korisnik kaže: "Ovaj proizvod je odličan za suhu kožu. Ako ste u potrazi za lagan prah koji se dugo nosi sa prirodnoj boji, ovo je prašak za vas. "

Pros

 1. Izuzetno lagana na koži.
 2. Koža postaje uslovljeno i glatka.

Back To TOC

7. MAC Select Sheer puder u kamenu

Kupi MAC Select Sheer puder Za ₹ 4,798.00 @ www.amazon.in/mac-select-sheer-pressed-powder

Izuzetno je lagan i pruža svilenkasto glatka na kožu prilikom davanja prozračno pokrivanje. Ima stvarno fine čestice koje daju prirodan mat izgled. Lako se stapa na kožu bez ometanja šminke. Nosite ga sama ili preko temelj da ga postaviti. Ona dolazi zajedno sa antilop spužvom. Korisnik je izjavio: "Ovo je jedan od onih proizvoda koji čine kažete," Zašto nisam probati ovo ranije? "Ja apsolutno volio ovaj proizvod."

Pros

 1. Dolazi zajedno sa dim.
 2. Pruža prirodan mat izgled.
 3. Odlična je za brze touch ups.

Back To TOC

8. Mac Pro Longwear puder u kamenu

Ovo je veliki izbor za ljude koji žele da njihova šminka boravak staviti tokom dana, jer to ostaje na do 12 sati i zadržava vaše lice bez sjaja. To daje baršunast mat i daje čiste i srednja pokrivenost. Stručnjak država ", ima veliku izdržljivost, a Głowy mat, i čista lagan. Izgleda fantastično preko ikakvog osnova. "

Pros

 1. Ostaje za dugo, do 12 sati.
 2. Daje izgled bez sjaja.

Back To TOC

9. MAC Prep & premijer Transparentni Dovršavanje puder u kamenu

Kupi MAC Prep & premijer Transparentni Dovršavanje puder Za ₹ 4,146.21 @ www.amazon.in/mac-prep-prime-transparent-finishing-pressed-powder

PREP i premijer Transparentni Finishing puder je jedan od mojih omiljenih postavke u prahu kao što je transparentan, nema boja, i brzo postavlja šminke, dajući prirodan mat izgled. Stručnjak kaže: "Ovo bezbojna prah je super da se nosi preko temelja jer ne mijenja boju temelja i drži šminku gledajući netaknuta."

Pros

 1. Bezbojni završni puder
 2. Nositi sama ili preko temelja.
 3. Pogodan za sve tipove kože.

Back To TOC

10. MAC Prep + Prime Transparent Dovršavanje prahu

Kupi MAC Prep + Prime Transparent Dovršavanje puder za ₹ 4,145.23 @ www.amazon.in/mac-prep-prime-transparent-finishing-powder

Je Prep + Prime Transparentni Dovršavanje puder u prahu daje svilenkasti sjaj i transparentna u boji. Postavlja šminku i čini lice izgled sjaj besplatno. To je postavka u prahu bez sušenja. "Osjećao sam se kao da je moja koža izgleda kao filmska zvijezda, ja bih definitivno preporučio", kaže korisnik.

Pros

 1. Pogodan za sve tonove kože.
 2. Pruža svilenkast finiš.

Koja je tvoja omiljena kompaktni puder iz MAC? Nemojte dijeliti vaš feedback sa nama.

load...